امشب بعد از ساعت 12 اینترنت قطع شد و وقتی وصل شده سرعتش و کیفیتش که قبلش هم تعریفی نداشت افتضاح شده.
پینگ را مشاهده کنید.
جالبه که سایتی مثل تبیان به هیچ وجه وضعیتش بد نشده و سرعتش عالیه.
امشب بعد از ساعت 12 اینترنت قطع شد و وقتی وصل شده سرعتش و کیفیتش که قبلش هم تعریفی نداشت افتضاح شده.
پینگ را مشاهده کنید.
جالبه که سایتی مثل تبیان به هیچ وجه وضعیتش بد نشده و سرعتش عالیه.
خوبه برای شما وصل شد
برای من دقیقا سر 12:05 دقیقه قطع شد و تا الان که 3:14 دقیقه هست خبری از اینترنت نشده!
من هم ای دی اس ال دارم الان و هم وایمکس
خیلی گند زدن به همه چیز
الان هم شهرستان هستم
دوست عزیز جمعه ها برای من و شما که از قبل قرارداد داریم (نمیدونم شما چه طرحی رو استفاده میکنید) همون روال قدیمه.
---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
ارور مفهومش اینه که تعداد حروف یا اعدادی که برای رمز انتخاب کردی کم یا زیاده.
ممنون از پاسخ شما ولی بنده هر ترکیبی رو که انتخاب میکنم اگه 10 تا کاراکتر باشه که پیغام زیر رو میده اگه کمتر هم باشه پیغام بالا رو میده.
![]()
سلام . می خوام با مودم ایرانسل اکانت مبیننت بگیرم .. امکان پذیره ؟؟؟
من کارم با مبین نته اگه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم چند تا نکته : 1- استفاده رایگان از طرح جمعه و 2-8 کلیه روزها معتبره فقط باید دستگاه در زمان ورود به طرح ریستارت بشه دقت کنید ریستارت تا شما رو بعنوان کاربر طرح رایگان تایید کنه چون ممکنه از همان ترافیک خودتون کم کنه 2. پسورد گذاری بروی LAN جهت مودم 631 کله قندی و 8301 بیرونی مقدور نیست و فقط رمز ورود به صفحه رابط مودمهای مذکور قابل تغییر است و لی برای 350 WIFI هم تغییر SSID و هم تغییر WEP یا رمز کانکت شدن مقدوره 3- بعلت ازدیاد کاربر مبین نت دچار کمبود پهنای باند شده مضاف براینکه تعداد BTS یا همون انتنهاش در کل تهران ناقص بوده و مناطقی کلا تحت پوشش نیستند به همین علت مبین نت در حال گسترش پهنای بانده که گویا شهریور به بعد عملی میشه و آنتنهاش رو هم به تدریج در حال افزایش دادنه 3- برای استفاده بهینه و داشتن سرعت مطلوب باید حتما دو الی سه چراغ روشن جهت دریافت مطلوب سیگنال داشته باشید این چراغها نمایانگر نویز محیط بوده و هرچه نویز کمتر باشد کیفیت بهتر و سرعت واقعی تر میباشد ین چراغها معرف RSSI مودم بوده که باید بیشتر از -75 باشد یعنی هر چه به صفر نزدیکتر باشد بهتر است علاوه بر این باید CINR مودم بالاتر از 15 باشد تا بهترین کیفیت دریافت را داشته و قطعی حداقل ممکن باشد مقادیر فوق با تغییر محل مودم تغییر کرده و شما باید بهترین موقعیت جهت دریافت سیگنال مطلوب را برای مودم خود پیدا نمایید بغیر از مودم بیرونی که کار تکنسین مربوطه میباشد موفق باشید
ضمنا کاستیهای زیادی وجود داره که به ترتیب در حال رفع اون هستند شاید به مرور اونها رفع بشند و شاید اضافه بشند اینده معلوم میکنه. شرکت موفق باید مشتری مدار باشه نه مشتری شرکتمدار
اینترنت مبین نت نگیرید آشغاله .
من که ۱۰۲۴ دارم اعصابم رو داره خورد می کنه ...
من 2 بار با قسمت فروش تماس گرفتم گفتن برای همه از این به بعد جمعه ها تا ساعت 2 بعد از ظهر رایگان هست
یهنی الان استاب بزنم ؟؟؟ امروز چی؟؟
بله. امروز ساعت رایگان از 2 شب تا 2 بعد از ظهر هست. و این برای تمام یوزرهاست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)