دوست عزیز که ubuntu داری
من از سایت خود ubuntu رفتم ورژن notebook 10.10 دانلود کردم....اما نمیدونم چجوری نصب کنم...
یعنی مثلا کرک نمیخواد؟
دوست عزیز که ubuntu داری
من از سایت خود ubuntu رفتم ورژن notebook 10.10 دانلود کردم....اما نمیدونم چجوری نصب کنم...
یعنی مثلا کرک نمیخواد؟
شما هم امرتات داری ؟
اون که لینوکسه دیگه کرک میخواد چی کار ؟ لینوکس رایگانه کاملا. نصبش هم راحته فقط درایو سه تا میخوا ... ببخشید پارتیشن. یکی میشه روت به معنی ریشه که با / نشون میدن. یکی میشه Swap برای بهبود کارایی فکر کنم ... یکی دیگه هم بود الان یادم نیست ...
بعد فکر کنم مثل ویندوز هم نبود که پارتیشن پرایمری Primary براش لازم باشه که بتونه بوت کنه ... رو کامپیوتر داداشم ریختم ... هم Fedora و هم Ubuntu ... هر دوش به همین شکل بود.
hاااییییییووووووولللللل؟
من لپتاپم 2تا پارتیشن داره...چجوری میتونم اون درایو که میخوام رو پارتیشن بندیش کنم
یکی جواب منو هم بده ،ممنون میشم
دوست عزیز
من درایوی که ویندوز روش نصب هست رو کنار میزارم
میمونه یه درایو 470 گیگی...
حالا شما میگی 3تا درایو رو برای ubuntu درست کنم...
اگه میشه لطف کن بگو چقدر برای هر کدوم بزارم؟
100 گیگ درایو ویندوز ه...
470 تارو بکنمش 4پارت مثلا که 3تاش برای ubuntu باشه....
یکیشم بشه درایو فیلمو فایل و از این چیزا....
حالا نمیدونم برای این 3 پارت ubuntu هرکدوم چقدر جا بزارم....
میخوام محدودش بین 50 تا 100 گیگ باشه برای سرعت بهتر!!!
اگه ممکنه راهنماییم کن!!!
ممکنه که باطری خراب شده باشه،اما حتمآ دلیلش این نیست.ممکنه که سوئیچر باطری و شارژر خراب شده باشه یعنی لپ تاپ بین باطری و شارژر سوئیچ نمیکنه.این شامل یه مداره که ممکنه آسیب دیده باشه.احتمالآ با یه شوک به باطری مشکل حل بشه ولی شما در هر صورت ببر گارانتی.![]()
Last edited by Vaioman; 19-01-2011 at 14:55.
نمیدونم واسه چه کاری لینوکس لازم داری ولی برای برنامه نویسی های خاص معمولا استفاده میشه. تو ایران هم که ویندوز مجانیه تقریبا دیگه لینوکس میخوان چه کنن ملت؟ ؟؟
ببین من درایو ویندوزم 120 گیگ هست که 85 گیگ برنامه توض نصبه. برای این که موقع بک آپ الکی حجم بک آپ نره بالا کل فیلم و موسیقی و اینا همه یه درایو مثلا 200 250 گیگ براش میذارم. Libraryهای ویندوز 7 رو تو اون تنظیم میکنم.
این شد یک 100 گیگ ویندوز و یه 200 گیگ آرشیو
ممکنه بخوای برای بک آپ یه درایو جدا بزاری ... من یه 100 گیگ هم واسه اون گذاشتم کنار. میمونه چه قدر ؟ 200 گیگ. دقت کن 640 گیگ نیست ها ... قبلا گفتم چه جوریه ... با توان 2 حساب میشه و 590 گیگ حدودا هستش.
من میگم برای لینوکس سه تا درایو 10 گیگ هم بزاری کافیه. تو لینوکس میتونی درایو های NTFS ویندوز رو هم ماونت کنی و استفاده کنی. پس اون درایو آرشیو فیلم و عکس و موسیقی رو اینجا هم داری.
80 گیگ برای بک آپ خوبه.با اکرونیس بک آپ بگیری رو حالت استانداردش به زور حجم بک آپ ویندوز 7 بشه 30 40 گیگ. دو تا بک آپ راحت جا میشه.
پیشنهاد من اینه:
100 گیگ ویندوز 7
300 گیگ آرشیو
2 تا درایو 50 گیگ لینوکس و یه 10 گیگ هم Swap که کلا میشه 110 گیگ
یه 80 گیگ واسه مکینتاش یا ویندوز XP اگه لازم میشه ... اگه نشد هم برای بک آپ.
کلش شد 590
![]()
اصلا نیاز به پارتیشن جدید نیست که !!!!
تو ویندوز سی دی اوبونتو رو بزار بعد داره که با ویندوز در کنار هم کار کنن. بزن رو درایو ویندوز نصب بکن مشکلی پیش نمیاد
پ.ن: در ضمن بنده گارانتی امرتات ندارم ولی شرایطش رو میدونم اینجوریه
اره...این نسخه ubuntu که مخصوص نوت بوک هست اصلا partition نمیخواد...خیلی سیستم عامل جالبیه
فقط این نرم افزاراش رو باید گیر بیارمووو
دوستان خیلی گلین..مرسی مه محبت کردین و سوالهای منو همرو جواب دادین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)