این بازی چجوری سیو میشه ؟
همش باید به اینترنت وصل باشم من تا اون جایی که با رفیقش اول بازی میرن بالای یک برج رفتم
این بازی چجوری سیو میشه ؟
همش باید به اینترنت وصل باشم من تا اون جایی که با رفیقش اول بازی میرن بالای یک برج رفتم
با همون كرك اسكيدرو ...
اگه درست بريزيد نيازي به وصل بودن نيست ...
حال كنيد ...
تا جایی که میدونم خودش سیو میشه
اونم رفیقش نیست داداششه![]()
سلام
دوستان من بازی نصب کردم
کرکی که توی خود بازی بود رو هم مو به مو رفتم
ولی آخر وقتی rau رو اجرا می کنم
میگه لطفا به انترنت وصل بشید در حالی که توی راهنمای کرک نوشته موقع اجرا مباید به اینترنت وصل باشین
اگه میشه بهترین و آسون ترین راه کرک رو به من بدین لطفا
ممنون
پست اول رو اگه مطالعه میکردین بهترین کرک توش هست اینم نقل قولش:
سلام من سیو کامل بازیو میخوام..بی زحمت یکی سیو سالم بذاره واسم ... ممنونم
آقا یکی برای ما سیو کامل (البته سالم ) رو بزاره ممنون میشم
سیوش رو ندارم ولی بری اینجا بپرسی بهت میدن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان بنده مدتی این بازی رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکردم و مراحل زیادیش رو هم رفتم اما به یک باره وقتی این بازی رو اجرا کردم Erorr زیر رو داد:
missing command line parameter-prodid, see integration guide for details
همه چیز رو چک کردم ولی متوجه نشدم اشکال از کجا بود،توی هیمن فروم هم در صفحات میانی توضیحاتی به همراه راه حل هایی داده شده بود در مورد این اشکال که خوب دوستان چک کرده بودند و گفته بودند بی اثر و در پاسخ دوباره به این شخص یکی از دوستان گفته بود که بازی شما کلا مشکل داره و اشکال از شرکتی که این بازی رو ...
خوب قاعدتا این جواب نمیتونه برای بنده درست باشه چون این بازی تا چند روز پیش بدون هیچ اشکالی اجرا میشد
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این ضمینه داره در اختیار بنده بگزاره
با سلام
من از یه کرکی استفاده می کنم که مخلوطی از کرک skidrow و کرک سروریه. کرک skidrow به تنهایی رو سیستم من جواب نداد. کانکشن اینترنت می خواست. الان رسیدم به اون مرحله که می ره تو زیر زمین و یواشکی به جلسه اون کشیشا گوش می ده(البته بعد کلی آدم کشی تو زیر زمین) بعدش که جلسه اونا تموم می شه کمی جلوتر یه راه پله ست که می ره پایین. اونجا یه سنگ قبر سفیده با یه سری خرت و پرت و مجسمه. به نظرم باید در این سنگ قبر رو باز کنم اما نمی شه!! اصلا اون علامت درخشنده که رو آیتما می آد رو این نیست. چیکار کنم؟ ویندوزم هم 7 هوم ادیشن می باشد. ضمنا اگه مشکل از کرکه می شه کسی save بعد این مرحله رو بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)