تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 449 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

کسی نیست این مشکل رو حل کنه؟
    نمی دونم اشکال در استفاده از v p n هستش یا جای دیگه؟

یه سوال دیگه. من الان نسخه 5.3 cis رو دارم. می خواستم بدونم میشه این نسخه رو نصب کنم و بعد آپدیتش کنم به نسخه 5.9 یا این که این نسخه رو باید جداگانه دانلود کنم؟
    این مشکل رو فکر نکنم کسی داشته باشه. شاید مربوط به VPN هست.
    نسخه جدا دانلود کنید بهتره. چون بعدا هم می تونید جای دیگه نصبش کنید.

2. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

کسی نیست این مشکل رو حل کنه؟
    نمی دونم اشکال در استفاده از v p n هستش یا جای دیگه؟

یه سوال دیگه. من الان نسخه 5.3 cis رو دارم. می خواستم بدونم میشه این نسخه رو نصب کنم و بعد آپدیتش کنم به نسخه 5.9 یا این که این نسخه رو باید جداگانه دانلود کنم؟
    راستش یکم مشکل شما عجیبه
    این مشکل میتونه مربوط به چیز پی ان هم باشه یا اینکه مربوط به هیستوری و کش مرورگر هم باشه البته شما میگید که کمودو رو ریموو میکنید مشکلتون حل میشه پس احتمالا مشکل به کمودوست !
    شما ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید شاید مشکلتون حل شد ورژن شما مال یک سال پیش هست و مطمئنا ورژن جدید در خیلی از بخش ها بهتر شده
    میتونید 5.3 رو نصب کنید و آپدیت کنید و هم میتونید نسخه 5.9 رو جداگانه دانلود کنید پیشنهاد میکنم ورژن جدید رو دانلود کنید ورژن قبلی رو کاملا پاک کنید و حتی میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید و بعد ورژن جدید رو نصب کنید
    یادتون نره اول به صورت عادی کمودو را ریموو کنید و بعد از Cis clean-up استفاده کنید
    Last edited by jolan57; 09-01-2012 at 16:56.

4. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

بعد از یه گشت توی آنتی ویروس ها آخر به این نتیجه رسیدم که بیام طرف کمودو
    کلی هم مشکل بابتش داشتم ولی آخر هر طوری بود امروز سیستم راه افتاد و الان ما هم به این خانواده پیوستیم

6. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

دوستان این قسمت لیمیت را روی ask

بگذارید تا موقع اجرا یک فایل از شما سوال بکنه در صورتی که دیفنس شما روی لیمیت باشه.

چون خوده پیش فرض کومودو اجازه اجرا بعضی از فایل های اجرایی ،موقع اجرا شذن ، اجازه دسترسی صادر میکنه:

موفق باشید
    سلام علیکم,

ابتدا یک تشکر بکنم از دوست عزیزم جناب KarKas20 و بعد هم توضیح مختصری در این مورد بدم:

کمودو برای بخش فایروال یک سری قوانین و رولهایی دارد برای برنامه هایی که با شبکه در ارتباطند، میتونید از سربرگ Perdefined Policies اون رولها را مشاهده بکنید، عکس:

همچنین یک سری رولهایی در بخش +D دارد برای برنامه هایی که قصد اجرا در ویندوز را دارند، عکس را ببینید:

خب، این قوانین (رولها) در صورتی کار میکنند که شما یکی از این قوانین را برای یک فایل یا برنامه انتخاب بکنید، آنوقت فقط برای همان برنامه یا فایل اون قانون کار میکند و نه برای همه فایلها، مثال: من برای مرورگرم از رول Web Browser استفاده کردم و برای فایرفاکس، این قانون کار میکند و فایرفاکس در ارتباطات شبکه از این قانون استفاده میکند.

یا مثلا در عکس زیر در بخش +D برای اجرای فایل زیر از رول Trusted Application استفاده کردم. و فایل برای اجرا در ویندوز از قوانین مربوطه استفاده میکنه:

==
    اگر فایلی قصد اجرا داشته باشه و شما از قبل هیچ قانونی براش تعریف نکرده باشید، فایل از هیچکدام از قوانین موجود استفاده نمیکند. و کمودو هم شروع به سوال کردن میکنه که اینجا میتونید یکی از قوانین موجود را به فایل بدهید. یا اصلا یک قانون جدید ایجاد بکنید که دو راه دارد: 1- برای فایل به صورت دستی یک قانون جدید که به صورت پییش فرض در کمودو وجود ندارد بسازید. 2- فایل را اجرا بکنید و وقتی کمودو سوال میپرسد تیک Remember را بزنید و به سوالات جواب بدید تا قوانین ساخته بشه.

خب، امیدوارم با این توضیحات متوجه اون قوانین و نوع کارکردشون شدن باشین. دوستانی که سندباکسشون روی لیمیت است با اون لیمیتی که در +D میبینید، هیچ ارتباطی ندارد. فقط تشابه اسمی است.

=====

اما اگر دوست دارید تغییری در +D ایجاد کنید باید در سربرگ Defense+ Rules و برای همه برنامه ها یعنی All Applications این تغییرات را ایجاد کنید. البته من قبلا در تاپیک سیستمهای آلوده یک اشاره ای کردم و عکس قرار دادم ولی ظاهرا اون عکس از سرور پاک شده.

برای اینکه به چه صورت تغییرات را اعمال کنید من سه عکس قرار میدم .... همه چیز در عکس گویا است:

8. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام دوستان

من می دونم که کمودو خیلی برنامه خوب و قدرتمندی هستش. تا حالا دو بار هم ازش استفاده کردم ولی متاسفانه در هر دو بار بعد از حدود 20-25 روز دیگه هیچ سایتی قابل بازشدن نیست حتی وقتی فایروال و دیفنسش رو هم غیر فعال کردم بازم هیچ سایتی اجرا نمیشد ولی وقتی برنامه رو کلا آن اینستال کردم مشکل حل شد. البته اینم بگم که من از v p n استفاده می کنم. به خاطر همین مشکل هم دیگه از کمودو استفاده نمی کنم.

دوست من من به خاطر همین مشکل مجبور به ترک کومودو شدم...باید چیز پ ن رو به عنوان تراست واسش تعریف کنی که باز هم شعورش نمرسه و به همین خاطر مشکل شما پیش میاد !

داره خودمونی میشه amatis23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    نزدیک دریا

پيش فرض

سلام ............
    آنتی ویروس comodo internet security premium
    version : 5.3.176757.1236
    virus signature database version:1

نمی دونم چرا هر وقت می خوام آپدیت کنم تا 45% میره بعد failed می شه . چیکارش کنم ؟

تازه این کادر هم هست !

Last edited by amatis23; 09-01-2012 at 20:18.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام ............
    آنتی ویروس comodo internet security premium
    version : 5.3.176757.1236
    virus signature database version:1

نمی دونم چرا هر وقت می خوام آپدیت کنم تا 45% میره بعد failed می شه . چیکارش کنم ؟

تازه این کادر هم هست !
    سلام

چرا هنوز بعضی دوستان ورژن 5.3 دارن!! بعد از اون ورژن این ورژنها اومدند: 5.4 - 5.5 - 5.8 و آخرین ورژن 5.9

دوست عزیز به راحتی میتونید آخرین نسخه یعنی ورژن 5.9 را از لینک زیر دانلود بکنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر دوست داشتید دیتابیس کمودو را دانلود بکنید و بعد کمودو را آپدیت آفلاین بکنید میتونید از لینک زیر آپدیت را دریافت بکنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد ار دانلود دیتابیس اول آنرا از حالت فشرده خارج بکنید و بعد آنرا به bases.cav تغییر بدید و در سیف مد ویندوز برید و دیتابیس را جایگزین بکنید.

نکته: دیتابیس ورژن 5.3 روی ورژن 5.9 کار نمیکند؛ چون ما در ورژن 5.8 با اومدن جناب ایگور، تغییر در بیس داشتیم و کلی امضای عمومی به اون اضافه شده.

12. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ببخشید کسی راهی برای این آنتی ویروس بدرد نخور پیدا نکرد که کرک رو ویروس نشناسه ؟ همین که رایگان خوبه وگرنه خیلی اذیت میکنه برای کرک ها

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

سلام من چند بار کومودو چه اینترنت سکیوریتی و چه فایروالش رو نصب کردم اما هر بار بعد از مدتی کار کرد سیستم هنگ میکرد و مجبور میشدم ریستارت کنم...
    هم ورژن 5.8 هم 5.9 !
    آخرم نفهمیدم مشکل کجاست...
    Last edited by Serenity; 09-01-2012 at 23:44.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

ببخشید کسی راهی برای این آنتی ویروس بدرد نخور پیدا نکرد که کرک رو ویروس نشناسه ؟ همین که رایگان خوبه وگرنه خیلی اذیت میکنه برای کرک ها
    موقعی که کرک رو ویروس شناخت بزنید Add to Trust. همین. از این راحت تر؟ خیلی سخت بود؟

16. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •