تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 1024 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم اعلام کنید چقدر خوندید؟؟ حس رقابت بیشتر میشه !!! تا کجا ی ازمون پیش رفتید
    please !!!!!!!!مخصوصابرای فارغ التحصیل ها که توی جو نیستند

من هیچی نخوندم
    .....میگم هیچی یعنی هیچیاااااااا......مثل چی ،سرما خوردم، حال هیچ کاری رو ندارم.....هفته بعدم فک نکنم اصلا بتونم درس بخونم،چون خونمون خالی میشه همه بچه ها میریزن....همیشه که نمیشه درس خوند.
    بی خیال دنیا رو عشقه..........
    Last edited by mazg; 22-10-2009 at 15:50.

2. 2 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

10-13 ساعت؟؟؟
    مگه میشه؟؟
    پس کی خواب؟؟
    میشه یکی بگه چه طور میشه این قدر درس خوند؟
    من که روزهای تعطیل زودتر از ساعت 8 عمرا بیدار شم.
    والا منم نمی دونم من یکی اگه 1 روز بیشتر از 4 ساعت بخونم روز بعد نمیتونم درس بخونم

4. 5 کاربر از morteza_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممکنه 2 سوال اخر رو توضیح بدید ؟
    Last edited by new life; 22-10-2009 at 19:10.

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

baachehaaaa

shomaha midoonin mishe bara fargho tahsila ro javab dad manzooram gozine 2 hast!!?! yani age bekhain soalaye oonaro javab bedim bayad ta akhrin azoomn ba barname oon a berim jolo ya mishe azmoon badty in karo nakard

toro khodaaaaaaaaa zood javabmo bediiin :(

be nazaretoon khoobe adam ba barnamew fargho tahsila ....?!
    Last edited by Parnyan; 22-10-2009 at 22:47.

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام برای همه بچه های زینه 2 برای آزمون فردا آرزوی موفقیت دارم . بای

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام برای همه بچه های زینه 2 برای آزمون فردا آرزوی موفقیت دارم . بای
    tnx ! javabe soalamo [B]bediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin[/B

]

pllllllllllllllz

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

میگم مدرسه ما ترم دوم هندسه تحلیلی رو درس میده.ولی توی آزمون های قلمچی از هندسه تحلیلی سوال میاد.
    به نظرتون من بگذارم هندسه تحلیلی رو همون ترم دوم بخونم یا از همین الآن بشینم بخونمش.
    یه کتاب خوب هم برای آموزش هندسه معرفی کنید ممنون میشم.
    یه کتاب تو مایه های کتاب کلاس های رمزینه باشه.
    راستی رمزینه که کتاب کلاس هندسه تحلیلی نداره که؟؟درست میگم؟؟
    سلام
    به نظر من با مدرسه ات پیش برو ( یا اگه نمیخوای با مدرسه پیش بری اطمینان حاصل کن که از کیفیت یکی از دروس کم نشه منظورم اینه که هر ترم یکی رو عالی بخونی بهتر از اینکه که هر دو رو با هم متوسط بخونی چون هدف اصلی ما کنکوره نه آزمون )
    رمزینه کتاب کلاس تحلیلی داره تا جاییکه من میدونم .
    Last edited by skhammari; 23-10-2009 at 02:08.

10. 2 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

eeeeeeeeeeeشما ها همتون 3 خوندید من 2 .من فکر کردم همتون 2 میخونید . من فیزیک 2 خوندم شیمی 2 خوندم فکر کنم من این وسط من فقط دارم 2 میخونم
    ممنون که گفتید
    من همه رو 2 میخونم فقط شیمی 3 میخونم که فکر میکنم اشتباه کردم . چون از شیمی 2 هیچی بارم نیست ... منظورم فرمول نویسی و ظرفیت و این چیزاست! احتمالا عوض میکنم و شیمی 2 میخونم ...

10-13 ساعت؟؟؟
    مگه میشه؟؟
    پس کی خواب؟؟
    میشه یکی بگه چه طور میشه این قدر درس خوند؟
    من که روزهای تعطیل زودتر از ساعت 8 عمرا بیدار شم.
    منم همین سوالو دارم ... چجوری میشه روزی 12 ساعت خوند؟!

راستی بچه های گزینه دو کارنامه گذاشتن یادتون نره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین اخبار از کنکور89

سازمان سنجش آموزش کشور ضمن تشریح نحوه تاثیرگذاری سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور 89 اعلام کرد: جزئیات مصوبات جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور دوشنبه منتشر خواهد شد. به گزارش مهر، بر اساس مصوبات نهمین جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در راستای اجرای طرح جدید نحوه پذیرش و گزینش دانشجو (مصوب مجلس شورای اسلامی)، سوابق تحصیلی برای دیپلمه‌های نظام جدید آموزش متوسطه (ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی) سالهای 1384، 1385، 1386، 1387 و 1388 که امتحانات آنان به صورت کتبی و سراسری برگزار شده است، تا میزان 15 درصد در گزینش نهایی اعمال خواهد شد.
    بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور نمرات تراز شده سوابق تحصیلی ملاک خواهد بود.
    همچنین سوابق تحصیلی فقط برای فارغ ‌التحصیلان سال سوم دبیرستان (دیپلم) ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی که در سالهای 1384، 1385، 1386، 1387 و 1388 که امتحانات آنها به صورت نهایی و کشوری برگزار شده است.
    برای بقیه داوطلبان 100 درصد نمره آزمون ملاک گزینش خواهد بود.
    کلیات مصوبات جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و جداول تأثیر سوابق تحصیلی در اطلاعیه این سازمان در روز دوشنبه 4 آبان در سایت سازمان و پیک ‌سنجش منتشر می ‌شود.
    نهمین جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور وزرای علوم و بهداشت، سرپرست وزارت آموزش و پرورش و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد.

13. 6 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخرین اخبار از کنکور89

سازمان سنجش آموزش کشور ضمن تشریح نحوه تاثیرگذاری سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور 89 اعلام کرد: جزئیات مصوبات جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور دوشنبه منتشر خواهد شد. به گزارش مهر، بر اساس مصوبات نهمین جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در راستای اجرای طرح جدید نحوه پذیرش و گزینش دانشجو (مصوب مجلس شورای اسلامی)، سوابق تحصیلی برای دیپلمه‌های نظام جدید آموزش متوسطه (ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی) سالهای 1384، 1385، 1386، 1387 و 1388 که امتحانات آنان به صورت کتبی و سراسری برگزار شده است، تا میزان 15 درصد در گزینش نهایی اعمال خواهد شد.
    بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور نمرات تراز شده سوابق تحصیلی ملاک خواهد بود.
    همچنین سوابق تحصیلی فقط برای فارغ ‌التحصیلان سال سوم دبیرستان (دیپلم) ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی که در سالهای 1384، 1385، 1386، 1387 و 1388 که امتحانات آنها به صورت نهایی و کشوری برگزار شده است.
    برای بقیه داوطلبان 100 درصد نمره آزمون ملاک گزینش خواهد بود.
    کلیات مصوبات جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و جداول تأثیر سوابق تحصیلی در اطلاعیه این سازمان در روز دوشنبه 4 آبان در سایت سازمان و پیک ‌سنجش منتشر می ‌شود.
    نهمین جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور وزرای علوم و بهداشت، سرپرست وزارت آموزش و پرورش و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد.
    هوووووووورااااااااااااااا ااا

خدا رو شکر بیشترش نکردن

15. 6 کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •