بازی درست شد؟
بازی درست شد؟
ديشب چه صحنه اي ديدم تو LeaderBoardـه اين بازي ! نفر سوم اين جدول زمان بازي كردنش 0 بود و نفر چهارم هم 9 ثانيه ! بقيه هم همه زير 30 دقيقه بازي كرده بودن . واقعا جاي بسي تاسف داره براي همچين بازي !
من بازی رو مدتها پیش تموم کردم ولی هنوزم بازی نبوده که به پاش برسه مثلا همین BADCO2 خیلی سعی کرده بود COD بشه ولی نشد هنوزم اون صحنه های اول شخص زیبا رو COD6 داره!!!![]()
منم بازيو خيلي وقت تموم كردم.بعدشم رفتم BADCO2 رو گرفتم اما خدايي كلاس COD6 خيلي بالاتره.منتظره نسخه ي جديدشم
سلام میگم کسی میدونه چطور میشه انلاین بازی کر modern2 رو میگن انلاینش خیلی حال میده
دوستان یکی خلاصه داستان Modern Warfare 1 رو میگه ؟
من 2 رو بازی کردم هیچی از داستان نفهمیدم !
قسمت اول درباره شخصیتی به نام ذخایوف هست که برای ایجاد یک حکومت جدید در منطقه پس از فروپاشی شوروی سابق می خواست یک دولت جدید با رهبری خودش ایجاد کنه. و برای این کار با شورشی های داخل کشورهای عربی نیز متحد میشه.
ولی سازمان ملل با اعزام گروهی ماهر از اقدامات ذخایوف جلوگیری می کند و تحدیدی جلوی تهدید هسته ای
ذخایوف رو می گیرد. اخرش هم که دیدی رو پل مخشو تابوندی رو زمین.
البته این نظر شخصی هستش. خیلی از سایتهای معتبری خارجی اعتقاد دارن که Battlefield Bad Company 2 از این بازی برتر هستش.
بعضی وقت ها جوری صحبت میشه که انگار این بازی بهترین بازی تاریخ هستش. اگه کسی اینجوری فکر می کنه اشکالی نداره ولی هیچ جای دنیا همچین فکر نمی کنن. این بازی بهترین با FPS سال 2009 بودش. همین طور پر فروش ترین بازی بودش. چیز دیگه ای شاید نشه به این بازی لقب داد![]()
یکی از عواملی که باعث برتری COD 2 هست اینه که مدت زیادی steam گذاشت که رایگان بازی آنلاین بشه
و کلی طرفدار جمع کرد
هنوزم انلاین میشه بازی کرد...(خود من )!
------------------------------------------------
البته فقط از طریق Live!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)