دوستان من هرکار می کنم نمی تونم فایل های FBX و 3D MAX را وارد UDK کنملطفا کمک کنید اگر میشه ضمن توضیح تصویری نیز باشد چون من از توضیح هر مبحثی سر در نمی یارم دستتون درد نکنه.
دوستان من هرکار می کنم نمی تونم فایل های FBX و 3D MAX را وارد UDK کنملطفا کمک کنید اگر میشه ضمن توضیح تصویری نیز باشد چون من از توضیح هر مبحثی سر در نمی یارم دستتون درد نکنه.
ببین خیلی راحته ! content browser رو باز کن !دوستان من هرکار می کنم نمی تونم فایل های FBX و 3D MAX را وارد UDK کنملطفا کمک کنید اگر میشه ضمن توضیح تصویری نیز باشد چون من از توضیح هر مبحثی سر در نمی یارم دستتون درد نکنه.
روی یه جای خالی توی لیست ( مدل ها ) کلیک راست کن و import رو بزن ! به همین راحتی ...
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
دوستان من یه مشکل کوچیک دارم . اینو طراحی کردم :
و از DOF ( Depth of Field ) x استفاده کردم
مشکل اینجاست که Sky dome که اون بالا هست static mesh هست و اونم Blur میشه اما من میخوام Sky Dome اینطوری نباشه . راهی داره ؟
Last edited by BZ7; 11-07-2011 at 23:49.
دوست عزیز همه این کارها را انجام دادم نشد:
عکس 1.
عکس 2.
عکس اخر:
ولی اخطار میده:
لطفا کمک کنید
سلام دوست عزیز
بعد از اینکه این اخطار میاد مدل رو میتونی ببینی تو ادیتور :
ببین به من بگو![]()
منظورت از ادیتور چیه اگر می تونی تصویری بزار یک هفته گیر کردم نشد که نشد لطفا یکی تصویری بزاره
منظورم همون کانتنت بروزر بود.
منم موقعی که می خوام مدلی رو با فرمت fbx وارد کنم یه همچین اخطاری میاد:
بعد از اینکه ok رو میزنم مدل میاد تو کانتنت بروزر :
ببین برای شما هم همین میاد؟
Last edited by mehrdad_mvb; 12-07-2011 at 11:13.
دوست عزیز این کاری که گفتی انجام دادم ولی نشد اگر می تونی یه فیلم برام بگیر تا منم بتونم این کار را انجام دهم خیلی ممنون
داداش شما بهتره یه بار ویدیو های آموزشی 3D Buzz رو ببینی بعد اگه مشکل داشتی اون موقع سوال کنی .![]()
آخه فیلم گرفتن نمی خواد که
شما موقعی که کانتنت بروزر رو باز می کنی و بعدش ایمپورت رو میزنی
مدلت رو انتخاب می کنی و open رو میزنی بعدش این اخطار میاد:
![]()
بعدش که اوکی رو می زنی باید مدلت لود بشه.
اگه لود نمیشه دیگه مشکلت مربوط به خود یو دی کی هست.
شما مشخصات سیستمت رو به من میگی؟
اون مدلی که می خواد بیاری تو یو دی کی رو می تونی آپلود کنی؟
ویدئو های آموزشی رو دیدی؟
چرا کسی جواب سوال منو نمیده ؟! چطوری کاری کنم sky dome با DOF تار نشه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)