تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 351 از 469 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به تمامی سوتیست های عزیز .

امروز نیز مثل هر روز با یک سوتی تلخ شروع شد!

اول لازم به توضیحه که من این تابستون می رم کار آموزی ، کارگاه ساختمانی...

حالا سوتی اینجانب

از اونجایی که هرشب تا ساعت 3 در خدمت دوستان در p30world هستم امروز واقعا حسش نبود برم سر کار. زنگ زدم به مهندس کارگاه گفتم مهندس امروز فلان جا سمینار عمرانی هست.باید برم اونجا! اون هم گفت به به چه چه و از این حرف ها!

بعد گفت تا کی می طوله؟ گفتم تا 1:30 ظهر! گفت پس خیلی خوب امروز رو نیا ! ما نیز خوشحال شده و به خواب ناز ادامه دادیم.

از آنجایی که مهندس عزیز ما بسیار زرنگ بوده و به ما یک دستی زیاد می زند! ساعت 11 زنگ زد گفت این متراژ خاک گچ ها که دیروز گرفته بودی رو کجا گذاشتی ، من هم تو خواب بودم و جواب دادم! بعد پرسید سمینار چطوره؟

من بی عقل هم گفتم کدوم سمینار!؟

همونجا فهمیدم چه گندی زدم ، بلند شدم رفتم کارگاه ، ماستمالی کردیم و بسی (خیلی) ضایع گشتیم
    می بینم که مجتبی جان اعتیاد به p30world همچین کار داده دستت

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستش ازش عکس انداختم می خواستم بزارم اما فک نکم کار درستی نباشه
    "فک نکم کار درستی نباشه" : یعنی چی؟ از نوع سوتی لپی!
    منم فک نکم کار درستی نباشه! (با اینکه نمیدونم معنیش چیه اما تا حدودی IQ کمک کرد!)

می بینم که مجتبی جان اعتیاد به p30world همچین کار داده دستت
    به طور کامل تایید میشه!
    نه تنها اوشون بلکه همه!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

تو نظرسنجی این تاپیک چی نوشته بوده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تقریبا یه سال و نیم پیش یکی از دوستام که یه رشته دیگه بود و ترم آخر(که ترم بعد 4 واحد ارائه به استاد داشت) امتحان قرآن داشت و میگفت میترسه نمره بالا نگیره و معدلش میاد پایین و ...و از طرفی میگفت چون سرکلاسها نبوده استاد چهره اش رو نمیشناسه و من هم گفتم من قرانم خوبه میخوای من برم جات سر جلسه دوستم هم قبول کرد
    آقا من روز امتحان رفتم و استاده 3 نفر ،3 نفر اسما رو میخوند که برند تو کلاس امتحان بدن ، اسم دوستمو که خوند(فامیل دوستم رنجبر بود) من هم رفتم تو کلاس و آماده، نفر اول خوند و بعد نوبت من شد ، استاده گفت خوب شما فامیلت چی بود: سریع گفتم جلالی مقدم وبعدش که یادم اومد گفتم نه نه فامیلم رنجبره ، اون 2 تای دیگه که کلی خندیدن
    میدونید این دوستم رنجبر بیچاره ،استاده بهش 0.5 داد و ترم بعد هم موندگار شد...اینم از گل کاری ما

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

تقریبا یه سال و نیم پیش یکی از دوستام که یه رشته دیگه بود و ترم آخر(که ترم بعد 4 واحد ارائه به استاد داشت) امتحان قرآن داشت و میگفت میترسه نمره بالا نگیره و معدلش میاد پایین و ...و از طرفی میگفت چون سرکلاسها نبوده استاد چهره اش رو نمیشناسه و من هم گفتم من قرانم خوبه میخوای من برم جات سر جلسه دوستم هم قبول کرد
    آقا من روز امتحان رفتم و استاده 3 نفر ،3 نفر اسما رو میخوند که برند تو کلاس امتحان بدن ، اسم دوستمو که خوند(فامیل دوستم رنجبر بود) من هم رفتم تو کلاس و آماده، نفر اول خوند و بعد نوبت من شد ، استاده گفت خوب شما فامیلت چی بود: سریع گفتم جلالی مقدم وبعدش که یادم اومد گفتم نه نه فامیلم رنجبره ، اون 2 تای دیگه که کلی خندیدن
    میدونید این دوستم رنجبر بیچاره ،استاده بهش 0.5 داد و ترم بعد هم موندگار شد...اینم از گل کاری ما
    بسی خندیدیم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

متالی جون این سوتی نبود! این کم آوردن جلوی یه دختر بود

آبروی پسران در خطره! زودتر برو دوره کلاس های گیتار رو ادامه بده روش رو کم بنما!
    سوتیش این بود که من فکر کردم اون بوقه... نگو از 6 ماهگی کلاس گیتار میرفت... البته من گیتار رو محض آشنایی گرفتم وگرنه خودم تو کار آهنگسازی الکترونیک هستم... تازه من اصلا تمرین نمیکنم اگه یه کم تمرین کنم احتیاج به کلاس ندارم همینقدرم که بلدم خودم یاد گرفتم. انشالله دفعه بعد یه ضدحال براش دارم وایسا بیاد.

متال خدا لعنتت کنه ......... آبروی ما پسر ها رو جلوی دختر ها بردی
    داداش حالا چرا جوگیر میشی... خدا لعنتت کنه یعنی چی بابا بی خیال در عوض من هزار بار اونو ضایع کردم بیچاره همش آمار میده من خودمو میزنم به خنگی بعد که میره کلی بهش میخندم.

خیلی باحال بود کلی خندیدیم با اجازه

منم یه سوتی بگم امروز سر کوچمون داشتم می رفتم دیدم یهو یه صدا اومد برگشتم دیدم همسایمون(قبلا تعریف کردم از شاهکار های قبلیش) با کله رفته تو در سوپر مارک محله
    در سوپر مارکت محلمون از این شیشه ائی ها هست ندیده بود که بسته هست با سرعت هر چه تمام تر با این شیشه برخورد کرده بود و بسمت خیابون کمونه کرد
    آقا دمت گرم عکسشو واسه من بفرست. این بنده خدا رو دست ما بلند شده...

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

داداش حالا چرا جوگیر میشی... خدا لعنتت کنه یعنی چی بابا بی خیال در عوض من هزار بار اونو ضایع کردم بیچاره همش آمار میده من خودمو میزنم به خنگی بعد که میره کلی بهش میخندم.
    شما به جرم ترویج کارهای منافی عفت در انجمن تحت تعقیب هستید

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

خیلی باحال بود کلی خندیدیم با اجازه

منم یه سوتی بگم امروز سر کوچمون داشتم می رفتم دیدم یهو یه صدا اومد برگشتم دیدم همسایمون(قبلا تعریف کردم از شاهکار های قبلیش) با کله رفته تو در سوپر مارک محله
    در سوپر مارکت محلمون از این شیشه ائی ها هست ندیده بود که بسته هست با سرعت هر چه تمام تر با این شیشه برخورد کرده بود و بسمت خیابون کمونه کرد
    یه همچین سوتی ای منم یه بار دادم!
    صبح داشتم می رفتم مدرسه
    پلیسه داشت اون ور خیبابون یکی رو جریمه می کرد! داشتم پیش خودم می گفتم بد بدخت بیستم جریمه شد که!
    زارپ! رفتم توی تلفن عمومی
    شانس اوردم کسی نبود تو خیابون
    یاد تام و جری افتادم دی:

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

ضایعشدیم................ الان ساعت12 شب هست ..20دقیقه پیش پیچ بچه ها بودیم اقا زید ما باسه خودش هی میس میداد...تا اینجا داشته باشید.. اقا جو داد با بچه ها نشستیم اهنگ عصر منفی پیشرو که دیدی همش فحش ابداره ...داشتیم باهم میخوندیم اولشو دیدی که زنگ میزنن میگنن الو سامان خودتی جو..گرفت منم مثلا گوشی دستم بود نگو خانوم میس میده منم گرفتم اما فکر کردم قطع میکنه اما گوش وایسده هر چی فحش بود دادیم و اینک نیازمند یاری سبزتان هستم

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

دیروز سوار تاکسی شدم نشستم جلو بعد یکی اومد نشست کنارم بعد خیلی جا تنگ بود اونم پیکان یارئ راننده ی تاکسی بسیار عصبی میزد
    چون جا تنگ بود زانوم خورد به رادیوش روشن شد حالا سکوت بود یهو صدا زیاد شد بعد یه نوچ کرد خاموشش کرد منم هواسم نبود دوباره پام خورد روشن شد یارو دوباره نوچ کرد خاموش کرد دیگه داشتم آب میشدم تازه دفعه ی اول یه موجم عوض کردم از رادیو داشتم میرفتم تو زمین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •