چرا asus n53sn از hp 6090 بهتره؟
من بعد از کلی تحقیق بین این دو مدل اچ پی رو انتخاب کردم چون سخت افزارش بهتره و اندازه کوچکتری داره
چرا asus n53sn از hp 6090 بهتره؟
من بعد از کلی تحقیق بین این دو مدل اچ پی رو انتخاب کردم چون سخت افزارش بهتره و اندازه کوچکتری داره
hp 6090 فقط گرافیکش حدود 15% بهتره ، ولی با مشکل گرمایی که خود لپتاب داره ، مطمئنا رو گرافیکم تاثیر می ذاره
و اینکه asus n53sn کیفیت تصویر بهتری داره و هم اینکه دارای پورت USB 3.0 هست.
6090 نسبت به asus n53snهارد بهتری داره دوتا یو اس بی تری داره.گرافیک بهتر. انداره کوچکتر.فینگر پرینت. قیمت کمتر
سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی
رشته من معماری هستش و میخوام لب تاب بگیریم برای کار 3max
در مورد لب تاب مارک هاش بررسی کردم برای یک میلیون 400 تومان باید برم سراغه سونی به نظر شما دوستان چه لب تابی بگیریم بهتر هستش که برای کارم بشه ازش استفاده کرد به نظر برای کارم باید سی پی یوم و کارت گرافیکم بالا باشه به نظرم راستی یک سوال هم برام پیش اومده بود این لب تاب هایی که روشون زده بلوری آیا دیویدی معمولی رو میخونه یا باید دیسک بلوری باشه
راستی قفل صفجه موس هم داشته باشه که بخوایم تایپ کنم دستم هی نره روی صفحه لمسیش هی موس جابجا بشه
ممنون از استادان گرامی
زیاد بودن حجم هارد دلیل بر برتری نیست.
تا اونجا که من می دونم یو اس بی 3 نداره ....
گرافیکش 15% بهتره ولی گرمای دستگاه کارایی کارت گرافیکو پایین می یاره
وزنشون تقریبا یکیه. اچ پی 2.9 و ایسوس 3 هست
قیمت اچ پی هم فقط 40 تومن کمتره ...
در کل من اچ پی رو به علت آمار خرابی بالا و دمای بیش از اندازه ، توصیه نمی کنم.
dv6-6090 دو عدد پورت USB3 دارد از نظر گرمایی هم بسیار مناسب می تونید به تاپیک مخصوص 6090 سر بزنید و دمای اون را مشاهده کنید. آمار خرابی هم الکی نگید (در مورد سری جدید اچ پی). اینم نقل قول از دوستان:
بگذریم ریویو های 2011 را که می خوندم خیلی ها از اچ پی تعریف کرده اند. الکی که پرفروش نشده.
دوست عزیز بهتره تحقیق کنید بعد بگین خرابی بالا داره!در کل من اچ پی رو به علت آمار خرابی بالا و دمای بیش از اندازه ، توصیه نمی کنم.
من یادمه 2 سال پیش هم میگفتن حرارتش زیاده و این باعث خرابی میشه!اما من ک الان 2 ساله اچ پی دارم و حتر شده 7 روز هم خاموشش نکردم تا حالا خرابی یا ایرادی نداشته برای گرماش هم شما میتونید یه کوول پد خوب بگیرید تا از این گرما کم کنه(من ک استفاده نمیکنم)
من حرفهام رو با تعصب اینا نمیزنم عین واقعیت رو گفتم.
اینم سند. تا سال پیش که اینطوری بود.
حالا تو امسال فک نکنم اچ بتونه بیاد اول شه.
این عکسم از خودم نیست.
مال سایت آماری بین المللی گیزمودو هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که مال 2009 هست و آمار 3 سال پیشش (که فکر کنم در این بازه کارت های گرافیک که روی لپ تاپ های اچ پی بود مشکل داشت و آمار خرابیش بالا بود) همون طور هم که می بینید در بازه دو ساله اختلاف کمتر شده از کجا می دونید تا حالا اختلاف صفر نشده ؟! (نمی گم صفر شده شایدم برعکس شده)
اینم یه سایت برای مقایسه:
(البته رنکش تو الکسا از سایت squaretrade.com که این آمار را داده خیلی بهتره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من HP دارم ، زمانی که خریدم اگر چه بهترین نبود ، ولی یکی از خیلی خوب ها بود .
هم خیلی داغ میکنه ، هم 4 بار دادم به گارنتیش که یک بار مادربوردش رو عوض کردند !
من حرف دوستمون رو به عنوان کسی که بیش از 8 ساله از لپتاپهای HP استفاده میکنه تائید میکنم و تنها دلیلی که این برند مزخرف رو دوباره انتخاب کردم ، قیمت مناسبش بود که این بار دیگه اشتباه قبل رو تکرار نمیکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)