حسین جان من دیکتم زیاد خوب نبود ولی اینجا چون تند تند تایپ میکنم از ترس اینکه کارتم تموم نشه اینجوری میشه در هر صورت قبول دارم ببخشین .....
منم قبول دارم هوش مصنوعیه بازیا هنوز اونقد پیشرفت نکرده ولی میشه رو یسری مسائل کار کرد که سخترم بشه بدون اینکه اعصاب آدم خطخطی شه ....
نم.نشم گفتم آخه تو فوتبال واقعی کمتر بازکنی پیدا میشه که با قدرت بدنی توپو همینجوری جلو ببره و یکه مدافعم تنه به تنه بهش چسبیده باشه خداییش زلاتان این کارو نمیتونه بکونه یعنی کناره زمین توپو همنطوری در حال دویدن بیاره تا جا در ورازه در صورتی که مثلا گالاس بهش چسبیده اگه بتونه بیاره ام در حال دویدن نمیتونه بیاره بلا خره گالاس هولش میده پالنگی بهش میندازه دیگ درسته ؟ خیلی کم پیش میاد که رد شه ....
اگه اینقضیه تو بازی یکم سختر بود خیلی فرق میکرد الان من با سانیا همین جوری میام جلو هر کیم سیریشم شه نمیتونه ازم بگیره تازه رو تاپپلیر ...
یا مثلا در مورد شوتا اگه قلقش سختتر میشد خیلی بهتر بود یا در وازه باناش بیشعور نبودن خوب میشد بازی سختر گل میشد زد
...
این قضیه تاخیر آدمو عصبی میکنه ولی در کل به قول شما با این مسائل در وازه بانیو شوتاش خودش واسه سخت کردن بازی نعمتیه ...