می بینم که مجتبی جان اعتیاد به p30world همچین کار داده دستت
--
--
می بینم که مجتبی جان اعتیاد به p30world همچین کار داده دستت
"فک نکم کار درستی نباشه" : یعنی چی؟از نوع سوتی لپی!
منم فک نکم کار درستی نباشه! (با اینکه نمیدونم معنیش چیه اما تا حدودی IQ کمک کرد!)![]()
به طور کامل تایید میشه!
نه تنها اوشون بلکه همه!![]()
تو نظرسنجی این تاپیک چی نوشته بوده؟
تقریبا یه سال و نیم پیش یکی از دوستام که یه رشته دیگه بود و ترم آخر(که ترم بعد 4 واحد ارائه به استاد داشت) امتحان قرآن داشت و میگفت میترسه نمره بالا نگیره و معدلش میاد پایین و ...و از طرفی میگفت چون سرکلاسها نبوده استاد چهره اش رو نمیشناسه و من هم گفتم من قرانم خوبه میخوای من برم جات سر جلسه دوستم هم قبول کرد
آقا من روز امتحان رفتم و استاده 3 نفر ،3 نفر اسما رو میخوند که برند تو کلاس امتحان بدن ، اسم دوستمو که خوند(فامیل دوستم رنجبر بود) من هم رفتم تو کلاس و آماده، نفر اول خوند و بعد نوبت من شد ، استاده گفت خوب شما فامیلت چی بود: سریع گفتم جلالی مقدم وبعدش که یادم اومد گفتم نه نه فامیلم رنجبره ، اون 2 تای دیگه که کلی خندیدن
میدونید این دوستم رنجبر بیچاره ،استاده بهش 0.5 داد و ترم بعد هم موندگار شد...اینم از گل کاری ما
بسی خندیدیم![]()
سوتیش این بود که من فکر کردم اون بوقه... نگو از 6 ماهگی کلاس گیتار میرفت... البته من گیتار رو محض آشنایی گرفتم وگرنه خودم تو کار آهنگسازی الکترونیک هستم... تازه من اصلا تمرین نمیکنم اگه یه کم تمرین کنم احتیاج به کلاس ندارم همینقدرم که بلدم خودم یاد گرفتم. انشالله دفعه بعد یه ضدحال براش دارم وایسا بیاد.
داداش حالا چرا جوگیر میشی... خدا لعنتت کنه یعنی چیبابا بی خیال در عوض من هزار بار اونو ضایع کردم بیچاره همش آمار میده من خودمو میزنم به خنگی بعد که میره کلی بهش میخندم.
آقا دمت گرم عکسشو واسه من بفرست. این بنده خدا رو دست ما بلند شده...
شما به جرم ترویج کارهای منافی عفت در انجمن تحت تعقیب هستید![]()
یه همچین سوتی ای منم یه بار دادم!
صبح داشتم می رفتم مدرسه
پلیسه داشت اون ور خیبابون یکی رو جریمه می کرد! داشتم پیش خودم می گفتم بد بدخت بیستم جریمه شد که!
زارپ! رفتم توی تلفن عمومی
شانس اوردم کسی نبود تو خیابون
یاد تام و جری افتادم دی:
ضایعشدیم................ الان ساعت12 شب هست ..20دقیقه پیش پیچ بچه ها بودیم اقا زید ما باسه خودش هی میس میداد...تا اینجا داشته باشید.. اقا جو داد با بچه ها نشستیم اهنگ عصر منفی پیشرو که دیدی همش فحش ابداره ...داشتیم باهم میخوندیم اولشو دیدی که زنگ میزنن میگنن الو سامان خودتی جو..گرفت منم مثلا گوشی دستم بود نگو خانوم میس میده منم گرفتم اما فکر کردم قطع میکنه اما گوش وایسده هر چی فحش بود دادیم و اینک نیازمند یاری سبزتان هستم
دیروز سوار تاکسی شدم نشستم جلو بعد یکی اومد نشست کنارم بعد خیلی جا تنگ بود اونم پیکان یارئ راننده ی تاکسی بسیار عصبی میزد
چون جا تنگ بود زانوم خورد به رادیوش روشن شد حالا سکوت بود یهو صدا زیاد شد بعد یه نوچ کرد خاموشش کرد منم هواسم نبود دوباره پام خورد روشن شد یارو دوباره نوچ کرد خاموش کرد دیگه داشتم آب میشدم تازه دفعه ی اول یه موجم عوض کردم از رادیو داشتم میرفتم تو زمین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)