جز دیپلم یا گواهی موقت تحصیلی و عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه چیزی نمیخواد.
جز دیپلم یا گواهی موقت تحصیلی و عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه چیزی نمیخواد.
ممنون از جوابتون
من منظورم ثبت نام اینترنتی سنجش بود !
من گواهی موقت پایان تحصیلات دوره متوسطه رو دارم !
داخلش معدل کل رو نوشته ولی معدل کتبی نهایی رو نوشته صفر , مشکلی نداره ؟
میشه توضیح بدید بعد از ثبت نام اینترنتی چه کار دیگه ای باید انجام بدم تا وارد دانشگاه بشم ؟
Last edited by shhhahhhin; 25-07-2014 at 00:20.
شما میرید تو سایت سنجش یه کد میخرید و مراحل ثبتنامو انجام میدید
کد رشتتون و معدلتون رو وارد میکنید بعدم کذ محل های انتخابی رو وارد میکنید.
در اخر وقتی دانشگاه اعلام کنه که نتایج اومده از طریق سایت سنجش با شماره پرونده و اون کدایی که اول کار خریدین چک میکنید که قبول شدین یا نه!
به محل قبولی میرید و مدارک رو میبرید.
دوستانمون ثبتنام کردن بهتره برای معدل ازشون بپرسید
موفق باشید.
Last edited by Rossin; 25-07-2014 at 10:21.
دوستان کسی در مورد رشته موسیقی دانشگاه علمی کاربردی اطلاعاتی داره؟!
همچنین در مورد رشته مترجمی زبان هم اطلاعات میخوام،اگه کسی بتونه بهم کنه ممنونش میشم./
من معدلم قبل از یه درس تکماده دارم که نمرش7/75 هست با 18 واحد درس تخصصی که تو ریز نمرات شده ولی من واحد های درس تخصصی رو حساب میکنم 24 واحد میشه.سه درس هست هر درسی هم نظری و عملی داره.معدلم با وارد نکردن این نمرات شده 13 الان من چند بزنم تو ثبتنام ؟من زدم 12 میخوام بدونم اگه معدلم بشه 13.5 مشکلی ایجاد میکنه؟
چند بزنم؟
سلام دوستان من هنوز متوجه نشدم کدوم رشته برنامه نویسی میشه...برنامه سازی کامپیوتر یا برنامه نویسی فنی کامپیوتر؟کلا میخوام برنامه نویسی بخونم تو کدوم باید برم؟:|گمراه شدم
-----------------------------------
Last edited by hossein019940; 26-07-2014 at 12:48.
شما میرید تو سایت سنجش یه کد میخرید و مراحل ثبتنامو انجام میدید
کد رشتتون و معدلتون رو وارد میکنید بعدم کذ محل های انتخابی رو وارد میکنید.
در اخر وقتی دانشگاه اعلام کنه که نتایج اومده از طریق سایت سنجش با شماره پرونده و اون کدایی که اول کار خریدین چک میکنید که قبول شدین یا نه!
به محل قبولی میرید و مدارک رو میبرید.
دوستمون ثبتنام کرده بهتره برای معدل از ایشون بپرسید
[QUOTE=hossein019940;8313245
[/QUOTE]
موفق باشید.
معدل کمتر بزنید مشکلی پیش نمیاد اگر معدل کل یالا تر باشه بنوعی مغایرت محصوب نمیشه
کاش یه میانگین از نمره های اون درسا نمره هایی که فکر میکردین میگیرن رو حساب میکردین تا حدود معدل بدست بیاد و عددش رو وارد میکردین.
بنظر میرسه حدودا نزدیک 14 بشه
در کل معدل کمتر مشکل ساز نیست،من معدلمو 13 زده بودم در صورتی که وقتی دیدم کارنامه رو 17 شدم!
نگران نباش این مشکل همه دانش اموزاس
موفق باشید
دانشگاه علمی کاربردی توی رشته های :
موسیقی - اواز ایرانی
موسیقی - نوازندگی ساز ایرانی
برای کاردانی فنی دانشجو میگیره
بعد از ثبت نام و پدیرفته شدن شما ازتون ازمون و مصاحبه عملی میگیرن و قبولی شما رو قطعی میکنند.
مترجمی زبان هم در دو گروه آثار دیداری-شنیداری و آثار مکتوب و متون رسمی دانشجو میگیره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)