تایم اوتها شروع شد
این کار رو با استفاده از تنظیمات مودم انجام می دهند اما با توجه به این که تنظیمات مودم بسته به شرکت و مدل مودمتون متفاوته بهترین و سریعترین راه اینه که به نمایندگی سرویس دهنده اینترنت تون مراجعه کنید تا برای اتصال بدون کانکشن تنظیمش کنند
به نظر من بین تمامی شرکت هایی که اشتراک محدود ارایه میدهند شاتل بهترین کیفیت رو داره ... در مورد این که حسابگر 6 روز در هر شش ماه کمتر شارژ میکنه فکر کنم اشتراک هاشون 30 روزه باشه و چون 6 ماه اول سال 31 روزه هستند 6روز کمتر شارژ میشه ... به هر حال پیشنهاد میدم اولویت اولتون شاتل باشه بعد صبانت و ...
من گفتم از وقتی که این حرفا رو زدن اینطور شده.نگفتم، از وقتی که مشترک اضافه شده.
شما یعنی میای کرمانشاه رو با همدان مقایسه میکنی ؟!!!! اگه یه بار خودت با ماشین خودت از کرمانشاه بری تهران و از همدان بگذری میبینی که چه وضعیه.از خیابوناش گرفته تا وضعیت شهرش داغونه ... اون قسمت پل هوایی که هست، من از 10 ساله پیش یادمه که همونطور خاک و خله و هنوزم درستش نکردن !
یه سر برید کرج و تهران ببینید چطوره یا اصلا چرا دور بریم، از همین تبریزی ها بپرسین. وقتی ما اینجا اینترنتمون داغونه و نمیتونیم نفس بکشیم و هر 130 تا تایم اوت 10 تا پینگ میده ! آقایان تبریزی هر 130 تا پینگ یه تایم اوت دارن. حالا دیگه خودتون قضاوت کنید که تهران چطوره.اونجا نمیتونن یه لحظه مختل کنن سرویسای نتشونو. چون مردم عرضه دارنو در اون شرکت ارائه دهنده اینترنت رو گِل میگیرن.
اما اینجا اگه 1 نفرم بیاد و اعتراض کنه، مردم دیگه میان از اون شرکته طرفداری میکنن، نه من معترض، مثلاً واسه همین اینترنت میان میگن خب مخابرات حق داره ! برید 5 تا شهر دیگه رو ببینید همه از اینجا مشکلشون بیشتره و ...
یا یه مثال دیگه :
میری نونوایی میبینی نونش خمیره. به شاتر میگی که آقا چرا نونت خمیره میبینی اونایی که تو صف وایسادن همه به طرفداری از شاتر بلند میشن ! یکی میگه از صبح تا حالا داره کار میکنه خستس، اون یکی میگه شاتر گناه داره، یکی دیگه میگه آردش بده و ... یه کاری به سرت میارن که بگی غلط کردم ...
و این طوره که داریم در جا میزنیم، بهترین نت و نان و امکانات ماله اون شهرای بالاس، ما هم که اعتراض نمیکنیم دارن بدترین امکانات رو بهمون میدن ...
سلام دوستان،می خواستم سوال کنم که شما با سرور تهران time out دارید یا نه؟
برا پرداخت دیگه صفحش نمیاد تو سایتش
خودم sale رو اضافه می کنم میاد اما یوزر پسورد جدید می خواد
خاک بر سرشون امروز نتم قطع میشه
مشکلی الان نداره شما این آدرس را کلیک کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم 2020 میگه پرداخت کنی اگه پولت بپره مسئولیت با خودته چون هنوز رسمی نشده پرداختش و لینکش برداشته شده از سایت
خاک تو سرشون مجبورم ساعت 6 زنگ بزنم تا فردا بهم بدن که حضوری پرداخت کنم
لینکش رو از کدوم سایت برداشتن!!؟؟
پس این چیه؟
من همین چند روز پیش شارژ کردم
الان هم صفحه پرداخت بانک میاد برام
پرداخت کن به حرف اون احمقا گوش نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)