تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 416 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در مورد پنالتی هم، برخورد بود اما خطا نبود!
    یعنی اینکه ویا خودش رو زد به کاسیاس تا خطا بگیره..به زبون ساده تر، پاش رو گیر انداخت که داور خوب تشخیص داد..
    بعد یاد پست یکی از دوستان درباره بازی رفت و پنالتی کریس بخیر..
    بدون شرح برا خودشون:
    دوست عزیز تو رو به شرافتت قسم اگه والدز کریس رو نمیزد توپ گل میشد؟؟؟؟؟؟
    تو رو خدا خودت قضاوت کن....
    +
    کسری جان ممنون بخاطر عکس ها...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزيز
    كيتا به اين خاطر اومد كه بوسكتس رفت عقب به خاطر اينكه پويول مصدوم شد و رفت بيرون
    توقع كه ندارين با سه مدافع بازي كنيم
    جالبه رئال با هفت بازيكن دفاع ميكنه اما بارسا اگه يه هافپك دفاعي بياره بهش ايراد ميگيرن
    درضمن دفاع از گل زده كاملا طبيعيه
    تيمي دنبال مساويه كه در حالت مساويه بازي دفاع كنه و به ضد حمله ها فكر كنه
    به نظر من رئال ديشب درزماني كه بازي مساوي بود همين كار رو ميكرد
    و اين براي من سوال بود كه چرا رئال در ورزشگاه خودش دنبال مساوي بود؟

دوست عزيز فكر نميكنم كوچيكترين توهيني به رئاليها توي پستم كرده باشم
    نميدونم شما چطور براي خودتون معني كردين كه به توهين رسيدين
    +
    شما كه حرف منو قبول ندارين اكثر سايتها و كارشناسا گفتن با سه هافپك دفاعي
    +
    دوست عزيز من دارم محاوره اي مينويسم
    اينجا توي خوزستان همه ميگن هافپك
    در محاوره اي چيزي داريم به اسم غلطهاي مصطلح
    مثلا دوما سوما از نظر دستوري غلطه اما در زبان محاوره اي يا آرگو استفاده ميشه
    مثلا شما ميگي تيرك كه اصل كلمه ديرك هست اما در محاوره د تبديل به ت شده و مشكلي نداره
    در زبان محاوره اي يا آرگو خيلي جاها حروف تبديل به حرفهاي ديگه اي ميشن خيلي جاها بعضي حرفها اصلا تلفظ نميشن
    اگر خواستيد به صورت پيام خصوصي يه آموزش جامع تر براتون ميزارم
    عزیز ما تو محاوره هم می گیم هافبک....شما رو نمی دونم!در ضمن این کلمه فارسی نیست که داری دستور زبان فارسی افاضه می کنی.

در ضمن دیرک و تیرک کاملا یه معنی میدن نه اینکه اصلش دیرک باشه و به اشتباه تیرک تلفظ بشه...

دهخدا رو که قبول داری؟!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدشم اینکه میای میگی بخدا رئال اینقدرها هم از بارسلونا ضعیفتر نیست خیلی رندانه می خوای سعی کنی رئال رو تحقیر کنی..

یا اینکه خدا رو شکر پنالتی شد که اوزیل اومد و از اینطور حرفها...بارسلونا حمله ای نکرد که بخواد واسه برد اومده باشه...تا قبل اخراج آلبیول بارسلونا فقط داشت توپو تو زمین خودش پاس می داد!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

واقعا این رئال همون رئال چند سال پیش هستش اقا بسه خسته شدم تا کی باید حسرت یدونه برد درست و حسابی رو بکشم...
    کجاهستن این کهکشانی ها ،کجا رفتن این قوهای برنابئو تا کی باید در حسرت یک بازی درست و حسابی باشیم..(تاتنهام رو هم نمیبردن دیگه هیچی)
    واقعا من این رئال رو نم یخوام من این بازیکنهای پفک نمکی رو نمی خوام....تو حسرت یدونه حمله موندم یدونه شوت درست و حسابی ...همش شده کارهای بیخود و الکی همش شده حرکات نمایشی بیمعنی رونالدو...(فکر میکنه می تونه جا پای فیگو بزاره..) حیف اون شماره ای که تنش هستش اصلا برازندش نیست...جم کردن چند تا بازیکن لاغر مردنی انداختن وسط فکر کردن تیم درست کردن اقا اصلا تابلو هستش که بازیکنان رئال در خدمت تنیم نیستن الکی بازی تابلو هستش بسه من اون رئالی رو م یخوام که...بازیکنانش تعصب داشتند در این بین فقط و فقط کاسیاس بیچاره مونده و یکه و تنها داره مقاومت میکنه..نه دفاع نه هافبک نه حمله..واقعا خاک بر سرشون....
    من اون رئالی رو م یخوام که ...کارلوس..سالقادو..هیلگوئرا. .کونسساو..ایوان کمبو..فیگو...رونالدو..بکهام.. یدان..رائول...مورینتس....گوتی ..مک منمن....فرناندو هییرو..
    من اینهارو می خوام....افسوس واقعا افوسوس.....

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

من خودم طرفدار بارسلونا هستم
    و به نظر من مورینو با تیم های دیگر مثل اینتر میلان یا چلسی میتونه با سیستم های دفاعی و در بیشتر جاها ضد فوتبال بارسلونا رو ببره
    ولی در رئال اینگونه نیست چون رئال مادرید همیشه در پی فوتبال زیبا بوده و اینکار که بیاید مثل اینتر فصل پیش 90 دقیقه جلوی بارسلونا دفاع کند را نمی تواند

و این یکی از دلایل شکست ها و یا مساوی های رئال در برابر بارسلوناست به نظر من...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من خودم طرفدار بارسلونا هستم
    و به نظر من مورینو با تیم های دیگر مثل اینتر میلان یا چلسی میتونه با سیستم های دفاعی و در بیشتر جاها ضد فوتبال بارسلونا رو ببره
    ولی در رئال اینگونه نیست چون رئال مادرید همیشه در پی فوتبال زیبا بوده و اینکار که بیاید مثل اینتر فصل پیش 90 دقیقه جلوی بارسلونا دفاع کند را نمی تواند

و این یکی از دلایل شکست ها و یا مساوی های رئال در برابر بارسلوناست به نظر من...
    مهرداد جان یه چیزایی میگی ها!
    رئال تا قبل از مصدومیت هیگواین، بهترین خط حمله لالیگا رو داشت و اگه اشتباه نکنم، صاحب بهترین خط حمله در بین لیگ های معتبر هم بود..
    با این اوصاف، چطور میتونید بگید خوزه تدافعی بوده؟!
    +
    من الان کاملا برام مشخص شد که دلیل اینکه دوستان بارسایی این دفاع دفاع رو پیش میکشن، اینه که هنوز باورشون نمیشه که نتونستن رئال رو ببرن بعد 5 برد و تازه تحت فشار رئال هم قرار گرفته بودن و اگه رئال 10 نفره نمیشد، بازی رو هم میبرد!
    که خب این نشون میده بعضی از دوستان فقط در حد همین 2-3 ساله طرفدار بارسا شدن!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو:"به لطف تلاش سخت بازیکنان و حمایت فوق العاده هوداران موفق به کسب یک تساوی شدیم"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

مورینیو:"بازی روز چهارشبنه منحصر به فرد است و تلاش میکنیم پیروز آن بازی شویم"

ژوزه مورینیو از کار تیمی بازیکنان در ال کلاسیکو ابراز رضایت کرد.

"همه بازیکنانم به خوبی کار کردند.به منظور ارائه یک بازی مستقیم،ما خطوط سه گانه بازیمان را به عقب کشیدیم.آدبایور از سرعتش که ما در عمق خط دفاع حریف هنگام ضدحملات نیاز داشتیم استفاده کرد.به لطف تلاش سخت بازیکنان و حمایت فوق العاده هوداران موفق به کسب یک تساوی شدیم.با توجه به شرایطی که در بازی بوجود آمد باید تساوی را قبول کنیم"

"این اتفاق حتی زمانی هم که یازده نفره بودیم افتاد.نیمه اول هر دو تیم نشان دادند که به یکدیگر احترام میگذارند و از قدرت همدیگر آگاه هستند.در نیمه اول کمتر شانس گلزنی وجود داشت اما طبق معمول در بسیاری از موارد هنگامیکه ده نفره هستید بردن بازی عملا غیرممکن میشود.به خصوص مقابل یکی از بهترین تیمهای جهان.هنگامیکه یازده نفره بودیم بارسلونای باتجربه مشکل ساز شد اما هنگامیکه ده نفره شدیم آنها احساس راحتی بیشتری کردند"

"این بازی بر روی بازی چهارشنبه اثر میگذارد چرا که ما 45 دقیقه 10نفره بودیم و بازیکنانم خسته اند.بارسلونا، با یک بازیکن بیشتر، توپ را در اختیار داشت و ما را به تلاش کردن وا داشت.نشان دادیم زمانی که ترکیب کاملمان را در اختیار داشته باشیم میتوانیم با آنها رقابت کنیم اما دوباره باید ده نفره بازی کردن را تمرین کنیم.آلبیول قادر به بازی در فینال نخواهد بود"

"بازی روز چهارشبنه منحصر به فرد است:بردن یا باختن به این معنی است که شما جام را به خانه میبرید یا نمیبرید.نسبت به بازی مقابل بارسلونا در لالیگا یا لیگ قهرمانان اروپا،این بازی سخت تر خواهد بود.تلاش میکنیم پیروز این بازی شویم.نیاز نداریم بر روی حریفمان مطالعات کلی انجام دهیم زیرا در حال حاضر آنها را میشناسیم.امیداریم با یک نتیجه خوب آنها را شکست دهیم"

"ذات فوتبال برای هوداران یک تیم حمایت از تیم محبوبشان است و ما در بازی امشب به این مسئله پی بردیم.جمعیت حاضر در برنابئو تیمی ده نفره با بازیکنانی شجاع و سخت کوش را دید که تلاش میکردند بازی را به تساوی بکشانند و حتی زمانی که بارسلونا میتوانست سه یا چهار گل دریافت کند گلهای بیشتری هم به ثمر برسانند.یک تیم به پیروزی نیاز ندارد تا مورد احترام قرار گیرد.مردم فقط میخواهند احساس کنند که بازیکنان تمام توانشان را میگذارند،درست شبیه کاری که رئال مادرید انجام داد"

"یک بار دیگر ما برای زمانی طولانی ده نفره شدیم و یک بار دیگر تفاوت فوق العاده ای در معیارهای داوری وجود داشت.نمیفهمم چرا دنی آلوز زمانی که خطای پنالتی بر روی مارسلو را انجام داد کارت زرد دوم را دریافت نکرد.اگر او اخراج میشد ده دقیقه پایانی متفاوت تر میشد.ما با ده بازیکن بسیار خوب بازی کردیم زیرا برای این مسئله تمرین کرده بودیم.میدانستیم باید چه کنیم.اکنون شرایط دو تیم برای بازی روز چهارشنبه شرابط یکسانی برای رسیدن به آرزوهایشان است."

کد:
    تلاش نوری ساهین برای جدایی از بورسیا دورتموند

مدیر فنی باشگاه بورسیا دورتموند، صدرنشینان حال حاضر لیگ آلمان در مصاحبه ای با خبرنگاران در روز یک شنبه اعلام کرد که هافبک خلاق این تیم، نوری ساهین در پایان فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد.

این هافبک ملی پوش ترکیه و 22 ساله تا پایان سال 2013 با بورسیا دورتموند قرارداد دارد، اما مسئولین باشگاه معتقدند که در پایان این فصل وی را از دست می دهند. در قرارداد ساهین ذکر شده که اگر باشگاهی مبلغ 6 میلیون یورو بابت وی پرداخت کند می تواند این هافبک را خریداری کند و طبق خبرهایی که از اسپانیا به گوش می رسد، رئال مادرید چنین پیشنهادی را ارائه داده و قصد دارد برای فصل آینده نوری ساهین را به تیم خود بیاورد، جایی که مسوت اوزیل، یکی از دوستان صمیمی ساهین نیز حضور دارد.

مدیر اجرایی باشگاه دورتموند در مصاحبه با روزنامه آلمانی Bild پیرامون این مسئله گفت:

" اگر ساهین پیشنهادی از سوی رئال مادرید یا بارسلونا دریافت کند کاملا حق دارد که با درباره این پیشنهادات صحبت کند و چه بسا باشگاه را به مقصد یکی از این دو باشگاه ترک کند. حقیقتا ما علاقه بسیار زیادی به حفظ ساهین و تمدید قرار داد وی داریم ولی رد کردن پیشنهاد از سوی چنین باشگاه های بزرگی واقعا سخت است. "

کد:
    کاسیاس:"تیم بر روی پاهای خود ایستاده بود"

"سخت کار کردیم و در نهایت بازی را تنها با ده نفر به تساوی کشاندیم"

کاپیتان ایکر کاسیاس پس از ال کلاسیکو در جمع رسانه ها حاضر شد.

"همیشه ایستادن و دوام آوردن در مقابل حریف در شرایطی که یک پنالتی برایشان گرفته شده و ده نفره شده ای سخت است.ما دویدیم و سخت تلاش کردیم و در نهایت یک پنالتی برایمان گرفته شد.ما با یک چالش روبرو شدیم.باید مثبت اندیش باشیم:ما ده نفره بازی کردیم و هواداران حامیمان بودند"

"واضح است که قهرمانی در لیگ برایمان مشکل است.هدف ما در بازی دیشب این بود که پیروز شویم و فاصله مان را با آنها کمر کنیم.در نهایت بازی را مساوی کردیم ولی اصلا آسان نبود.بیش از نیمی از نیمه دوم را با ده نفر دنبال کردیم.باید تا پایان به جدال و تلاش ادامه دهیم."

کد:
    راموس:"دوست دارم وحدت تیم و جمعیت حاضر در ورزشگاه را به رخ بکشم"

"وظیفه ما این است که تا زمانی که تیمی به طور رسمی فاتح جامم نشده جدال برای کسب جام را ادامه دهیم"

سرخیو راموس در مورد تساوی 1-1 مقابل بارسلونا سخن گفت.

"همیشه وقتی که ببری زیباتر خواهد بود.آنها پس از اخراج آلبیول کمی مسلط تر بر توپ و بازی شدند.درست است که این تک امتیاز با توحه به وضعیتمان در لالیگا همه را راضی نمیکند.فاقد کمی شانس برای بردن بازی بودیم"

"وظیفه ما این است که تا زمانی که تیمی به طور رسمی فاتح جامم نشده جدال برای کسب جام را ادامه دهیم.باید فشار بر روی بارسلونا را ادامه دهیم.ما یک تیم بزرگ داریم که هر بازیکنش یک فوتبالیست با کیفیت است.هر بازیکن وقتی شانسی برای بازی داشته باشد بازی خوبی از خود به نمایش میگذارد.باز هم ده نفره بازی کردیم.همچنین آلوز یک خطای پنالتی انجام داد.این چیزها در فوتبال اتفاق می افتد"

"دوست دارم وحدت تیم و جمعیت حاضر در ورزشگاه را به رخ بکشم(برجسته نشان دهم).اگرهواداران خوشحال هستند به این خاطر است که آنها واکنش تیم را دیدند.نگرش بازیکنان خوب بود و همه میتوانند سرشان را بالا نگه دارند."

کد:

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

که خب این نشون میده بعضی از دوستان فقط در حد همین 2-3 ساله طرفدار بارسا شدن!
    شما ناراحتی که همه طرفداران بارسا 2-3 سال طرفدار این تیم شدن!؟ :ی
    خود شما اطلاعات فوتبالیت بیش از 2- 3ماه نیست پس لطفا در مورد تیم خودتون فقط صحبت کنید نه طرفداران تیم بارسلونا

پ ن : راستی تساوی با بارسلونا را به شما تبریک میگم

به نظر من تساوی در مقابل :
    بهترین تیم تاریخ فوتبال و فوتسال و گل کوچیک
    بهترین مربی تاریخ
    بهترین و منطقی ترین هواداران تاریخ

خیلی ارزشمنده.

+

همین تساوی ها توی CL بعضی تیم هارو حذف میکنه.
    و گواردیولا بهترین مربی دنیا
    راسل بهترین مدیر دنیا
    و طرفداراش منطقی ترین طرفدارای دنیا
    و نیوکمپ بهترین و زیباترین ورزشگاه دنیا

و کلا بارسلونا بهترین تیم تاریخ...

پ.ن :
    این گل کاملا شانسی بود

دقت کنید وقتی اولین ضربرو به توپ زد فکر کرد چیپ زده رفت واسه خوشحالی

ولی بعدش دید توپ هنوز نرفته دوباره یکی دیگه زد که این یکی گل شد.
    به نظر من علاوه بر پلاتینی و داور , شکیرا هم به عوامل برد بارسلونا پیوست

بدون شرح !
    Last edited by xmehr; 17-04-2011 at 19:49.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فکر کنم این بارها و بارها تو این انجمن ثابت شده که اکثر (نه همه) طرفدارای بارسا، توانایی قبول شکست رو ندارن. شکست نه به معنای 3 امتیاز، اینکه تیم حریف خوب بوده یا جلوش کم آوردن. وقتی طرف خطای دنی آلوز رو حتی قبول نداره! حالا کارت زرد دومش بماند...! وقتی میان میگن چون دنی آلوز 2 دقیقه قبلش کارت زرد اولش رو گرفته بود داور بهش کارت نداد!!! ( در حالی که همین اتفاق تو بازی رئال - تاتنهام افتاد و دیدیم که داور چقدر راحت کارت زرد دوم رو داد )...

بعضی از دوستان هوا برشون داشته بود که الان میان رئال رو 5-6 تا میزنن! با اون پست های احساسی و بی منطق. خبر نداشتن که اون یه بازی هم اشتباه تاکتیکی بود و بس!

فکر کنم، مدرکی بهتر به جز آمار بازی نیست که نشون میده دو تیم تقریبا برابر بودن. حتی میشه گفت رئال بهتر هم بود! تعداد کرنر ها و ضرباتی که در چهارچوب نبود ( مثل ضربه ی سر رونالدو که از بالای دروازه رفت )

اما نگران نباشین، 3تا دیگه از این بازی ها مونده! انرژی خودتون رو بذارین واسه اونا.
    حداقل تو دو پست متفاوت اینارو می نوشتی! اونم بازی با نتیجه 5-0 و نمایشی که بعضی در سطح اول فوتبال جهان بهترین یا یکی از بهترین فوتبال های تاریخ دونستن. حالا صحبت در مورد 2-1 آرسنال که از 75 به بعد و با اون گل زاویه بسته رخ داد شده قبول نکردن شکست!

شرمنده که شغل دوم مربی ما توپ جمع کنی نیست!
    ...
    Real Madrid 1-1 Barcelona

کد:
    در مورد پنالتی هم، برخورد بود اما خطا نبود!
    یعنی اینکه ویا خودش رو زد به کاسیاس تا خطا بگیره..به زبون ساده تر، پاش رو گیر انداخت که داور خوب تشخیص داد..
    بعد یاد پست یکی از دوستان درباره بازی رفت و پنالتی کریس بخیر..
    بدون شرح برا خودشون:

+
    کسری جان ممنون بخاطر عکس ها...
    قابل مقایسه با صحنه رفت نیست. والدز توپ رو زد اونم اول. دقیقا برعکس. رونالدو مثل کاسیاس تماشاچی بود.

اضافه کنم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ال کلاسیکو - بارسا ، نفر به نفر

سایت گل -

ویکتور والدس (۸/۵ )
    زمانی که برای گرم کردن پیش از بازی وارد زمین شد خیلی با روحیه نشان داد و خیال طرفداران بارسا را قبل از بازی راحت کرد. این امر در جریان بازی بخوبی مشهود بود .او با جایگیری های مناسب چندین ضربه از رئالی ها را مهار کرد و با فریاد های بی امانش تمرکز را به خط دفاعی باز میگرداند .او با آمدن پویول با اعتماد به نفس بیشتری بازی میکرد و با حضور ذهن و آمادگی ذهنی عالی چند ضرباتی ماند ضربه کمانه کرده پویول را که با چند سانتیمتر اختلاف ممکن بود وارد دروازه شود را مهار کرد .شاید تنها نقطه سیاه بازی او ضعیف عمل کردن بروی شوت بنزما بود .او حالا یک جانشین قوی برای کاسیاس و تیم ملی اسپانیا ست که در سه بازی آتی با مادریدی ها هم میتواند نقطه اتکا تیمش باشد

آلوس (۷)
    او که در چند بازی گذشته یکی از آماده ترین و موفق ترین یاران تیمش بوده ، دیروز هم در فرم مطلوب ظاهر شد با این تفاوت که مورینیو با آنالیز بازیهای قبلی بارسا و نزدیک کردن دی ماریا به او ، اجازه نفوذ های زیادی را به او نداد او که ماهرانه در نقطه کور دفاعی تیم مقابل قرار میگیرد و خط آفساید حریف را میشکند ، دیروز با پاس های پشت دفاع سه تفنگدار تیمش ( چابی ، مسی ، اینستا ) تغذیه نشد و باعث شد یکی از سلاحهای مرگبار گواردیلا عملا خاموش بماند .در بخش دفاعی هم یکی دو مورد ، دی ماریا توانست از فضای پشت سر او استفاده برده و بروی دروازه آنان خطر ساز شود

پویول (۶/۵ )
    با آمدن به موقع اش روح و جانی تازه در کالبد تیم دوید و باعث بالا رفتن اعتماد به نفس خط دفاع و مجموعه تیمش شد .او با آمادگی قابل قبول نشان نمیداد که بعد از گذشت سه ماه برای اولین بار در میدان حاضر میشود .در زمان ورود تیم برای گرم کردن به زمین چنان با شور و انگیزه از دالان رختکن ، تیمش را به میدان فرا میخواند که همگان یاد آن سمبل همیشگی تعصب و شجاعت تیم و باشگاه افتادند .حضور او در زمین چنان حسی را متبادر میکرد که نبودنش را سخت بی معنا میکرد .هر چند امادگی صد در صد را نداشت و بدلیل آسیب دیدگی هم زمین مسابقه را ترک کرد ولی حضور او بهترین خبر برای بارسایی ها و بدترین خبر برای مورینیو و شاگردانش بود .حالا راه راه پوشان امید دارند که آسیب دیدگی او جدی نباشد و بتواند تیم را در دیدارهای پیش رو همراهی کند .

جرار پیکه (۷)
    با آمدن یار غارش و رفیق دیرینه اش خیلی راحت تر و مسلط تر بازی کرد .گر چه بخوبی دیدار رفت نتوانستند مهاجمان حریف را در تله آفساید گرفتار کنند البته او و زوجش روزی را داشتند که بنزما و رونالدو کم فروغ ظاهر شده بودند .زمانی که رئالی ها با یارگیری فشرده اجازه حرکت و بازیسازی به یاران میانی بارسا را نمیدادند ، چند بار با پا به توپ شدن ها و جلو آمدن هایش توانست فضای خالی پیش رو را بشکند و باعث بر هم زدن نظم دفاعی آنها گردد ولی افسوس که ان حرکت ها را تکمیل نمیکرد این یکی از راهکارهایی است که پپ میتواند از آن در بازیهای آینده دو تیم استفاده کند و و آرایش دفاعی حریف را مختل کند

آدریانو (۶/۵ )
    با اینکه اولین ال کلاسیکو را تجربه میکرد ولی در مجموع به نسبت داشته هایش خوب کار کرد و رونالدو نتوانست از ناحیه او خیلی خطر ساز شود البته یکی دو بار سوتی داد و یک بار هم بی جهت روی رونالدو در منطقه پشت هجده خطا انجام داد .ولی در نفوذ هایش موفق نبود و نتوانست اور لپ های بازیهای گذشته را نشان دهد

بوسکتس (۶/۵ )
    به مانند دیدار رفت نتوانست درخشان ظاهر شود و ثقل سنگینی که په په برای خط دفاعی و میانی خود ایجاد کرده بود را او در مکانی مشابه نتوانست ایجاد کند ولی در کل در اجرای وظایف محوله خوب عمل کرد .او که به جهت بازی رونالدو در جناح راست به جناح چپ خودشان متمایل شده بود نتوانست فضای قسمت راست خودشان و چپ حریف را خوب پوشش دهد و دی ماریا و مارسلو توانستند از آن فضا تا حدودی استفاده برده و خطر ساز شوند

اینستا (۶)
    آن اینستا همیشگی نبود .نه از پاس های بلند و تودرش خبری بود و نه از توزدن های پا به توپ تماشایی ش .او به همراه ویا و آدریانو نتوانستند از قسمت سمت چپ فشار را بر دفاع حریف زیاد کنند او حتی در کمک به بخش دفاعی هم توفیق زیادی نداشت اما همین سطح از بازی او را از بسیاری از هافبک های دنیا متمایز میکند .البته نباید از بازی استثنائی په په هم گذشت که اجازه کار را به او و چابی نداد .بارسایی ها امیدوارند اینیستا واقعی را در بازیهای پیش رو ببینند

چابی (۶/۵ )
    او هم به ماند اینستا نتوانست سطح همیشگی فوتبالش را به نمایش بگذارد .او که با چرخش های ۳۶۰ درجه و دورانی حیرت انگیزش به مثابه چشمان یک عقاب همه زمین را زیر زره بین و در احاطه دارد ، توفیق چندانی در پاس های میلیمتری همیشگی اش برای فوروارد های تیمش نداشت و اگر پاس دقایق پایانی اش به مسی مقداری دقیق تر بود شاید حالا با سه امتیاز زمین بازی را ترک کرده بودند .او با لو دادن توپ به اوزیل زمینه ساز گل مساوی حریف شد .با این همه او چابی ست .بازیکنی که همه حرکات از او شروع میشود .ریتم دهنده و تنظیم کننده حرکات تیمی بارسا ست به بازی آهنگ میدهد ، سرعت میدهد و یا سرعت آنرا میگیرد .نقیصه دیگر او ساکن بازی کردن و عدم حمل توپ و حرکت با سرعت بالاست

مسی (۷/۵ )
    به هر حال او مسی است او که در نهایت طلسم گلزنی خود به یکی از تیمهای مورینیو را شکست حالا راحت تر به سه بازی پیش رو نگاه میاندازد .او که مقداری تحت فشار پرسینگ رئال از کیفیت بازی اش کم شده بود با اینحال چند موقعیت در نیمه اول و دوم بدست آورد که همه از دست رفتند .او باید سعی کند تحت تاثیر جنگ روانی حریف قرار نگیرد .اگر روز خوب اش باشد و در اوج آمادگی هم باشید کار رئال در سه بازی پیش را بغایت دشوار خواهد شد

ویا (۶/۵ )
    باز هم برای چند هفته اخیر در زدن گل ناکام ماند .یکی دو موقعیت خوب را از دست داد و همچنین چند توپ را هم لو داد .با اینحال یک پنالتی گرفت و یک پنالتی دیگر را هم داور نگرفت .در نیمه اول که کنار خط بازی میکرد ، موفق نبود اما در نیمه دوم که به وسط آمد و در عمق حرکت کرد ، موفق تر بود و چند بار توانست از آفساید حریف فرار کند .او بدلیل عدم توانایی از گذشتن پا به توپ از راموس در سه بازی آینده نباید کنار خط بازی کند .او به آرامش بیشتر و عدم توجه به گلزنی نیاز دارد و احساس بودن وزنه ایی در پاها و شانه های خود نکند .ضربه های آخر را با استرس و عدم اعتماد بنفس کافی میزد .باید در شرایطی قرار گیرد که بتواند با فارغ بال و براحتی تیم ملی اسپانیا بازی کند

پدرو (۵ )
    پدرو هم که به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده هنوز نتوانسته به روزهای اوجش برگردد .یک پدرو سر پنجه ، چست و چابک میتواند خیلی از مشکلات بارسا را در جناح راست حل کند او خیلی عجول و دستپاچه نشان داد و نتوانست در روند تهاجمی تیم تاثیر زیادی بگذارد

سیدو کیتا (۵/۵ )
    کیتا هم که بعنوان بازیکن جانشین به میدان آمد در پست تک هافبک دفاعی قرار گرفت که مقداری با آن نامانوس بود این بازیکن چپ پا که معمولا در مکان اینیستا بازی میکند میتوند ذخیره مناسب او در بازیهای آینده باشد که در صورت لزوم و برای تقویت فاز دفاعی تیم به بازی فرا خوانده شود

آفلای (۶ )
    آفلای بنوعی بهترین خرید زمستانی همه باشگاههای اسپنیا بود .او از قدرت بدنی بالا ، سرعت کافی و تکنیکی مناسب بهره میبرد و با آسیب دیدگی بویان میتواند در هر دو قسمت راست و چپ بازی کند البته او هنوز خوب با فوتبال تیکی تاکی بارسا مچ نشده ، حرکات اولیه را خوب انجام میدهد ولی حرکات آخر او ناقص است .در اواخر بازی با یک فرار سریع و باز کردن یک تونل از میان پاهای مارسلو در موقعیت مناسبی قرار گرفت که ضربه آخر را عجولانه و بی دقت زد .میتوانست در این گوشه زمین هم مسی را صاحب توپ کند .او حالاتی را که خود برای خود میسازد میتواند تصمیم گیری بهتری انجام دهد

ماکسول (۵ )
    مکس که در دقایق پایانی به بازی گرفته شد در فاز تهاجمی بهتر از آدریانو نشان داد او که از کناره ها بهتر نفوذ میکند و به عمق میزند دارای قدرت بازی نود دقیقه ایی نیست و در دفاع هم گاها جا میماند با اینحال گمان میرود گواردیلا در قسمت هایی از بازیهای آینده از او استفاده کن

کد:
    2011/4/17

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پی نوشت:غیرتت قابل تحسینه پپه.هر چی به اون گاگو و لئون مفت خور میدن باید رو قرارداد تو بزارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •