تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 1211 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم موافقم حسین جان در مورد عکس العملا ولی آخه اینجا دیگه بازی کنا زیادی چت میزنن بعضی موقع ها بازیکن لب خط داره میره بیرون هر چی جهتارو میزنی نمیشه بعد که اوت میشه تازه عمل میکنه یا موقع پاس دادن یه جا موقعیت حساس این تورس لامصب مثل سیریش جلو محوته چس بیده بهت میخوای پاس بدی هشصد بار باید پاسو فشار بدی تا عمل کنه که ائنم اینقدر دیر میده تورس میگیره پدر آدمو در میاره ...
    من میگ بره سختر کردنش باید رو چیزای دیگه کار کنه مثلا این دوین با توپ زیادی راحته کافیه بازیکنت سعتش بالا باشه از مدافع رد شی بعد سعتو میگیری پویولم تنه به تنه بهت بچسبه نمی تونه بگیره فقط می چسبه بهت باهات را میاد ....
    البته بهتر شده ولی بعضی موقع ها اعصاب من میریزه بهم بنزما مدافعمو که دریبل میکنه دیگه نمیشه گرفتش بهشم میچسبی جز تکل جور دیگه نمیشه توپو گرفت ...
    شوتاشم بنظر من خیلی آسونه تا الان هر چی شوت از نزدیک یا دور زدم یا تو چار چوب بوده یا با اختلاف خیلی کم رفته بیرون قلقش خیلی راحت دسته آدم میاد ...

2. 3 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم موافقم حسین جان در مورد عکس العملا ولی آخه اینجا دیگه بازی کنا زیادی چت میزنن بعضی موقع ها بازیکن لب خط داره میره بیرون هر چی جهتارو میزنی نمیشه بعد که اوت میشه تازه عمل میکنه یا موقع پاس دادن یه جا موقعیت حساس این تورس لامصب مثل سیریش جلو محوته چس بیده بهت میخوای پاس بدی هشصد بار باید پاسو فشار بدی تا عمل کنه که ائنم اینقدر دیر میده تورس میگیره پدر آدمو در میاره ...
    من میگ بره سختر کردنش باید رو چیزای دیگه کار کنه مثلا این دوین با توپ زیادی راحته کافیه بازیکنت سعتش بالا باشه از مدافع رد شی بعد سعتو میگیری پویولم تنه به تنه بهت بچسبه نمی تونه بگیره فقط می چسبه بهت باهات را میاد ....
    البته بهتر شده ولی بعضی موقع ها اعصاب من میریزه بهم بنزما مدافعمو که دریبل میکنه دیگه نمیشه گرفتش بهشم میچسبی جز تکل جور دیگه نمیشه توپو گرفت ...
    شوتاشم بنظر من خیلی آسونه تا الان هر چی شوت از نزدیک یا دور زدم یا تو چار چوب بوده یا با اختلاف خیلی کم رفته بیرون قلقش خیلی راحت دسته آدم میاد ...
    ماکسی جان چند بار دیکته رو توی دبستان تجدید شدی ؟ ( شوخی کردم ) آخه بعضی از کلماتو با یک بار خوندن نمیشه فهمید . بگذریم
    این که از روزم روشن تره که واکنش بازیکن خیلی تاخیریه فکر میکنم حداقل دوبرابر حد نرمال تاخیر توی واکنشها هست توی بعضی از صحنه ها حتی بیشتر .
    یک مقداری شوتها آسون هستن یک مقدار زیادی هم دروازه بانها برگ چغندر تشریف دارن این میشه که اگه موقعیت گیر بیاد خیلی راحت تر از فوتبال واقعی میشه گل زد اما بخاطر همین تاخیرها فرصت گلزنی خیلی کم فراهم میشه . منم چند روزه حرفم همینه دیگه میگم باز همین تاخیر در پاسخدهی نعمتیه اگه نباشه که بازی میشه کارتون فوتبالیستها . دلمون خوشه که راحت نمیشه یک تیموبرد وگرنه من یکی که اصلا انگیزه بازی کردنو ندارم .
    ماکسی جان ( اگه اشتباه نکنم اسمتون سهرابه ) این یک حقیقتیه که هوش مصنوعی بازیها هنوز توان مقابله با هوش انسانو نداره ( منظورمون توی بازیهای دسته جمعیه ورزشی مثل همین فوتباله ) تازه این Teamvisin 2 به اصطلاح خیلی هم پیشرفتست که امسال کونامی بهینشم کرده .
    شما راه حلی برای مشکل کردن بازی داری بدون اینکه توانایی واقعی کارکتری که تحت کنترلته رو کم کنی ؟
    Last edited by 4039; 21-09-2009 at 14:56.

4. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماکسی جان چند بار دیکته رو توی دبستان تجدید شدی ؟ ( شوخی کردم ) آخه بعضی از کلماتو با یک بار خوندن نمیشه فهمید . بگذریم
    این که از روزم روشن تره که واکنش بازیکن خیلی تاخیریه فکر میکنم حداقل دوبرابر حد نرمال تاخیر توی واکنشها هست توی بعضی از صحنه ها حتی بیشتر .
    یک مقداری شوتها آسون هستن یک مقدار زیادی هم دروازه بانها برگ چغندر تشریف دارن این میشه که اگه موقعیت گیر بیاد خیلی راحت تر از فوتبال واقعی میشه گل زد اما بخاطر همین تاخیرها فرصت گلزنی خیلی کم فراهم میشه . منم چند روزه حرفم همینه دیگه میگم باز همین تاخیر در پاسخدهی نعمتیه اگه نباشه که بازی میشه کارتون فوتبالیستها . دلمون خوشه که راحت نمیشه یک تیموبرد وگرنه من یکی که اصلا انگیزه بازی کردنو ندارم .
    ماکسی جان ( اگه اشتباه نکنم اسمتون سهرابه ) این یک حقیقتیه که هوش مصنوعی بازیها هنوز توان مقابله با هوش انسانو نداره ( منظورمون توی بازیهای دسته جمعیه ورزشی مثل همین فوتباله ) تازه این Teamvisin 2 به اصطلاح خیلی هم پیشرفتست که امسال کونامی بهینشم کرده .
    شما راه حلی برای مشکل کردن بازی داری بدون اینکه توانایی واقعی کارکتری که تحت کنترلته رو کم کنی ؟
    من هنوز دمو رو بازي نكردم

ولي زيادم منطقي به نظر نميرسه كه بازي به هر ترتيبي سخت بشه فقط

مثلا اگه كونامي بياد توپ مكعب بذاره توي بازي گل زدن خيلي سخت ميشه ولي.....

به نظر من هدف كونامي يا كمپانياي ديگه بايد هر چه بيشتر شبيه كردن بازي به يه فوتبال واقعي باشه نه صرفا سخت كردن بازي

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسین جان من دیکتم زیاد خوب نبود ولی اینجا چون تند تند تایپ میکنم از ترس اینکه کارتم تموم نشه اینجوری میشه در هر صورت قبول دارم ببخشین .....
    منم قبول دارم هوش مصنوعیه بازیا هنوز اونقد پیشرفت نکرده ولی میشه رو یسری مسائل کار کرد که سخترم بشه بدون اینکه اعصاب آدم خطخطی شه ....
    نم.نشم گفتم آخه تو فوتبال واقعی کمتر بازکنی پیدا میشه که با قدرت بدنی توپو همینجوری جلو ببره و یکه مدافعم تنه به تنه بهش چسبیده باشه خداییش زلاتان این کارو نمیتونه بکونه یعنی کناره زمین توپو همنطوری در حال دویدن بیاره تا جا در ورازه در صورتی که مثلا گالاس بهش چسبیده اگه بتونه بیاره ام در حال دویدن نمیتونه بیاره بلا خره گالاس هولش میده پالنگی بهش میندازه دیگ درسته ؟ خیلی کم پیش میاد که رد شه ....
    اگه اینقضیه تو بازی یکم سختر بود خیلی فرق میکرد الان من با سانیا همین جوری میام جلو هر کیم سیریشم شه نمیتونه ازم بگیره تازه رو تاپپلیر ...
    یا مثلا در مورد شوتا اگه قلقش سختتر میشد خیلی بهتر بود یا در وازه باناش بیشعور نبودن خوب میشد بازی سختر گل میشد زد
    ...
    این قضیه تاخیر آدمو عصبی میکنه ولی در کل به قول شما با این مسائل در وازه بانیو شوتاش خودش واسه سخت کردن بازی نعمتیه ...

7. 2 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بچه ها کسی با گیم پد تو بازی مشکل نداره؟؟؟
    مال من ایراد داره!!! بعضی وقتا گیر میکنه!!!یه دفه دکمه ها از کار می افتن!!!
    یا کیبرد مشکل ندارم وگیم پد هم توی گیم کنترلر تست کردم هیچ مشکلی نداره!!!
    سلام
    من دارم با کنترل playstation بازی می کنم و نه تنها تو این بازی بلکه تو هیچ بازی دیگه ای به مشکل برنخوردم. فکر هم نمی کنم که این بازی با کنتری و گیم پد مشکل داشته باشه.

داره خودمونی میشه akharenee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

امکانش هست بازی زودتر برسه
    بچه هادموی بازی رو کجا می تونم بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت حضار!!
    لیگ اسپانیا کامل لایسنس شده؟؟
    انگلیس فقط همون لیورپول و منچستر رو داره ؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من هنوز دمو رو بازي نكردم

ولي زيادم منطقي به نظر نميرسه كه بازي به هر ترتيبي سخت بشه فقط

مثلا اگه كونامي بياد توپ مكعب بذاره توي بازي گل زدن خيلي سخت ميشه ولي.....

به نظر من هدف كونامي يا كمپانياي ديگه بايد هر چه بيشتر شبيه كردن بازي به يه فوتبال واقعي باشه نه صرفا سخت كردن بازي
    خوب ما هم همینو میخوایم و هدف کمپانیها هم همینه اما توانشون در همین حده و بیشتر از این نیست هزار سال دیگه هم بشر نمیتونه یک بازی کاملا سیمیلاتور بسازه چون کارکترهاش انسانها هستن و انسان در ابعاد مختلف بی نهایته .
    شما بین بازی سخت اما کمتر واقعی و بازی واقعی "تر" اما آسون کدومو انتخاب میکنی ؟ شما از هواپیمای آتاری یادت میاد ؟ یک نقاشی بسیار ابتدایی با محیط و گرافیک کاملا ساده که اصلا هیچ چیزش به واقعیت شباهت نداشت اما همین بازی ابتدایی میدونی چقدر فروش داشت ؟ چون سخت بود .
    یکی از علتهای اصلی جذابیت بازیها تلاش برای برتری یافتن گیمر دراون بازیه اما اگه بتونه برتری پیدا کنه دیگه انگیزه ازش گرفته میشه این یکی از خصوصیت های درونیه انسانه .
    اگه توپ چا گوش باشه منم رغبت نمیکنم بازی کنم هر چیزی یک آستانه ای داره بیشتر ازاون حد غیر طبیعی باشه کمتر کسی طرفش میره , مشکلات و نواقص این بازی تا حد بالای این آستانه هنوز فاصله زیادی داره اینجا بحث سر انتخابه چون ما گزینه های زیادی برای انتخاب کردن نداریم محدودیت در هوش کارکترها عامل اصلی این محدودیته که شرکتهای بازی ساز تلاش میکنن این نقیصه رو به طرق مختلف کمرنگ کنن .
    حسین جان من دیکتم زیاد خوب نبود ولی اینجا چون تند تند تایپ میکنم از ترس اینکه کارتم تموم نشه اینجوری میشه در هر صورت قبول دارم ببخشین .....
    منم قبول دارم هوش مصنوعیه بازیا هنوز اونقد پیشرفت نکرده ولی میشه رو یسری مسائل کار کرد که سخترم بشه بدون اینکه اعصاب آدم خطخطی شه ....
    نم.نشم گفتم آخه تو فوتبال واقعی کمتر بازکنی پیدا میشه که با قدرت بدنی توپو همینجوری جلو ببره و یکه مدافعم تنه به تنه بهش چسبیده باشه خداییش زلاتان این کارو نمیتونه بکونه یعنی کناره زمین توپو همنطوری در حال دویدن بیاره تا جا در ورازه در صورتی که مثلا گالاس بهش چسبیده اگه بتونه بیاره ام در حال دویدن نمیتونه بیاره بلا خره گالاس هولش میده پالنگی بهش میندازه دیگ درسته ؟ خیلی کم پیش میاد که رد شه ....
    اگه اینقضیه تو بازی یکم سختر بود خیلی فرق میکرد الان من با سانیا همین جوری میام جلو هر کیم سیریشم شه نمیتونه ازم بگیره تازه رو تاپپلیر ...
    یا مثلا در مورد شوتا اگه قلقش سختتر میشد خیلی بهتر بود یا در وازه باناش بیشعور نبودن خوب میشد بازی سختر گل میشد زد
    ...
    این قضیه تاخیر آدمو عصبی میکنه ولی در کل به قول شما با این مسائل در وازه بانیو شوتاش خودش واسه سخت کردن بازی نعمتیه ...
    در مورد دیکته سهراب جان شوخی کردم یک وقت دلخور نشی روی حساب اینکه صحبتها از حالت خشکش دربیاد اونو نوشتم .
    درمورد حرکت پا به توپ بازیکنا تا حد زیادی حق با شماست اما خب این مساله در ایجاد فرصت برای گلزنی تاثیر بسیار کمی توی این نسخه داره چون فقط میشه مستقیم پیشروی کرد اما نمیشه چرخش داشت . نهایتا یک چهارم زمینو میشه با دویدن طی کرد چون بلافاصله یک مدافع میاد جلوتو سد میکنه بعد باید تغییر مسیر بدی , اینجاست که موضوع responsiveness مانع میشه بتونی حریفو جا بزاری . تا بحال توی این بازی شده یک تنه از وسط میدون بتونی خودتو به محوطه جریمه برسونی ؟ قبول کن که اگه نگیم محاله واقعا سخته . درسته زیاد طبیعی نیست اما در نتیجه بازی هم تاثیر مستقیم نداره .
    اما در مورد شوتها تقریبا حق با شماست البته اینو هم در نظر بگیریم که ما داریم با بهترینهای دنیا بازی میکنیم و طبیعیه که بیشتر شوتهاشون توی چارچوب باشه اما اگه دروازه بانها هم مثل دنیای واقعی هوشمند و توانا بودن میتونستن اکثر این شوتها رو بگیرن پس مشکل اصلی دروازه بانها هستن .
    یک نکته دیگه اینکه متاسفانه کونامی مساله نفس رو در سریهای pes در نظر نمیگیره یک بازیکن وقتی استارت میزنه تا یک حدی توان داره و بعد از 40-50 متر دویدن با کم شدن گلوکوژن موجود در خون توان بازیکن هم کم میشه و سرعت میاد پایین اما اینجا ما شاهد هستیم بدون افت سرعت و قدرت بازیکن یک نفس و بصورت یکنواخت یک مسیرو میدوه .اما این مساله اگه اشتباه نکنم در فیفا کاملا رعایت شده .

...

همونطوریکه میدونین توی این بازی برای اولین بار کنترل 360 درجه بکار برده شده که براساس اون یک بازیکن میتونه در 32 جهت یا 11.25 درجه حرکت کنه . اما فکر میکنم هنوز خیلی کار داره تا به اون کنترل عادت کنیم علتش اینه که اکثر قریب به اتفاق گیمرها از d-pad برای تغییر جهت و حرکت کردن استفاده میکنن و کمتر کسی با آنالوگ کار میکنه .
    اما این کنترل خیلی جاها میتونه مفید بشه از جمله اونها فرستادن توپ برای بازیکن مورد نظره . به تصویر زیر نگاه کنید ( میبخشید نقاشیم زیاد خوب نیست ) فرض کنید بازیکن شماره دو ما در موقعیت مناسبی برای رسیدن به دروازه قرار داره و ما تصمیم گرفتیم با یک ارسال قطری اونو صاحب توپ کنیم , اگه با کنترل قبلی بازی که فقط قادر بودیم در 8 جهت و زاویه 45 درجه حرکت کنیم , اقدام به ارسال توپ کنیم ممکنه توپ برای بازیکن شماره 1 که نزدیک به این بازیکنه فرستاده بشه و این مطلوب ما نیست اما با کنترل 360 درجه این امکان فراهمه که حتی زاویه های کوچکتر رو برای هدف مورد نظرمون انتخاب کنیم و به این شکل احتمال رسیدن توپ به بازیکن مورد نظرمون رو بالا ببریم .

Last edited by 4039; 21-09-2009 at 16:51.

12. 11 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m3hrdad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها از شيراز كسي هست كه دمو رو دان كرده باشه و بفروشه؟؟؟؟

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عزیز این نقاشی رو خودت کردی خیلی باحاله!!!

15. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •