تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 2199 اولاول ... 2513013413473483493503513523533543553614014518511351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امشب بعد از ساعت 12 اینترنت قطع شد و وقتی وصل شده سرعتش و کیفیتش که قبلش هم تعریفی نداشت افتضاح شده.

پینگ را مشاهده کنید.

جالبه که سایتی مثل تبیان به هیچ وجه وضعیتش بد نشده و سرعتش عالیه.

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوبه برای شما وصل شد
    برای من دقیقا سر 12:05 دقیقه قطع شد و تا الان که 3:14 دقیقه هست خبری از اینترنت نشده!
    من هم ای دی اس ال دارم الان و هم وایمکس
    خیلی گند زدن به همه چیز
    الان هم شهرستان هستم

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست من نیومد ... فردا رایگان کلا یا نه‌؟؟؟
    پشتیبانی که میگه هنوز کلا رایگانه !!
    دوست عزیز جمعه ها برای من و شما که از قبل قرارداد داریم (نمیدونم شما چه طرحی رو استفاده میکنید) همون روال قدیمه.

---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------

دوستان من زمانی که میخوام پسورد پیش فرض wifi رو عوض کنم با ارور زیر مواجه میشم کسی میدونه مشکل از کجاست؟

ارور مفهومش اینه که تعداد حروف یا اعدادی که برای رمز انتخاب کردی کم یا زیاده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ارور مفهومش اینه که تعداد حروف یا اعدادی که برای رمز انتخاب کردی کم یا زیاده.
    ممنون از پاسخ شما ولی بنده هر ترکیبی رو که انتخاب میکنم اگه 10 تا کاراکتر باشه که پیغام زیر رو میده اگه کمتر هم باشه پیغام بالا رو میده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام . می خوام با مودم ایرانسل اکانت مبیننت بگیرم .. امکان پذیره ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من کارم با مبین نته اگه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم چند تا نکته : 1- استفاده رایگان از طرح جمعه و 2-8 کلیه روزها معتبره فقط باید دستگاه در زمان ورود به طرح ریستارت بشه دقت کنید ریستارت تا شما رو بعنوان کاربر طرح رایگان تایید کنه چون ممکنه از همان ترافیک خودتون کم کنه 2. پسورد گذاری بروی LAN جهت مودم 631 کله قندی و 8301 بیرونی مقدور نیست و فقط رمز ورود به صفحه رابط مودمهای مذکور قابل تغییر است و لی برای 350 WIFI هم تغییر SSID و هم تغییر WEP یا رمز کانکت شدن مقدوره 3- بعلت ازدیاد کاربر مبین نت دچار کمبود پهنای باند شده مضاف براینکه تعداد BTS یا همون انتنهاش در کل تهران ناقص بوده و مناطقی کلا تحت پوشش نیستند به همین علت مبین نت در حال گسترش پهنای بانده که گویا شهریور به بعد عملی میشه و آنتنهاش رو هم به تدریج در حال افزایش دادنه 3- برای استفاده بهینه و داشتن سرعت مطلوب باید حتما دو الی سه چراغ روشن جهت دریافت مطلوب سیگنال داشته باشید این چراغها نمایانگر نویز محیط بوده و هرچه نویز کمتر باشد کیفیت بهتر و سرعت واقعی تر میباشد ین چراغها معرف RSSI مودم بوده که باید بیشتر از -75 باشد یعنی هر چه به صفر نزدیکتر باشد بهتر است علاوه بر این باید CINR مودم بالاتر از 15 باشد تا بهترین کیفیت دریافت را داشته و قطعی حداقل ممکن باشد مقادیر فوق با تغییر محل مودم تغییر کرده و شما باید بهترین موقعیت جهت دریافت سیگنال مطلوب را برای مودم خود پیدا نمایید بغیر از مودم بیرونی که کار تکنسین مربوطه میباشد موفق باشید
    ضمنا کاستیهای زیادی وجود داره که به ترتیب در حال رفع اون هستند شاید به مرور اونها رفع بشند و شاید اضافه بشند اینده معلوم میکنه. شرکت موفق باید مشتری مدار باشه نه مشتری شرکتمدار

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینترنت مبین نت نگیرید آشغاله .
    من که ۱۰۲۴ دارم اعصابم رو داره خورد می کنه ...

8. 3 کاربر از ultrasahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

من 2 بار با قسمت فروش تماس گرفتم گفتن برای همه از این به بعد جمعه ها تا ساعت 2 بعد از ظهر رایگان هست

10. این کاربر از Cyber-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من 2 بار با قسمت فروش تماس گرفتم گفتن برای همه از این به بعد جمعه ها تا ساعت 2 بعد از ظهر رایگان هست
    یهنی الان استاب بزنم ؟؟؟ امروز چی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله. امروز ساعت رایگان از 2 شب تا 2 بعد از ظهر هست. و این برای تمام یوزرهاست .

13. این کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •