جواب درست درمون ندارم برات ولی شما برو توی سایت مخابرات و ثبت نام کن وقتی ازت شماره خواست بهت میگه امکان پوشش دارند یا نه.
اگه پوشش نمیده برو وایمکس اگه پوشش میده هم ثبت نام کن و دخیل ببند به امام زاده ها تا خطت وصل بشه!
جواب درست درمون ندارم برات ولی شما برو توی سایت مخابرات و ثبت نام کن وقتی ازت شماره خواست بهت میگه امکان پوشش دارند یا نه.
اگه پوشش نمیده برو وایمکس اگه پوشش میده هم ثبت نام کن و دخیل ببند به امام زاده ها تا خطت وصل بشه!
نه بابا واسه من اینجوری نیست هم چیز پی ان کار میده هم سرعت عادیه
چند روز بسته بود.الان بازه
واقعا اشتباه کردی . توی صبانت حداقل میدونستی چقدر داری مصرف میکنی و حساب کتابش دستت بود . اما همهء کسایی که توی این تاپیک میبینی (من جمله خودم) الله بختکی دارن دانلود میکنند و نمیدونن آخر ماه چقدر قراره بره تو پاچشون . اثباتشم کاری نداره . شما الان برو ببین چقدر مصرفت بوده . یه مدت مدام مصرفتو از سایت مخابرات سپاه چک کن و یه نرم افزارم روی سیستمت نصب کن و خودت مصرفتو کنترل کن ببین به نتیجه ای میرسی ؟
رفتم الان فایلم رو دیدم جناب دزد بزرگ برا من الکی 2 گیگ شارژ کرده و که تاریخ یکیش مال مهر ماه هست !!!
برای همه اضاف شده ؟
بچه ها ، حرفای لینک زیرو خوندید ؟ :
در خط آخرش اینو نوشته :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺳﺎﻣﺎﻧﻪﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﺷﺎﺭﮊ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﺪ ﻓﻘﻂ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺷﺎﺭﮊ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﻭﯼ ﺑﻪ ﺍﺯﺍﯼ ﻫﺮ ﮔﯿﮓ 2500 ﺩﺭ ﻗﺒﺾ ﺍﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺷﺎﺭﮊ ﺍﺗﻮﻣﺎﺗﯿﮏ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮔﺮﻓﺖ.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی تا حالا اینی که بالا نوشته تست کرده ؟
من رفتم تست کنم ، به عکسای زیر رسیدم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا به نظر میاد بخش بازرسی رو دوباره راه انداختن . البته فکر کنم تیارتی بیش نیست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز منم عین همون دو تا که دورشون خط کشیدی شارژ شده با همون تواریخ . البته قبل این دو تا هم زحمت کشیده و 2 گیگ دیگه هم شارژ کرده به مبلغ 5200 ناقابل .
Last edited by mohandes; 27-11-2011 at 11:48.
نامردا برای منم الکی شارژ کردند. عجب آدمایی هستند. اینا قرار بود اگه کسی شارژ نکنه ماهی یه گیگ شارژ کنند نه برای همه. جالبه که برای ماه مهر و آبان رو تازه دارند اضافه می کنند. کسی هم نیست جلوشون رو بگیره.دیگه دارند شورشو در میارند.
![]()
Last edited by zizigooloo2; 27-11-2011 at 12:46.
حدس میزنم قبلی ها تسویه میشه و این دو گیگ که شارژ شده حداقل شارژ این دوماه هستش.
چقدر واقعا خوب کاری کردن شارژ کردن . ما که خودمون عقلمون نمی رسید شارژ کنیم
همه چی آرومه .... تو به من می خندی
گوگل برا شماها باز میشه؟ نه http نه https
الان سه روزه نمیشه برا من. dns هم رفرش کردم باز هیچی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)