احتمالا هارد لپ تاپت مشکل پیدا کرده ، شنیدم یه سری نرم افزار برای تعمیر بعضی معایب کوچیک هارد وجود داره، توی تاپیک های مرتبط بگرد شاید به نتیجه برسی
راستی حتما از اطلاعات مهمت بک آپ بگیر
احتمالا هارد لپ تاپت مشکل پیدا کرده ، شنیدم یه سری نرم افزار برای تعمیر بعضی معایب کوچیک هارد وجود داره، توی تاپیک های مرتبط بگرد شاید به نتیجه برسی
راستی حتما از اطلاعات مهمت بک آپ بگیر
دوام باتری که کاملا طبیعیه، اکثر لپ تاپ ها الان همینن
اما اگه میخوای مدت بیشتری از همین باتری استفاده کنی
1. نور صفحه رو روی حداقل میزان مناسب قرار بده
2. وایرلس و بلوتوث رو خاموش کن
3. تمام نرم افزار ها و پنجره های اضافی رو ببند
4. هاردت رو دیفرگمنت کن (البته هر چند ماه این کار رو انجام بدی کافیه اونم به خاطر اینکه هارد برای دسترسی به اطلاعات حداقل حرکت مکانیکی رو انجام بده)
5. میتونی گزینه dell extended battery رو با زدن دکمه F3 و زدن دکمه Enable فعال کنی
6. سعی کن بجای استفاده از dvd drive از درایو های مجازی و ایمیج اون dvd با cd استفاده کنی
و در نهایت اگه برات کافی نیست باید باتری 9 سلولی تهیه کنی که حدود یک سوم دوامش بیشتره
Last edited by sheytoon001; 13-05-2011 at 16:47.
دوست عزیز دکمه F3 رو میزنم هیج گزینه ی نمیاد که Enable بزنم میشه یکم بیشتر توضیح بدی5. میتونی گزینه dell extended battery رو با زدن دکمه F3 و زدن دکمه Enable فعال کنی
-----------------------------------------------------
و اینکه چند تا درایو برای هارد 500 کافیه ؟ اگه backup از درایوها بگیریم کاملا درایوها رو فرمت کنیم تبدیل به 1 درایو کنیم بازم اطلاعاتمون برمیگره ؟
Last edited by ali_z051; 14-05-2011 at 11:42.
ممنون شیطون جان.یعنی سخت افزاریه؟به گارانتی مربوط می شه؟با تعویض ویندوز درست میشه؟اخه اون برنامه ای که تو صفحات قبل گفته بودی رو دانلود کردم ویروس تشخیص داد پاک کرد از اونجااینجوری شد!!!!اسمLuxandBlinkSetup بود.می تونه از این باشه؟تاپیک مرتبط نبود واسه هارد.یکی بود که اونجا گفتن به ما مربوط نیست برو تو مشکلات ها بگرد!!!!!!
Last edited by siamakfaraji; 13-05-2011 at 21:12.
نه از اون برنامه که نمیتونه باشه
اما شما برای اینکه مطمئن شی
روی درایو c راست کلیک کن سربرگ tools رو انتخاب کن و گزینه check now رو بزن و برای تک تک درایو هات از این طریق چک کن (احتمالا نرم افزارهای بهتری هم برای اینکار هستن اما متاسفانه من باهاشون آشنایی ندارم)
اگه باز هم حل نشد ویندوز عوض کن و در نهایت اگه بعد از تغییر ویندوز باز هم این مشکل بوجود اومد اگه گارانتی داره به اونا مراجعه کن
تمام درایو هارو چک کردم مشکلی ندارن.می رم واسه تعویض ویندوز که سرم شلوغ دو سه روزی می کشه.ممنون![]()
دوستان چند روزه که دل ساپورت سنتر من گیر داده میگه درایوی با این اسم نصب نیست و اونو نصب کن.ببینید شما میدونید این اسم چه دروایویه؟
pci simple communications controllers
نرم افزار quick set رو نصب کن
در سایت دل قسمت درایورهای 5010 نرم افزارش وجود داره
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
این درایور رو نصب کن
Intel Management Engine Interface Driver
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)