[QUOTE=ArashMiniStar;8508742]شما موقعی که خواستی بنزین بزنی ببین آمپر کجاست بعد بزنینتو بزن و اندازه گیریت رو شروع کن تا برسی به همون محدوده قبلی. کار سختیه؟
[QUOTE=ArashMiniStar;8508742]شما موقعی که خواستی بنزین بزنی ببین آمپر کجاست بعد بزنینتو بزن و اندازه گیریت رو شروع کن تا برسی به همون محدوده قبلی. کار سختیه؟
[QUOTE=mohamadamin77;8508779]به نظرم اینجوری زیاد دقیق نیست ,تا حدودی درسته ولی خوب دقیق نیست !
دوستان ما ثبت نام کردیم و تا چند روز دیگه تحویل میگیریم , فقط میگن مولتی پلکس الان تولید نداره ! بدون مولتی پلکس زیاد فرقی نداره ?! از نظر اختلاف قیمت چطور ?! بعد موقع تحویل به چه چیزهایی باید دقت کنیم ?!مرسی
hossein.az عزیز لطفا بیشتر راهنمایی کنید آخه میخوام وقتی برای تعمیر بردم نمایندگی تعمیر کارای اونجا شانسی قطعات ماشین را باز نکنن و هربلایی خواستن سر ماشین نیارن.
بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی دارن لطفا بفرمایید.
با تشکر.![]()
Last edited by mohsenjxj; 03-01-2015 at 23:10.
دوستان من دیروز شمعهای ماشینو با بوش سوزنی عوض کردم
اول گپ شمع رو 9 گرفتم..صدای موتور خیلی کم شد ولی دمای اب خیلی زود میرسید خط وسط
گپو کردم 8.5..دمای اب الان معمولا رو خط یکی مونده به وسطه اما صدای موتور بیشتر شد و اینکه وقتی ماشین رو روشن میکنم دور موتور تا دو بالا میره و پائین میاد
با این اوصاف کدوم گپ بهتره به نظرتون؟ این بالا رفتن دور موتور مشکلی نداره؟
شتاپم کلا تو هر دو حالت یکی بود
ممنون
سامی جان درود
اول از همه سپاسگذار بابت اینکه واقعا سعی میکنی دوستان مشکلاتشون رو حل کنن نه اینکه با برخی از جملات در برهوت ناامیدی دست و پا بزنند
همین طور سپاس از دوست خوبم جناب کوهگردکه ایشون هم به من لطف داشتن
سامی جان یک نکته خیلی جالب در مورد عملکرد عجیب کیلومتر شمار سورن خوشگلم!!! یافتم و اون اینکه سه شنبه هفته پیش که ماشین رو بردم تا یک چرخی بزنم، یک یه دو روزی بود از ماشین استفاده نکرده بودم و خوب کیلومترشمار کار نمی کرد و من این پست رو دادم، روز چهارشنبه و پنج شنبه هفته گذشته از ماشین استفاده کردم و تقریبا عملکرد کیلومترشمار درست به نظر می اومد(به عقلم نرسید با gps کیلومتر طی شدم رو با کیلومتر شمار ماشین چک کنم،متاسفانه)، از ماشین استفاده نکردم تا امشب، یک مسافت حدودا 15 کیلومتری رو باهاش رانندگی کردم ولی کیلومترشمار باز هم عدد نمی انداخت، یکی دو بار توقف کردم، ماشین هم تو این توقفات روشن خاموش کردم، بعد کیلومترشمار شروع کرد به عدد انداختنبه نظرت سامی، مشکل از چی هست، چرا این عملکرد عجیب و متناقض رو از خودش نشون میده، یعنی یک روز که استفاده نکنم با خطا کار میکنه، ولی هر روز که از ماشین استفاده کنم خطا نداره؟
یک مشکل دیگه هم داشتم سامی جان، نمایندگی گرامی مرکزی شماره 2 بعد از تعویض موتور آب رادیاتور رو عوض کرده ولی ظاهرا رادیاتور رو نشستن و داخل آب رادیاتور پر هست از لجن و ناخالصی به رنگ شیرکاکائو (از عوارض سوختن واشر سرسیلندر موتور قبلیم باید باشه) امروز یکی دو جا پرسیدم گفتن که باید رادیاتور و اتصالاتش کامل باز بشه و با ماده ای خاص تمامی رادیاتور و ملحقاتش شست و شو داده بشه، به نظر شما باید چه کار کنم، آیا صرفا تعویض آب رادیاتور کافی هستش، یا نیاز هست که به طور کامل تمامی اتصالات باز بشه و کل رادیاتور و موتور با ماده خاصی که گفتن شست و شو بدم؟
Last edited by وحید گودرزی; 04-01-2015 at 07:49.
واشر در سوپاپ عرض کردم خدمتتون
قبلا یه مورد دیگه پایه گازسوز مدل 88 دیدم که مثل مال شما روغن داده بود و روغن نفوذ کرده بود به قسمت زیرین
محافظ روی کوئل که نوشته 1.7cvvt روغن از محفظه کوئل پایین رفته بود و سر شمع ها چرب
که باعث بد کاردن و تک کار کردن شده بود
تا ماشین شما رو دیدم احتمال زیاد دادم که از همون مورد باشه
زیاد تعمیرش سخت نیست. کوئل ها باز میشه اون قسمت مستطیل که گیج روغن روش قرار گرفته
توی عکس مشخص کردم
این پیچ ها باز میشه و واشر زیر قسمت چندنی تعویض میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hossein.az; 04-01-2015 at 11:41.
حسین جان ممنون از از راهنماییت ببخشید که سوالام زیاد شد اما آیا
واشر در سوپاپ شامل گارانتی میشه؟
و نیاز به بازکردن و تمیز کردن شمع ها هست؟
سلام
خواهش مى کنم وحيد جان انجام وظيفه است ارزومون اينه که ماشين دوستان بدون هر گونه ايراد باشه .
همون طورم که قبلا هم گفتم سيستم مالتى پلکس ايرادات عجيبى زياده داره حالا يکى کم يکى بيشتر
همه ايرادات رفع ميشه ولى نياز زمان داره .
در مورد مشکل کيلومتر ماشين شما من درست متوجه نشدم
قسمت سرعت سنج ماشينتون از کار مى افته يا اينکه کيلومتر شما ( ODO)
يا هر دوى اون ها .
مشکل کيلومتر شما شما به نظرم بيشتر ايراد نرم افزارى باشه تا مشکل برقى
حالا يا با اپديت نود FN يا ICN يا حتى خود ecu مشکل حل بشه چون يکى از دوستان يادمه امپر اب مشکل داشت که با اپديت نود FN مشکل حل شد
اگه با انجام تين موارد مشکل حل نشد بايد رفت سراغ دسته سيم ها
در مورد رادياتور بهترين راه اينکه باز بشه و با مخلوط جوهر نمک و اب البته درصد جوهر نمک بايد کم باشه يا سرکه و اب استفاده بشه البته يه محلولى هم رادياتور ساز ها دارند که ميشه از اونم استفاده کرد البته بعدش بايد با مخلوط اب و ضد يخ دوباره پر بشه .
------------------------------------
بنده خودم از اين موارد زياد ديدم و مى دونم که حال و روز خود مشتريان خودرو چه جوريه متسفانه بايد سوخت و ساخت . تا وقتى از قطعات مرغوب براى اين موتور استفاده نشه . ايراداتش برطرف نخواهد شد .
ايشالا که ماشين شما هم مشکل حل ميشه و کيفش را مى بريد
در ادامه ى فرمايشات حسين عزيز بايد عرض کنم که
روغن ريزى از درب سوپاپ دو دليل عمده داره اول کيفيت نچندان جالب واشر مورد استفاده و دوم الياژ بد خود درب سوپاپ که خودش بعد مدتى دچار تابديدگى مىشه و باعث مىشه از واشر درب سوپاپ روغن نشت کنه و بزنه بيرون
بله واشر درب سوپاپ شامل گارانتى ميشه .
در مورد شمع بستگى داره اگه ميزان نشتى زياده بايد تميز بشه ولى اگه کمه احتياجى نيست
دیروز داشتم از یدکفروشی رد میشدم درباره قفل ECU سمند EF7 پرسیدم گفت قدیمی اش هست ولی برای EF7 هنوز طراحی نشده و نیست. سوالم اینه که آیا برای ECU ما به لحاظ امنیت نسبت به سمند قدیمی بهبود یافته منظورم اینه که شاید هم یه قفل ساده براش خود ایرانخودرو تعبیه کرده من دیدم که روش قاب داره و یه عکس قفل هم روی جلد ECU وجود داره. خواهشا اگر کسی اطلاعاتی راجع به ECU داره بگه. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)