نمونه عکسی که با این گوشی گرفتین رو میشه بذارید
نمونه عکسی که با این گوشی گرفتین رو میشه بذارید
سلام یک زمانی زیاد اینجا سرمیزدم و خیلی از سوالاتم رو با لطف دوستان به جواب رسیدم
به رسم قدردانی یک برنامه جالب!!! (واقعا جالب) دیدم برای ویواز گفتم حیفه شما استفاده نکنید.میدونم جای برنامه قرار دادن اینجا نیست اما خب این یکبار دیگه
این برنامه منو و ظاهر گوشی رو مثل گوشی های اچ تی سی میکنه(امتحانش ضرر نداره)
خیلی قبلا ها یکی از دوستان یک فایل اسکرین سیور از ساعت اچ تی سی گذاشته بود یادش بخیر این از اون خیلی بهترهRL]http://up.--------.com/images/yr276jetku9dc78vttgb.zip
یک خبر جالب دیگه هم دارم .دوستانی که مثل من از استایل وظاهر ویواز بی نهایت خوششون میاد اما مایلن گوشی اندروید داشته باشن به این خبر توجه کنن
گوشی سونی اریکسون xperia neo از لحاظ ظاهری بسیار به ویواز شباهت دارد به طوری که به آن در بعضی موارد ویواز2 گفته میشود
این گوشی شکیل دارای سیستم عامل اندروید 2.3 است و مجهز به دوربین 8.1 میباشد(وضوح صفحه نمایش854* 480
اینم از عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر از vivaz.ir
Last edited by burberry; 02-03-2011 at 13:22.
ولی اگه اون هکر ها کاری رو که رروی جت دارن انجام می دن رو ویواز انجام می دادن بهتر بود بهتر بود
چون دارن روی آندروید جت کار می کتتد
بچه ها چه ویدئو پلیر هایی روی گوشیتون جواب داده؟
بگین لطفا
nothing player![]()
مشکل GPS خیلی جدی هست؟
دست دوم ویواز تمیز چند هستش؟
نه اصلا
220 به بالا بستگی به انصاف طرف داره
با عرض سلام خدمت دوستان من نرم افزار lcg juke box واسه ويواز ميخوام كه هيچ گونه مشكلي اعم از trial بودن نرم افزار يا خود به خود بيرون پريدنش نداشته باشه
ورژنش هم خيلي فرق نميكن
ه
سلام یه سوال دارم
سیستم عامل ویواز معمولی چیه؟
سلام
دوستان من 6300 نوکیا داشتم با یه سیم کارت همراه اول که باهاش به نت وصل میشدم و ازش راضی بودم،چند وقته که یه ویواز ساده خریدم و هر وقت با مرورگر خود گوشی به نت وصل میشم هم سرعتم نسبت به6300 پایینه (تقریبا خیلی زیاد) و هم نمیتونم چیزی دانلود کنم اما با مرورگر اپرا میتونم دانلود کنم ولی سرعت بارگذاری صفحات همچنان پایینه ...
اگه دوستان راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)