بچه ها اینجا کسی اپدیت بلد 62 را انجام نداده ؟
این دوستمون مصطفی اپدیت کرده میگه خاصیت روت از بین رفته
ولی میگه سرعت گوشی بهتر شده ....
منم نتونستم اپدیت کنم چچون mtp درایور گوشیم نمیدونم چرا نصب نمیشه
بچه ها اینجا کسی اپدیت بلد 62 را انجام نداده ؟
این دوستمون مصطفی اپدیت کرده میگه خاصیت روت از بین رفته
ولی میگه سرعت گوشی بهتر شده ....
منم نتونستم اپدیت کنم چچون mtp درایور گوشیم نمیدونم چرا نصب نمیشه
والا من دیروز اومدم اپ کنم به 62 با update service ولی به همون 42 آپ شد فکر کنم با flash tools باید انجام داد درسته؟
با فلش تولز گوشی رو فلش کنید مطمئن تر هست ( زیاد دیده شده که وسط آپدیت با این برنامه ها حالا به دلیل تموم شدن شارژ ، قطع شدن اینترنت و ... گوشی پریده !! )
بیلد نامبر 62 هم فعلا با این روش ها روت نمی شه مثله اینکه باید بوت لودر رو باز کرد
نشناختن گوشی توسط کامپیوتر هم به خاطر همین قطع و وصل کردن های زیادی گوشی به کامپیوتر هست که من خیلی وقت پیش گفتم اونقدرا هم بدون ضرر نیست که فکر می کنید ! سه چهار بار کابل رو قطع و وصل کنید بلاخره گوشی رو می شناسه ولی حتما باید بعد از تموم شدن کار ها اول به صورت نرم افزاری گوشی رو Eject کرد .
من از mtp استفاده میکنم هیچ گزینه ای نه تو کامپیوتر نه تو گوشی برای سیف ریمو کردن نداره ولی از اون یکیش که استفاده کنم داره. به نظرتون ضرری نداره تو mtp همینجوری کابلو بکشیم
من از ویندوز 7 استفاده می کنم . وقتی گوشیم رو وصل می کنم آیکون گوشی تو تسک بار ظاهر میشه ، اخر کار هم با کلیک راست کردن روش Eject رو می زنم و گوشیم رو جدا می کنم
منم وین 7 هستم شما احتمالا msc کانک میشه که گزینه اجکت داره تو قسمت setting connectivity نوشته چه مدلی وصل میشی
خیر ! mtp وصل می شم
من یه مشکل عجیب با آرک دارم .
وقتی فیلم یا عکس میگیرم یا توی رم میریزم ، گوشی هنگ میکنه و
باید باطریشو بکنم تا رم رو در بیارم .
بعد رم با بدبختی تو کامپیوتر بالا میاد !
کسی میدونه چرا ؟
بعد از اینکه به بدبختی بالا اومد در کامپیوتر از اطلاعاتت در مموری بکاپ بگیر
بعد تو کامپیوتر فرمتش کن
وصل کن گوشی
دوباره اطلاعاتتو بریز توش و اوکی میشه
آقا من آهنگای زنگ فابریک گوشیو از دست دادم . کجا میتونم گیر بیارم ؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)