تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 1783 اولاول ... 2513013413473483493503513523533543553614014518511351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوست عزیز هنگامی که شما درخواست ریست مک را به پشتیبانی میدهید باید همه مودم های شما خاموش باشد.
    شما هر دو مودم خود را خاموش کنید و سپس به پشتیبانی زنگ بزنید تا مک را ریست کنند.
    در ضمن به مدت 48 ساعت هیچ مودم دیگری غیر از مودم جدید خودتان را به اینترنت وصل نکنید تا مک ادرس مودم جدید شما فقط در سرور صبانت ثبت شود.
    کلا نمیشه زمانی که مک آدرس فعاله از 2 مودم همزمان استفاده کنیم؟(منطورم مثلا یکجا یک خط تلفت نیست!!)
    بعنی مثلا یکی صبح یکی شب!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کلا نمیشه زمانی که مک آدرس فعاله از 2 مودم همزمان استفاده کنیم؟(منطورم مثلا یکجا یک خط تلفت نیست!!)
    بعنی مثلا یکی صبح یکی شب!!
    بله میشه
    به دلیل اینکه در سیستم شبانه رایگان هیچ مک آدرسی روی اکانت guest فعال نیست و میتوانید از هر مودمی استفاده کنید.
    در سیستم روزانه هم که فقط مک آدرس مودمی که با یوزر روزانه وصل میشوید ثبت میشه

3. 2 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چرا انقدر صبانت جدیدا نوسانی شده از 20-90 نوسان دارم کسی سرویس 1 مگ واقعی رو امتحان کرده این چند وقته؟
    اون چطور هست ؟ اونم سرعتش بعد از 5 مگ اول میره 20-90؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا انقدر صبانت جدیدا نوسانی شده از 20-90 نوسان دارم کسی سرویس 1 مگ واقعی رو امتحان کرده این چند وقته؟
    اون چطور هست ؟ اونم سرعتش بعد از 5 مگ اول میره 20-90؟
    سرعت شبانه یا روزانه ؟ اگه سرعت شبانه ات بین 20 تا 90 نوسان داره که نسبت به من خیلی خوبه چون الان من شبانه چون یه فایل رو گذاشتم دانلود شه یه هفته است لپتابو از ساعت 3 میذارم تا 7 برای دانلود سرعتش هم از 5 کیلوبایت تا 18 نوسان داره فکر کنم دیگه حالم داره از شبانه بهم می خوره

روزانه برعکس سرعت 115 هست که سه سوته دانلود میکنه اما از اونطرف هم باید سریع پول حجم رو بپردازی به شکم صبانت

امیدوارم عاقبت همه ما و صبانت به خیر بشه

6. این کاربر از golden111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان شما شبانه چطوری دانلود میکنید ؟ چون ببییند الان مثلا من میرم تو مدیا فایر یک لینکی رو میزارم تو لیستم که شب دانلود بشه و اون لینک فقط مخصوص ip خودم هست
    ولی وقتی کانکشن دانلود شبانه وارد ip من عوض شده و دیگه اون لینک دانلود کار نمیکنه ! و باید حتما تا ساعت 3 بیدار بمونم تا لینک های جدید بگیرم !!!!

اینطوری که نمیشه بخواهم هر شب بیدار بمونم تا ساعت 3 !!!! شما چیکار میکنید ؟ راهش چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان شما شبانه چطوری دانلود میکنید ؟ چون ببییند الان مثلا من میرم تو مدیا فایر یک لینکی رو میزارم تو لیستم که شب دانلود بشه و اون لینک فقط مخصوص ip خودم هست
    ولی وقتی کانکشن دانلود شبانه وارد ip من عوض شده و دیگه اون لینک دانلود کار نمیکنه ! و باید حتما تا ساعت 3 بیدار بمونم تا لینک های جدید بگیرم !!!!

اینطوری که نمیشه بخواهم هر شب بیدار بمونم تا ساعت 3 !!!! شما چیکار میکنید ؟ راهش چیه ؟
    remote بگیر توی یه سایت مثل آپلودفا بعد از آپلودفا دانلود کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

torrent عزیزم torrent. طبق آمارها بیش از 50 درصد ترافیک اینترنت مربوطه به شبکه های تورنت!! 10 الی 20 تا فایل با seed بالا میذاری توی لیست دانلود و با خیال راحت میری لالا میکنی. چه کاریه تا ساعت 2 بیدار بمونه ادم؟؟ هر کی توی زمینه ی تورنت صحبت داشت بیاد تاپیک خودش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سرعت شبانه یا روزانه ؟ اگه سرعت شبانه ات بین 20 تا 90 نوسان داره که نسبت به من خیلی خوبه چون الان من شبانه چون یه فایل رو گذاشتم دانلود شه یه هفته است لپتابو از ساعت 3 میذارم تا 7 برای دانلود سرعتش هم از 5 کیلوبایت تا 18 نوسان داره فکر کنم دیگه حالم داره از شبانه بهم می خوره

روزانه برعکس سرعت 115 هست که سه سوته دانلود میکنه اما از اونطرف هم باید سریع پول حجم رو بپردازی به شکم صبانت

امیدوارم عاقبت همه ما و صبانت به خیر بشه

نه بابا روزانه اینجوری هست شبانه خیلی وقت هست تست نکردم !

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شبانه دقیقه های اول 100 150 بعد چند دقیقه به 30 40 میرسه!!

13. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه بهزادlinux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    شبانه من از اول سرعتش روی 220 بوده! ولی لینکایی میذارم برای دانلود که سرعتشون خیلی بالاست و به هر فایل حدود 20-30 میده یعنی من باید 7/8 تا لینکو با هم بذارم دانلود تا سرعت بره روی 220

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •