تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 351 از 482 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما هر کاری که میکنی حواست باشه این سرویسی رو که با این قیمت الان داری ، اگر تغییر بدی دیگه نمیتونی بگیری ، واگرنه من هم دقیقا شرایط شما رو دارم و به سرویس های جدید فکر میکنم ، همینطور به 2 مگابیت ایرانسل.

من به احتمال زیاد یک خط دیگه هم از مخابرات بگیرم و سرویس جدید رو روی اون خط وصل کنم تا بتونم سرویس فعلی رو هم حداقل تا یه مدت نگه دارم.
    آره میدونم
    خیلی وقت ها هم سر همین میترسم که سرویس رو عوض کنم
    ما الان خونمون یه خط دیگه داریم ولی خیلی دنگو فنگ داره بخوام سیم ازش بکشم تا بیاد نزدیک کامپیوتر
    به خاطر همینکه منتظرم ببینم چی پیش میاد

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دیگه خسته نباشن اونطوری
    بابا ملت با 128 مخابرات که 9 تومن هم بیشتر نیس ماهی سرعتشون تا 22 هم میره و دانلود دارن
    فقط بدیش اینه که منطقه ما کسی آشنا ندارم که مخابرات داشته باشه ولی بقیه منطقه ها هستن دوستان
    در مورد گرفتن سرویس هم با خودته انتخابشه الان که اوضاع اینطوریه حالا بعدا معلوم نیس چی بشه
    فیل کشت چیه؟به ما هم بوگو یواشکی
    اینکه میگی تا 22 میره خوب بله ممکنه نوسان داشته باشه و بره بالا و بیاد پایین.اینکه دلیل نمیشه.اصلا سرعت دانلود منیجر که ملاک نیست
    ممکنه پایین بیاد و به 2 هم برسه.کلا مخابرات همه چیزش با خودته و چیزی به اسم پشتیبان تعریف نشدس
    بازم صبر میکنم
    فیل کش هم ماله سرور خودم هست.یعنی از طریقی برنامه ایی وصل میشم به سرور شخصیم و از اون طریق به عوان فیل کش از سرور هم استفاده میکنم.البته استفاده اصلیم از سرور چیز دیگس اما در کنارش میشه به عنوان فیل کش هم ازش استفاده کرد.اتفاقا به چند نفر از دوستام هم اکانت فیل کش فروختم که اونام مشکلی نداشتن و راضین

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اینکه میگی تا 22 میره خوب بله ممکنه نوسان داشته باشه و بره بالا و بیاد پایین.اینکه دلیل نمیشه.اصلا سرعت دانلود منیجر که ملاک نیست
    ممکنه پایین بیاد و به 2 هم برسه.کلا مخابرات همه چیزش با خودته و چیزی به اسم پشتیبان تعریف نشدس
    بازم صبر میکنم
    فیل کش هم ماله سرور خودم هست.یعنی از طریقی برنامه ایی وصل میشم به سرور شخصیم و از اون طریق به عوان فیل کش از سرور هم استفاده میکنم.البته استفاده اصلیم از سرور چیز دیگس اما در کنارش میشه به عنوان فیل کش هم ازش استفاده کرد.اتفاقا به چند نفر از دوستام هم اکانت فیل کش فروختم که اونام مشکلی نداشتن و راضین
    ای بابا
    برادر دیگه منو میشناسی که من وقتی عددی میگم یعنی دقیقا با همون عدد دانلود داره یعنی اینجا 22 تا 22 تا عدده recieved از کانکشن ویندوز اضافه میشه وگرنه اون سرعته نوسانی که بله تا 40 هم ممکنه بره و بیاد ...

حالا ببین چه کار میکنی به ما هم خبرش رو بده

میگم از بچه ها کسی با چیزپیانش مشکل سرعت نداره؟ برای من چندروزه وصل میشه ولی سرعتش در حده 1-2 کیلو هست هر چی هم به پشتیبانیش میگم اینطوریه میگه فقط شما مشکل داری همه اوضاشون خوبه
    چه طوریاس اونوقت؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها میگم من تو این هفته اخیر از وقتی که این چیزپیان ها رو دست کاری کردن اصلا اینترنت معمولیم هم مشکل دار شده
    نمیدونم موضوع چیه ولی اسکایپ وصل نمیشه از اونور minilyrics نمیتونه وصل شه ارور میده بعد sync فایرفاکس بلکل از کار افتاده و مشکلات مشابه
    شما از این مشکلات ندارید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میگم از بچه ها کسی با چیزپیانش مشکل سرعت نداره؟ برای من چندروزه وصل میشه ولی سرعتش در حده 1-2 کیلو هست هر چی هم به پشتیبانیش میگم اینطوریه میگه فقط شما مشکل داری همه اوضاشون خوبه
    چه طوریاس اونوقت؟
    پشتیبانی چرت و پرت میگه فقط SSTP درست کار میکنه فعلا.

6. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

منم همین حدس رو میزدم
    تنکز

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان پارس آنلاین هم سرویس های جدید معرفی کرده.فکر میکنم که بقیه سرویس دهنده ها هم یه حالی به قیمت ها داده باشن
    راستش خیلی حال ندارم بگردم دنبالش.از امروز که شنیدم استیو جابز فوت کرده حالم گرفتس.
    اگه خبری داشتید مارو هم بی نصیب نزارید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان پارس آنلاین هم سرویس های جدید معرفی کرده.فکر میکنم که بقیه سرویس دهنده ها هم یه حالی به قیمت ها داده باشن
    راستش خیلی حال ندارم بگردم دنبالش.از امروز که شنیدم استیو جابز فوت کرده حالم گرفتس.
    اگه خبری داشتید مارو هم بی نصیب نزارید
    بله آسیاتک و اینها هم قیمت جدید دادن.

راستی پورت های PPTP هم از دیشب باز شده.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جالبه که قیمت اشتراک های CRA توی همه شرکتا بازم با هم فرق میکنه.من نمیدونم اینترنت که اینترنته پس چرا فرق میکنه با هم...
    من نمیدونم چرا هیچ تغییری پس توی قیلتر شکنم احساس نمیکنم.کلا هیچ پورتی واسه من بسته نیست

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

128 cra دارم

قطعی نداریم و سرعت دانلود 5-9 هستش

12. این کاربر از behzadee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •