کلا نمیشه زمانی که مک آدرس فعاله از 2 مودم همزمان استفاده کنیم؟(منطورم مثلا یکجا یک خط تلفت نیست!!)
بعنی مثلا یکی صبح یکی شب!!![]()
کلا نمیشه زمانی که مک آدرس فعاله از 2 مودم همزمان استفاده کنیم؟(منطورم مثلا یکجا یک خط تلفت نیست!!)
بعنی مثلا یکی صبح یکی شب!!![]()
بله میشه
به دلیل اینکه در سیستم شبانه رایگان هیچ مک آدرسی روی اکانت guest فعال نیست و میتوانید از هر مودمی استفاده کنید.
در سیستم روزانه هم که فقط مک آدرس مودمی که با یوزر روزانه وصل میشوید ثبت میشه
چرا انقدر صبانت جدیدا نوسانی شده از 20-90 نوسان دارمکسی سرویس 1 مگ واقعی رو امتحان کرده این چند وقته؟
اون چطور هست ؟ اونم سرعتش بعد از 5 مگ اول میره 20-90؟
سرعت شبانه یا روزانه ؟ اگه سرعت شبانه ات بین 20 تا 90 نوسان داره که نسبت به من خیلی خوبه چون الان من شبانه چون یه فایل رو گذاشتم دانلود شه یه هفته است لپتابو از ساعت 3 میذارم تا 7 برای دانلود سرعتش هم از 5 کیلوبایت تا 18 نوسان داره فکر کنم دیگه حالم داره از شبانه بهم می خوره
روزانه برعکس سرعت 115 هست که سه سوته دانلود میکنه اما از اونطرف هم باید سریع پول حجم رو بپردازی به شکم صبانت
امیدوارم عاقبت همه ما و صبانت به خیر بشه
دوستان شما شبانه چطوری دانلود میکنید ؟ چون ببییند الان مثلا من میرم تو مدیا فایر یک لینکی رو میزارم تو لیستم که شب دانلود بشه و اون لینک فقط مخصوص ip خودم هست
ولی وقتی کانکشن دانلود شبانه وارد ip من عوض شده و دیگه اون لینک دانلود کار نمیکنه ! و باید حتما تا ساعت 3 بیدار بمونم تا لینک های جدید بگیرم !!!!
اینطوری که نمیشه بخواهم هر شب بیدار بمونم تا ساعت 3 !!!! شما چیکار میکنید ؟ راهش چیه ؟
remote بگیر توی یه سایت مثل آپلودفا بعد از آپلودفا دانلود کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
torrent عزیزم torrent. طبق آمارها بیش از 50 درصد ترافیک اینترنت مربوطه به شبکه های تورنت!! 10 الی 20 تا فایل با seed بالا میذاری توی لیست دانلود و با خیال راحت میری لالا میکنی. چه کاریه تا ساعت 2 بیدار بمونه ادم؟؟ هر کی توی زمینه ی تورنت صحبت داشت بیاد تاپیک خودش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا روزانه اینجوری هست شبانه خیلی وقت هست تست نکردم !
شبانه دقیقه های اول 100 150 بعد چند دقیقه به 30 40 میرسه!!![]()
سلام
شبانه من از اول سرعتش روی 220 بوده! ولی لینکایی میذارم برای دانلود که سرعتشون خیلی بالاست و به هر فایل حدود 20-30 میده یعنی من باید 7/8 تا لینکو با هم بذارم دانلود تا سرعت بره روی 220
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)