سلام
تندر 90 به صورت گازسوز تولید نمیشه؟
سلام
تندر 90 به صورت گازسوز تولید نمیشه؟
من باتری فورته 74 آمپر انداختم 220 تومن .خوبه ؟
معمولا نیازی به خرید باطری با آمپر بیشتر نیست مگر اینکه ادوات پر مصرف روی خودرو نصب بشهمن باتری فورته 74 آمپر انداختم 220 تومن .خوبه ؟
البته خودم 74 آمپر انداختم چون از نظر زمانی تحت فشار بودم
اگر قرار باشه مجددا برای تندر باطری بخرم 66 آمپر اربیتال می خرم
در مورد خرید شما هم اگر تاریخ تولید باطری مربوط به سال 2014 باشه هیچ مشکلی نداره و قیمت خوبی خریدین
------------------------------------------------
یکسری لوازم برای خودرو خریداری شد بدین شرح :
کیت کامل تسمه تایم ایساکویی 310 تومن که غلطک ژاپنی بود و تسمه سفت کن هم آلمانی
کیت کامل تسمه موتور ایاکویی 310 تومن که غلطک لهستانی بود و تسمه سفت کن مجددا آلمانی
گردگیر پلوس سمت گیربکس بار اول خریدم 60 تومن ولی چون بست نداشت نمایندگی قبول نکرد و متاسفانه مجبور شدم از گرون فروش ترین فروشنده شهر بخرم و چون اول صبح بود و طرف فهمیده بود که در مضیغه هستم متاسفانه جنس 70 تومنی را 105 تومن به من قالب کرد خدا ازش نگذره
5 لیتر روغن الف که متاسفانه روغن ایرانول رویال پیدا نکردم و بالاجبار مجبور شدم مجددا از تمام سنتتیک برگردم نیمه سنتتیک و از ایرانول هم به شدت راضی بودم. روغن 75 تومن پام در امد
3 لیتر هم واسکازین الف توسط خود نمایندگی مصرف شدبه قیمت 124 تومن که باز هم 10 تومن بیشتر از بیرون پام آب خورد
اجرت همه اینها هم 297 تومن
خلاصه بعد از 5 سال یک میلیون دقیق رفتم توی خرج حالا آیا این ماشین ارزش نگهداری طولانی را داشته باشه یا نه نمی دونم
تسمه موتور مقداری ترک ریز داشت که با توجه به تعویض تسمه تایم این هم تعویض شد
تسمه تایم هم در کیلومتر 45000 تعویض شد و به نظر کاملا سالم بود البته روی یکی از دنده ها مقداری خراشیدگی بود که حدس می زنم زمان باز شدن آسیب دیده و به نظر من فارق از بازه زمانی این تسمه راحت 60-70 تا هم کار می کنه
------------
به نظرم کسانی که هنوز به کیلومتر تعویض نرسیدند ولی زمان تعویض سپری شده بری اینکه بفهمند که آیا تسمه سالم هست یا خیر به تسمه موتور نگاه کنند
اگر رانندگی عادی دارند و دور بالا نمیرن و کلاچ را هم درست ول می کنند وضعیت تسمه تایم بسیار مناسب تر از تسمه موتور هست چون تسمه موتور تحت فشار پمپ هیدرولیک و کمپرسور کولر و آلاینده های خارج از موتور هست و بسیار زودتر فرسوده میشه
-------------------------------------------------------------
ضمنا فروشنده ای که ازش جنس خریدم تسمه تایم به تنهایی داشت به قیمت 40 تومن و تضمینی میداد
البته مدل سایپا هم داشت 240 تومن
یک مدل هم داشت کیت کامل میداد 150 تومن در جعبه ایساکو ولی بدون لیبل و هولوگرام که قسم می خورد خودش از ترکیه آورده و با جنس ایساکو فرقی نداره ولی شرکت روی فروش قطعاتش سود زیادی می کنه(حرومشون باشه این دو تا گاری ساز که خون مردم را کردن توی شیشه)
تسمه موتور به تنهایی داشت 30 تومن
به هر حال من این ماشین را 2 سال دیگه نگه میدارم و بعد ردش می کنم و توی این 2 سال باید بدون هیچ خرج اضافه کار کنه هر چند یک خودرو دیگه در همین کلاس در کنارش حضور خواهد داشت
Last edited by ess_1362; 29-09-2014 at 20:20.
تسمه موتور کجاست که چک کنمش؟ همون تسمه دینام منظورتونه ؟ ماشین منم 47 هزارتا کار کرده منتها خیلی خوب میرونم ماشین مدل 88/2 هستش به نظرتون تسمه ها رو عوض کنم یا بذارم واسه 60 هزارتا ؟؟
منظورم همون تسمه دینام هست
اگر تا حالا عوضش نکردین چکش کنید اگر ترک نداره پس تسمه تایم هم اوضاش خوبه چون تسمه دینام فشار خیلی بیشتری را تحمل می کنه
ضمنا لنت ترمز هم تعویض شد که قبلا خریداری شده بود برند کاله ترکیه که خوشبختانه پس از تعویض لنتها همچنان بدن صدا کار می کنند
با سلام به دوستان
میخواستم از تجربیات کسانی که با ال نود اتوماتیک رانندگی کردن و یا اطلاعات موثقی دارن بهره مند بشم
میخوام بین ال نود اتوماتیک و 206 اس دی V 8 یکی رو بخرم
ممنون میشم راهنمایی کنین
Last edited by sadra_h; 30-09-2014 at 20:37.
به نظرم شما داخل هر دو بشین و تست کن هر چی نظر خودت بود بخر
من پشت تندر اتومات هم نشستم
v8 نداشتم ولی این سه ماه اخیر تیپ 5 داشتم
تندر چه به لحاظ کیفیت داخلی چه به لحاظ فنی نسبت به 206 برتری داره به نظر خودم!!
تندر اتومات گیربکسش دقیقا گیربکس 206 اتومات هست که بهینه شده در نتیجه خنگی 206 را نداره
ضمن اینکه دو خودرو از دو سگمت متفاوت هستن که تندر یک سدان خانوادگی هست ولی 206 ذاتا یک هاچبک شهری کوچیک
تندر فضاش برای سرنشینان مخصوصا برای سفر خیلی عالی هست ولی 206 فقط برای یک زوج و نهایتا یک طفل مناسب هست
در سه ماهی که 206 داشتم مشکل فنی باهاش نداشتم ولی کیفیت ادوات داخل اتاق وحشتناک پایین بود و وقتی دستم به کنسول وسط می خورد رنگش متاسفانه از مشکی به خاکستری تبدیل میشه!!
هر دو خودرو کلا صندلی های ناراحتی دارند ولی تندر کمی بدتر هست
به نظرم کولر 206 کمی از تندر دستی بهتر هست ولی کولر تندر اتوماتیک از تندر دستی بهتره
این مواردی بود که من تجربه کردم به نظرم شما خودت توی دو تا ماشین بشین و خودت انتخاب کن بینشون
ممنون از توضیحاتتون
تندر گیربکس دستی داشتم ، زیاد راضی نبودم البته ناراضی هم نبودم. چیزی که مرددم کرده آپشن های 206 وی 8 هست مثلا ترمز دیسکی عقب، کولر اتوماتیک و بیشتر از اینا قیافش که 100% از تندر بهتره
در مورد تندر هم فقط گیربکش اتوماتیکشه که مزیته برام اونم با این ترافیک و تا حدودی هم کیفیت قطعاتش البته تولیدات جدید رو خبر ندارم کیفیتش چطور شده.
یه سؤال ، منظورتون از خنگی گیربکس 206 وی 9 رو متوجه نشدم.
شما یک 206 اتوماتیک پیدا کن برو باهاش توی ترافیک سنگین یک دوری بزن متوجه میشی من چی میگم!!
بعد پشت تندر اتومات هم بشین و همین تست را تکرار کن
اگر همچین امکانی رو داشتم وقت دوستان رو نمی گرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)