تو این دوتا فروشگاهی که من رفتم سوال کردم فقط مدل تویلت رو داشتند بازم چشم جای دیگه هم رفتم سوال میکنم
تو این دوتا فروشگاهی که من رفتم سوال کردم فقط مدل تویلت رو داشتند بازم چشم جای دیگه هم رفتم سوال میکنم
از لطفتون بی نهایت ممنونم![]()
دوستان گرلن وتیور 90 و شنل پلاتینیوم 170 احسنت واقعا به این وضعیت
دوستان هرکی قیمت هر ادکلنی رو میگیره بزاره تا بقیه هم بدونن
از ایران!
اما قیمتهای اونور رو کنجکاوم بدونم
پس ظاهرا سایت مرجعی در این زمینه وجود نداره![]()
ام 7 ایو سن لورن 50 میلش 70 و 100 میلش 90 تومن-
اپیوم 50 میل هم 60 تومن.
هر کدوم از دوستان خواستن تا گرونتر نشده بگه که من زودتر براش بگیرم.اینم فروشگاست و دیر دیر قیمتاشو
میبره بالا.از همه جا هم گرونتر میده در حالته عادی ولی فعلا که از قافله عقبهادکلناش هم به شرطه اصل
بودن میگیرم.
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
سایتایی مثله EBAY هستن ولی خب اکثرا گرون میدن.آقا mhek بهتر از من میدونن.اگه قابل بدونن ما رو بیان شما رو راهنمایی کنن.
پولو بلک125 میل 120
دیزل اونلی 75 میل 98
لانویت د لهوم پرفیوم 100 میل 125
اوضاع خرابه![]()
خنک ترین ادکلنی که تجربه کردید و پخش بویی عالی داشته باشه را نام ببرید؟ 10نمره
یاد اون زمانها بخیر
تجربیاتتون رو خوشحال میشم بدونم
دیزایر بلو دانهیل
اینجا برف اومده دیشب سردم شد
یه ادکلن هم بود که دقیقا بویه نعنا میده.(البته آدامس خروس)اسمشو نمیدونم.تو اهواز تست کردم که با پسر خالم بودم خندومون گرفت یارو پرتمون کرد بیرون.به اسم نرسید
علتش این بود که برایه یه دختره آورده بود تست
کنه و دختره هم خوشش اومده بود![]()
Last edited by cyber861; 21-01-2012 at 14:56.
تو یک مغازه دیدم کول واتر 200 میل رو زده بود 75. به نظرت مناسبه؟ من قیمت جدید اینو ندارم.
پس بگو چرا اینجا(اهواز) سرد شده! برفش رو شما میخورید و سرماشو ما! اینجا هم از دیروز تا حالا خیلی سرد شده. یخ کردم! هات واتر میخوام![]()
کول واتر 200 میل فکر کنم قبلا حول و هوش 50 بود.احتمالا قیمت جدیدش اینه.
اگه بوشو رو دوست داری بگیر.ولی 200 میل برا من و شما که تنوع طلب هستیم زیاده
آره از دیروز سرد شد و شب هم برف زد.4 سال پیش اومدم این موقع ها اهواز واقعا سرد شده بود.فکر کن تو
اراک سرما نخوردم اومدم اونجا سرما خوردم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)