تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 351 از 1042 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

مهندس جان ، کیفیت به سرعت نیست. به نوع سرویس دهی و جلب رضایت مشتری یه. همین که این شرکت حتی شب های تعطیل به قول دوستمون قطعی سرویس نداره و در ساعت های رایگان سرویس عالی ارائه می کنه دلیل سرتر بودن از شرکت هایی ست که دانلود رایگانشان مثل دایال آپ شده !در ضمن من با داتک سرور رو پینگ می کردم زیر 400 نمی داد. پارس آنلاین که التماس می کردی 400 می داد و ..... . پس من هر شرکتی رو امتحان کردم و الان دارم آی پی خارج کشور رو 130 پینگ می کنم !در ضمن فکر نمی کنم برای دعوا اینجا جمع شده باشیم. اگه با نام "صبانت" مشکلی دارید ممنوعش کنید کاملا نه اینکه کیفیتش رو زیر سوال ببرید.
    یه جوری صحبت میکنی که انگار داری با یه نفر که یک روز هست از ADSL استفاده میکنه صحبت میکنی
    این رو متذکر بشم که من خودم قبلا" صبانت داشتم و چند ماهی ازشون سرویس گرفتم
    قطعی نداره؟
    سرعت رایگان شبانه ثابت هست؟
    خوب اینها که همه مقطعی هست و همونطور که تا به حال خیلی ها امتحان کردند و میدونند این یکی از سیاستهای صبا نت هست.همین که میبینه کاربرها دارند شاکی میشند و مشتری ها رو داره از دست میده سرعت رو برمیگردونه.
    یادت هست اینجا چه شلم شوربایی بود در مورد این شرکت که همین موارد باعث شد تاپیکش قفل بشه؟
    ببینم به مشتریهاش احترام میزاره؟
    چرا شارژ 1 ماهه رو برداشتند؟
    الان بهت میگم
    چون اینجوری وقتی کیفیت رو پایین بیارند همه نمیتونند به زودی کوچ کنند به یه شرکت دیگه و مجبورند بسوزند و بسازند.اما در صورتی که 1 ماهه باشه خیلی از مشتریهاش رو از دست میده به این صورت.
    دکتر جان زیاد سنگش رو به سینه نزن تا زمانی که شما دوستان با این افکار باشید این شرکتها حکمفرمایی میکنند همونطور که الان دارند این کار رو میکنند.
    و اما در آخر....بین شرکتهایی که سرویس با محدودیت حجمی میدن بهترین و اولین شرکت شاتل هست که حرف اول رو توی سرویسهای محدود میزنه.(فکر نکنی کاربر شاتل هستم چون من سرویس نامحدود از یه شرکت دیگه میگیرم)
    راستی اگر پینگ ملاک هست با Cmd یه پینگ از 4.2.2.4 بگیر عکس بزار تا منم بگیرم برات بزارم

در آخر هم بهت بر نخوره اگر لحنم تند بود دکتر جان

پ.ن:فکر کنم 1 اخطار رو داشته باشم

2. 4 کاربر از _Barbod_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه جوری صحبت میکنی که انگار داری با یه نفر که یک روز هست از adsl استفاده میکنه صحبت میکنی
    این رو متذکر بشم که من خودم قبلا" صبانت داشتم و چند ماهی ازشون سرویس گرفتم
    قطعی نداره؟
    سرعت رایگان شبانه ثابت هست؟
    خوب اینها که همه مقطعی هست و همونطور که تا به حال خیلی ها امتحان کردند و میدونند این یکی از سیاستهای صبا نت هست.همین که میبینه کاربرها دارند شاکی میشند و مشتری ها رو داره از دست میده سرعت رو برمیگردونه.
    یادت هست اینجا چه شلم شوربایی بود در مورد این شرکت که همین موارد باعث شد تاپیکش قفل بشه؟
    ببینم به مشتریهاش احترام میزاره؟
    چرا شارژ 1 ماهه رو برداشتند؟
    الان بهت میگم
    چون اینجوری وقتی کیفیت رو پایین بیارند همه نمیتونند به زودی کوچ کنند به یه شرکت دیگه و مجبورند بسوزند و بسازند.اما در صورتی که 1 ماهه باشه خیلی از مشتریهاش رو از دست میده به این صورت.
    دکتر جان زیاد سنگش رو به سینه نزن تا زمانی که شما دوستان با این افکار باشید این شرکتها حکمفرمایی میکنند همونطور که الان دارند این کار رو میکنند.
    و اما در آخر....بین شرکتهایی که سرویس با محدودیت حجمی میدن بهترین و اولین شرکت شاتل هست که حرف اول رو توی سرویسهای محدود میزنه.(فکر نکنی کاربر شاتل هستم چون من سرویس نامحدود از یه شرکت دیگه میگیرم)
    راستی اگر پینگ ملاک هست با cmd یه پینگ از 4.2.2.4 بگیر عکس بزار تا منم بگیرم برات بزارم

در آخر هم بهت بر نخوره اگر لحنم تند بود دکتر جان

پ.ن:فکر کنم 1 اخطار رو داشته باشم
    مهدنس جان ، بعضی از حرفاتو قبول دارم، مثلا اینکه چرا سرویس یک ماهه رو برداشته . در مورد سرعت صحبت کردی ، من هیچ وقت سرعت نرمال 512 رو پایین تر ندشاتم حتی اگه اسم سرویس دایال آپ باشه ، 128 باشه یا 1 مگ باشه. همیشه بالای 55-60 بودم.شبها هم که محدودیت سرعت نداره و من خودم تجربه ی بالای 700 کیلو بایت بر ثانیه رو داشتم. ( فکر نمی کنید برای سرویس رایگان خیلی خیلی زیاده !! ؟ ) .در ضمن من محاسن صبانت رو گفتم که اگه کسی همین الان داره سرویس ضعیف از این شرکت دریافت می کنه به ما بگه تا بدونیم فقط منطقه ما سرویسش خوبه یا همه جا خوبه . در ضمن پینگ 4.2.2.4 من حدود 120 میلی ثانیه است. در مورد یک حرف شما هم قبول دارم که صبانت گاهی اوقات سرعت رو محدود به زیر 70 می کنه و گاهی اوقات مثل الان سرعت رو ول کرده تا از حداکثر پهنای باند بشه استفاده کرد. این هم یه جور سیاسته. اما مهم اینه که برای من سرویس رایگان کاملا راضی کننده است چراکه هیچ وقت حتی از سایت رپیدشیر هم سرعتم زیر 200 نیومده !تمام

4. این کاربر از mrfatahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

انقدر دعوا نکنید بابا... نه چیزی از این شرکت میرسه به شما نه چیزی از اون یکی... هر کسی ملاکش واسه انتخاب شرکت adsl با اون یکی فرق میکنه... یکی پینگ واسش مهمه یکی سرعت و یکی چیز دیگه ای...

خود من صبانتم و برام فقط سرعت مهمه... ولی در ضمینه های دیگه من خودم به شخصه که چند تا isp دیگه هم امتحان کردم به نظرم صبانت یکمی در بسیاری از موارد از بقیه بهتره ولی بعضی وقتا بد میشه... مثلا ماهی یه بار قطعی یکی دو ساعت پیش میاد و در اون موقع پشتیبانیشم اشغاله و گوشی رو برنمیدارن... ولی ماهی یکی دو ساعت قطعی مهم نیست پس به نظر من سرویس دهنده خوبیه... حالا شاید به نظر شما بد باشه...

اصلا تمام این شرکتا دنبال اینن که بهترین راه رو برای خالی کردن جیب من و شما پیدا کنن... پس اینهمه آتیششون رو به سینه نزنید...

بعد اینهمه وقت اومدیم اینجا همه دارن با هم دعوا میکنن و گیس و گیس کشیه...

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

مهدنس جان ، بعضی از حرفاتو قبول دارم، مثلا اینکه چرا سرویس یک ماهه رو برداشته . در مورد سرعت صحبت کردی ، من هیچ وقت سرعت نرمال 512 رو پایین تر ندشاتم حتی اگه اسم سرویس دایال آپ باشه ، 128 باشه یا 1 مگ باشه. همیشه بالای 55-60 بودم.شبها هم که محدودیت سرعت نداره و من خودم تجربه ی بالای 700 کیلو بایت بر ثانیه رو داشتم. ( فکر نمی کنید برای سرویس رایگان خیلی خیلی زیاده !! ؟ ) .در ضمن من محاسن صبانت رو گفتم که اگه کسی همین الان داره سرویس ضعیف از این شرکت دریافت می کنه به ما بگه تا بدونیم فقط منطقه ما سرویسش خوبه یا همه جا خوبه . در ضمن پینگ 4.2.2.4 من حدود 120 میلی ثانیه است. در مورد یک حرف شما هم قبول دارم که صبانت گاهی اوقات سرعت رو محدود به زیر 70 می کنه و گاهی اوقات مثل الان سرعت رو ول کرده تا از حداکثر پهنای باند بشه استفاده کرد. این هم یه جور سیاسته. اما مهم اینه که برای من سرویس رایگان کاملا راضی کننده است چراکه هیچ وقت حتی از سایت رپیدشیر هم سرعتم زیر 200 نیومده !تمام
    دکتر جان شما درست میگی
    بیخیال
    انقدر دعوا نکنید بابا... نه چیزی از این شرکت میرسه به شما نه چیزی از اون یکی... هر کسی ملاکش واسه انتخاب شرکت adsl با اون یکی فرق میکنه... یکی پینگ واسش مهمه یکی سرعت و یکی چیز دیگه ای...

خود من صبانتم و برام فقط سرعت مهمه... ولی در ضمینه های دیگه من خودم به شخصه که چند تا isp دیگه هم امتحان کردم به نظرم صبانت یکمی در بسیاری از موارد از بقیه بهتره ولی بعضی وقتا بد میشه... مثلا ماهی یه بار قطعی یکی دو ساعت پیش میاد و در اون موقع پشتیبانیشم اشغاله و گوشی رو برنمیدارن... ولی ماهی یکی دو ساعت قطعی مهم نیست پس به نظر من سرویس دهنده خوبیه... حالا شاید به نظر شما بد باشه...

اصلا تمام این شرکتا دنبال اینن که بهترین راه رو برای خالی کردن جیب من و شما پیدا کنن... پس اینهمه آتیششون رو به سینه نزنید...

من سنگ هیچ شرکتی رو به سینه نزدم
    اصلا" در مورد شرکتی که خودم ازش سرویس میگیرم حرفی نزدم
    دوستان هستند که دارند از شرکت طرف قرارداد خودشون حمایت بیجا میکنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نه دعوا نیستش،من می خواستم شاتل بگیرم، چون پورت نداشتند اینجا اومدم ببینم صبا بگیرم ضرر میکنم یا نه. اتفاقا برا امثال من که میخوام تصمیم بگیریم، خب همین اطلاعاتی که بچه ها می گند به درد مون می خوره تا تجربه رو تجربه نکنیم. البته حرف cleeve هم کاملا درسته، لحن صحبت ها ملایم تر شه بهتره. پس لطفا به اطلاع رسانی ادامه بدید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

داستان 700 کیلو بایت خیلی معنا دار هست صبا نت سرعت تعریف شده اش (Downstream) حد اکثر 1 مگ هست که اونهم الان شده 512k ولی این آقا میگه با هفتصد و خورده ایی داره دانلود میکنه اگر فرض کنیم که راست میگه پس استتنتاج منطقیش اینه که طرف کارمند صبانته چون به کاربران عادی این سرعت امکان نداره داده بشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

داستان 700 کیلو بایت خیلی معنا دار هست صبا نت سرعت تعریف شده اش (Downstream) حد اکثر 1 مگ هست که اونهم الان شده 512k ولی این آقا میگه با هفتصد و خورده ایی داره دانلود میکنه اگر فرض کنیم که راست میگه پس استتنتاج منطقیش اینه که طرف کارمند صبانته چون به کاربران عادی این سرعت امکان نداره داده بشه.
    شمام که فقط بلدی بیایی بگی این کارمند فلان شرکت اون یکی کارمند اون یکی شرکته.
    من نمیدونم مگه این شرکتا چندتا کارمند دارند که شما هی داری به اینو اون تهمت میزنی که همه کارمندای شرکتای مختلف هستند
    قبلا که به یه عده میگفتی اینا کارمندای داتک هستند
    الانم که به این اقا( من از این اقا طرفداری نمیکنم) میگی کارمند صبا هست
    لابد barbod هم کارمند سپنتا هست دیگه

طبق برخورد شما با هر نفر، هرکسی که از شرکتی طرفداری ولو خیلی کم بکنه کارمند اون شرکته و جیره خور اون شرکت.نه؟
    Last edited by sms11; 27-02-2009 at 13:47.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام
    بالاخره کسی راه حلی برای سرویس adsl توی مرکز پاسداران پیدا کرد یا نه؟ ما که مردیم از بی اینترنتی!

دوستان عزیز اگر پورت تو مرکز مخابراتی خالی نباشه کاری نمی تونید بکنید جز صبر تا یکی از مشترکین درخواست اینترنتش رو لغو کنه تا به شما بدن( و البته شما هم باید در شکرت ها درخواست بدین که بزارن تو لیست انتظار)
    راه دیگری که دارید اینکه از لایزر یا داتک بی سیم بگیرین که داتک رو من خبر دارم مودم نداره ولی لایزر رو باید نگاه کنین ببینین منطقه تون رو پشتیبانی می کنه یا نه

سرویس دهنده ی adsl برای اتوبان صدر-بهار جنوبی سراغ دارین؟من از شاتل و پارسان لاین پرسیدم گفتن اینجارو پوشش نمیدن!!
    دوست عزیز منطقه طبیعی رو ما نمی خوایم منطقه مجازی رو می خوایم...
    شما 4 شماره اول تلفنتون رو باید بزارید تا دوستان راهنمایی کنن.

درضمن دوستان یکم در لحن گفتارتون دقت کنید....( بحث صبانت رو هم در تاپیک ها انجام ندید لطفا)
    Last edited by zed2; 27-02-2009 at 14:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آره دوست عزیز ، من کارمند صبانت ام !!! من با مدرک این میزان سرعت رو ثابت کردم و لازم نمی بینم دیگه در این مورد حرفی بزنم . حر کسی خواست می تونه از یک صبانتی بپرسه با چه سرعتی تو ساعات رایگان و حتی طول روز دانلود می کنه. من شبی 5 گیگ دانلود می کنم به طور رایگان . اگه این به معنی کارمند صبانت بودنه آره من کارمند صبانت ام ! ما ایرانی ها عادت کردیم اگه خودمون چیزی رو باور نمی کنیم حتی با دیدن سند هم به طرف تهمت بزنیم.
    به هر حال این آی دی منه ahmadfatahi_6260 اگه کسی خواست در مورد ADSL و صبانت راهنمایی ش کنم با من تماس بگیره ، اینجا شده جایی برای تهمت زدن و تیکه انداختن. متاسفم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با وجود این که خود صبا نت خط و نشان کشید و گفت حرف نباشه
    [quote=zed2;3537267]
    دوستان با عرض پوزش
    بحث در مورد صبانت فعلا در تاپیک هاب انجمن مجاز نیست...لطفا رعایت کنید.
    می بخشید من درست متوجه نمی شم، خود صبا نت گفته جایی درباره شرکتش بحث نشه؟ اگر نه یا اره، به هر حال دلیل این تصمیم چیه؟ محض اطلاع می پرسم نه اعتراض .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •