این موضوع خیلی برام مهمه وحید. یادت هست اون اطلاعیه که خوندی از کجا بوده ؟
این سوال من خیلی سادست ولی هیچ کس جوابشو نمیدونه!
آقا بالاخره من که متولد بهمن هستم، میتونم پشت کنکور بمونم یانه؟
این موضوع خیلی برام مهمه وحید. یادت هست اون اطلاعیه که خوندی از کجا بوده ؟
این سوال من خیلی سادست ولی هیچ کس جوابشو نمیدونه!
آقا بالاخره من که متولد بهمن هستم، میتونم پشت کنکور بمونم یانه؟
شما بری دانشگاه هم می تونی بازم کنکور بدی
من تا این حد می دونم و خودم هم با همین قانون با این که دانشجو هستم دارم برای کنکور آمده می شم
کنکور دادن مهم نیست، مهم اینه که اگه قبول شدی و سرباز باشی دانشگاه قبولت نمی کنن.شما بری دانشگاه هم می تونی بازم کنکور بدی
من که پیشنهاد می کنم یه درس رو مخصوصا زبان انگلیسی که هم راحته و هم امتحانش داخلی بوده نه کشوری رو از مدرسه بخواین که براتون غیبت بزنن. یعنی حداقل یه درس رو خودتون رو بندازین تا همچنان محصل باقی بمونین . دیگه اگه دانشگاه قبول شدی باید اون درس رو حتما تو شهریور قبول شی وگرنه نمی تونی دانشگاه ثبت نام کنی. البته بعد اعلام نتایج اولیه مشخص می شه که دانشگاه قبول می شی یا نه و به اعلام نتایج نهایی نمی کشه.
سلام، زیاد خودتو ناراحت نکن. منم پارسال به فکر این چیزایی که الان تو هستی بودم!!!
منم نیمه دومی هستم ولی یه سال پشت کنکور موندم. البته اونایی که نیمه دومی هستن و میخوان یک سال بمونن باید دفترچه اعزام را پست کنند، ولی زیاد نگران نباش چون تاریخ اعزامت رو بعد کنکورت یعنی کنکور 91 میزنن، و سال بعد در صورت رفتن به دانشگاه دیگه معافیت تحصیلی میخوری.
البته اینا به این معنا نیستن که دیگه کنکور امسال رو رها کنی، تو تلاشت رو بکن. موفق باشی
من شبیه ساز قلم چی رو گرفتم ... چیز خاصی نداره ... اومده سوالای کنکور 84 تا 89 رو شبیه سازی کرده و چندین مجموعه جامع در اختیارتون گذاشته ... به نطر من اگه دور دنیا رو زدی تموم شد و وقت اضافه آوردی و نمونه سوال بیشتر خواستی اینو بگیر![]()
آره
من پارسال هیچی نمی خوندم... اما پیشرفت خوبی کردم ظرف یه مدت کوتاه.... البته سطح سختی آزموناش فرق داشت... مثلا آزمون 6 تخمین رتبه برام زد 10 هزار... آزمون 8 زد 23 هزار... جالب اینجا بود که تو کنکور نتیجه ای که گرفتم کاملا به جامع گزینه 12 و آزمون 8 بود....
خب به نظر شما با داشتن سوالا... و با توجه به اینکه من تو طول امسال بار ها و بار ها سوالاش رو حل کردم... و اینکه هدف من از شرکت تو مرور آخر فقط آزمون دادن و دیدن رتبه هست.... و میخوام درصدای واقعی خودم رو بدونم...
به نظر دوستان ثبت نام کنم؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
راستی من از شبیه ساز کانون هم استفاده می کنم... 3 تا آزمونش رو دادم.... سطح سوالا خوب بود... یعنی سطح شختی مثل کنکور همون سال بود...(یعنی آسون تر از 89)
در کل پیشنهاد می کنم به همراه اگر من طراح بودم تهیه کنید.
دوستان من هم متولد نیمه دوم 69 هستم پشت کنکور نموندم سال اول قبول شدم (کنکور 89) الان ترم دوم هستم میخواستم بدونم کلا تا ترم چندم میتونم کنکور مجدد شرکت کنم؟
شما اگر معافیت تحصیلی داشته باشی دانشگاه هم ثبت نامت می کنه
خیلی ماجرا داره به تاپیک مربوطه برید بپرسید
سلام دوستان
1. من تازه یه ماهی میشه که شروع کردم به خوندن. با توجه به اینکه بیشتر احتیاج دارم درس بخونم تا اینکه آزمون بدم، به نظرتون لازمه که تو مرور آخر گزینه 2 شرکت کنم؟
2. دوستانی که قبلاً تو این طرح شرکت کردن، یه توضیحی درباره DVDهای آموزشیش میدن(اینکه کل مباحث رو به صورت خلاصه و جمع بندی توضیح داده یا فقط پاسخ تشریحی همون آزموناشه؟)
3. برنامه ریزیش چطوریه؟ میشه با برنامش یه دور کامل مباحث رو مرور کرد؟
ممنون میشم سریعتر جواب بدین(مهلت ثبت نامش تا پنج شنبه هست).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)