15-18 فوریه در لس انجلس!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
15-18 فوریه در لس انجلس!
نه بابا.لاس وگاس هست.
به صورت تور هست.هر سال یک شهر هست.
من یادمه هر سال تو بارسلون بود![]()
اهن :
The 2010 Mobile World Congress will be held 15-18 February, in Barcelona Spain.
عجب دور و زمونه ای شده نمیشه به حرف کسی اعتماد کرد
مجبوریم هر3جارو دیدن کنیم![]()
Sonyericsson Going to Show some Hot stuff in Scandinavia
البته یه شایعاتی هست که میگن سونی اریکسون تو اسکاندیناوی هم غرفه داره
و البته در کالیفرنیا.حمید میایی با هم بریم؟تدارک تورش هم با حامد
البته لازمه اشاره کنم غرفه ی اسکاندیناویش رو خود حمید اداره میکنه
بفرمایین اینم لینک معتبر:
http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/latestnews/mwc2010-in-californiaبهراد به حرف این سایتهای زپرتی!توجه نکن.ببینم اصلا تو به حرف من یا جمید بیشتر اعتماد داری یا این سایتهای شیطان بزرگ؟هان؟in Barcelona Spain![]()
راستی بچه ها از رییس سابق سونی اریکسون جناب یوگی یاما چه خبر؟اشالله هر جا هستن موفق و موید باشند.با تشکر!
===
کمی از رییس جدید:
Overview of Professional Experience
- From 2008 Bert Nordberg is Executive Vice President and Head of Ericsson Silicon Valley, based in California, USA.
- From April 6, 2004 to January 31, 2008, Bert Nordberg was Executive Vice President, Group Function Sales and Marketing, Ericsson, based in Sweden.
- Bert Nordberg became Senior Vice President, Group Function Sales and Marketing, on December 31, 2003.
- From May 1, 2002 to December 31, 2003, Bert Nordberg was Head of Business Unit Systems, and from 2001 to 2002 he was Head of Business Unit Global Services.
- In July 2000 Bert Nordberg was appointed Executive Vice President of Division Global Services. From 1999 to 2000 he was Executive Vice President of Ericsson Services, which included all services for the Operator Segment.
- Bert Nordberg joined Ericsson in Sweden in 1996 as Head of Enterprise Services, which provided all services for their Enterprise Segments.
- His experience during the period of 1985 to 1996 included various positions with Data General Corporation and Digital Equipment Corporation in Sweden.
Educational Background
Bert Nordberg was born in Malmö, Sweden, in 1956. He received degrees in Electronic Engineering in 1978 and Engineer in the Swedish Marines from Berga, Sweden, in 1980. He has complemented these degrees with courses in International Management, Marketing and Finance at INSEAD University, France
آقا هرسال تو بارسلونه. مگه میشه هرسال یه جا باشه؟ بابا tapesh هم هرسال کنسرتاش تو لاس وگاسه!!!!(جای هرسال کلمه دیگه ای به ذهنم نرسید)
بارسلون بارسلون بارسلون.
بهراد به حرف هرکی گوش میدی به حرف مصطفی اطمینان نکن.
3ساله میخواد بره mwc ولی موفق نمیشه بنده خدا!
اخرین اخبار راشل جون یا همون X10 رو از این سایت زیر حتما دنبال کنید مطالب جالبی نوشته
x10 in new york
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
ادم فروش.دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم!بهراد به حرف هرکی گوش میدی به حرف مصطفی اطمینان نکن.
من؟نخیر ما میخواستیم یه تیریپ بریم خود کمپانی توی عملیات ضربتی یوگی یاما رو ترور کنیم که خوب خودشون عزلش کردن و ما نرفتیم.همین بود داستان!ساله میخواد بره mwc ولی موفق نمیشه بنده خدا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)