آره میدونم
خیلی وقت ها هم سر همین میترسم که سرویس رو عوض کنم
ما الان خونمون یه خط دیگه داریم ولی خیلی دنگو فنگ داره بخوام سیم ازش بکشم تا بیاد نزدیک کامپیوتر
به خاطر همینکه منتظرم ببینم چی پیش میاد
آره میدونم
خیلی وقت ها هم سر همین میترسم که سرویس رو عوض کنم
ما الان خونمون یه خط دیگه داریم ولی خیلی دنگو فنگ داره بخوام سیم ازش بکشم تا بیاد نزدیک کامپیوتر
به خاطر همینکه منتظرم ببینم چی پیش میاد
اینکه میگی تا 22 میره خوب بله ممکنه نوسان داشته باشه و بره بالا و بیاد پایین.اینکه دلیل نمیشه.اصلا سرعت دانلود منیجر که ملاک نیست
ممکنه پایین بیاد و به 2 هم برسه.کلا مخابرات همه چیزش با خودته و چیزی به اسم پشتیبان تعریف نشدس
بازم صبر میکنم
فیل کش هم ماله سرور خودم هست.یعنی از طریقی برنامه ایی وصل میشم به سرور شخصیم و از اون طریق به عوان فیل کش از سرور هم استفاده میکنم.البته استفاده اصلیم از سرور چیز دیگس اما در کنارش میشه به عنوان فیل کش هم ازش استفاده کرد.اتفاقا به چند نفر از دوستام هم اکانت فیل کش فروختم که اونام مشکلی نداشتن و راضین
ای بابا
برادر دیگه منو میشناسی که من وقتی عددی میگم یعنی دقیقا با همون عدد دانلود داره یعنی اینجا 22 تا 22 تا عدده recieved از کانکشن ویندوز اضافه میشهوگرنه اون سرعته نوسانی که بله تا 40 هم ممکنه بره و بیاد ...
حالا ببین چه کار میکنی به ما هم خبرش رو بده
میگم از بچه ها کسی با چیزپیانش مشکل سرعت نداره؟ برای من چندروزه وصل میشه ولی سرعتش در حده 1-2 کیلو هست هر چی هم به پشتیبانیش میگم اینطوریه میگه فقط شما مشکل داری همه اوضاشون خوبه
چه طوریاس اونوقت؟
بچه ها میگم من تو این هفته اخیر از وقتی که این چیزپیان ها رو دست کاری کردن اصلا اینترنت معمولیم هم مشکل دار شده
نمیدونم موضوع چیه ولی اسکایپ وصل نمیشه از اونور minilyrics نمیتونه وصل شه ارور میده بعد sync فایرفاکس بلکل از کار افتاده و مشکلات مشابه
شما از این مشکلات ندارید؟
پشتیبانی چرت و پرت میگه فقط SSTP درست کار میکنه فعلا.
منم همین حدس رو میزدم
تنکز![]()
دوستان پارس آنلاین هم سرویس های جدید معرفی کرده.فکر میکنم که بقیه سرویس دهنده ها هم یه حالی به قیمت ها داده باشن
راستش خیلی حال ندارم بگردم دنبالش.از امروز که شنیدم استیو جابز فوت کرده حالم گرفتس.
اگه خبری داشتید مارو هم بی نصیب نزارید
بله آسیاتک و اینها هم قیمت جدید دادن.
راستی پورت های PPTP هم از دیشب باز شده.
جالبه که قیمت اشتراک های CRA توی همه شرکتا بازم با هم فرق میکنه.من نمیدونم اینترنت که اینترنته پس چرا فرق میکنه با هم...
من نمیدونم چرا هیچ تغییری پس توی قیلتر شکنم احساس نمیکنم.کلا هیچ پورتی واسه من بسته نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)