تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 351 از 1759 اولاول ... 2513013413473483493503513523533543553614014518511351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه Mahyarrrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    من چند تا سوال دارم، ممنون میشم که راهنماییم کنید:
    1- مودم Asus AM602 با ویستا هم سازگاره؟ یعنی درایورش ویستا رو هم ساپورت میکنه؟
    2-چطوری میشه با کامپیوتر خانگی یا لپ تاپ با مودم وایرلس کانکت شد؟ روندش چطوریه؟ مثلا لپ تاپی که Wifi نداره میتونه کانکت شه؟ اگه نه، راهی براش وجود نداره؟
    3-میشه مثلا به پورت USB مودم وایرد، یه USB Hub وصل کرد و مثلا بجای یه PC، دو یا چند تا PC از مودم بهره ببرند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این config کردن که کاری نداشت، این بندهخدا هم که اومد اینجا ، فقط پسوردی که من نداشتم رو وارد کرد، همین. الکی الکی این همه معطل شدیم ها . .

سلام به همگی

مودم من dlink 2640U هست. میخوام شب ها با یک user و pass متفاوت وصل بشم. در حال حاضر account روزانه از نوع pppoe هست و تا wlan لپتاپ رو روشن میکنم به مودم و اینترنت وصل میشه. آیا به جز ساخت کانکشن bridge میشه دو تا account یکی برای روز و دیگری برای شب ساخت؟

در مورد bridge کمی بیشتر توضیح میدید؟ میشه فقط account شبانه bridge باشه و روزانه همون pppoe؟

یه چیز رو یادم رفت بگم: ما تو خونه میخوایم همزمان دوتا لپتاپ به اینترنت متصل باشن. هم روز هم شب. آخه خونده بودم مثل اینکه تو حالت bridge تنها یک لپتاپ میتونه به اینترنت وصل بشه و برای اتصال کامپیوتر دوم به اینترنت باید از internet sharing یا ( ICS ) استفاده کرد. خوب من اگه میخواستم این کار رو بکنم نمیرفتم wireless بگیرم!

پیشاپیش ممنون
    اولا مگه user & pss شما شب ها عوض میشه؟!
    مگر اینکه بخوای از یه خط دیگه استفاده کنی.
    BRIDGE & pppoe رو بایدخودت برای مودم کانفیگ کنی،یعنی شمافقط میتونی یکی ازین حالت ها رو انتخاب کنی ، اونم دست خودته ، ولی به نظر من شما رو bridge تنظیم کن ، از سیستم با یوزر پس کانکت شو.

به صورت کلی bridge حالتی که مودم شما تنها زمانی به اینترنت وصل میشه که شما بخوای ، ( به این درد میخوره که اگه پسوورد wlan ت هک شد، کسی نتونه از adsl شما استفاده کنه و بدی ای هم که داره اینه که باید هر دفعه عملیات conect رو انجام بدی) ، برای این حالت شما بعد از این که مودم برو برای حالت bridge تنظیم کردی ، ازقسمت create new conection تو قسمتی که کلید های رادیویی رو تنظیم میکنی ، مرحله آخر connect using bloadlan رو انتخاب کنی و الی آخر.

فکر نکنم بشه هر دو کار رو همزمان انجام بدی، مودم رو رویه حالت روتر بزار تا هر دو سیستم به internet برسن.

mahyar:
    2- برای این کار ،بالا توضیح دادم ، دو راه داری ، یکی رو انتخاب کن; همه مودم ها پورت لن هم دارن ، بعضی ها هم usb دارن.
    3- امتحان کن به ما هم بگو. ولی احتمال زیاد با حالت روتر بشه همچین کاری کرد.

3. این کاربر از rooholla_86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال:

برای ساخت کانکشن باید به روش دیال آپ کانکشن ایجاد کرد با این تفاوت که مودم رو مودم ADSL انتخاب کنیم یا Broadban؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه ، این مسیر رو باید رفت ، کوتاه مینویسم :
    start/control panel/network connection/create new connection/next/next/setup my con.../next/conection broadland...
    next/name/next/user pass/next/finish
    امیدوارم که ازین چیزایی که نوشتم ،چیزی فهمیده باشی.

6. 2 کاربر از rooholla_86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

نه ، این مسیر رو باید رفت ، کوتاه مینویسم :
    start/control panel/network connection/create new connection/next/next/setup my con.../next/conection broadland...
    next/name/next/user pass/next/finish
    امیدوارم که ازین چیزایی که نوشتم ،چیزی فهمیده باشی.

اگه اون یکیش رو گزینش کنیم چی می شه؟ منظورم اونی هست که زیر Connection broadband... هست. اون رو می گم...

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان من حدود یک هفته هست که روزها ارتباط adsl قطع میشه و چراغ Dsl Link شروع به چشمک زدن می کنه و شب ها از ساعت 11 تا 10 صبح مشکلی ندارم ولی بعد ارتباط قطع میشه . به شرکت زنگ زدم میگه مشکل از مخابرات هست به مخابرات زنگ میزنم میگه از شرکته . از ورودی اصلی تلفن هم یک سیم مستقیم برای مودم کشیدم ولی مشکل رفع نشد. به نظر شما مشکل چی می تونه باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟
    مودم زیمنس و شرکت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا مگه user & pss شما شب ها عوض میشه؟!
    مگر اینکه بخوای از یه خط دیگه استفاده کنی.
    BRIDGE & pppoe رو بایدخودت برای مودم کانفیگ کنی،یعنی شمافقط میتونی یکی ازین حالت ها رو انتخاب کنی ، اونم دست خودته ، ولی به نظر من شما رو bridge تنظیم کن ، از سیستم با یوزر پس کانکت شو.

به صورت کلی bridge حالتی که مودم شما تنها زمانی به اینترنت وصل میشه که شما بخوای ، ( به این درد میخوره که اگه پسوورد wlan ت هک شد، کسی نتونه از adsl شما استفاده کنه و بدی ای هم که داره اینه که باید هر دفعه عملیات conect رو انجام بدی) ، برای این حالت شما بعد از این که مودم برو برای حالت bridge تنظیم کردی ، ازقسمت create new conection تو قسمتی که کلید های رادیویی رو تنظیم میکنی ، مرحله آخر connect using bloadlan رو انتخاب کنی و الی آخر.

فکر نکنم بشه هر دو کار رو همزمان انجام بدی، مودم رو رویه حالت روتر بزار تا هر دو سیستم به internet برسن.
    سلام
    ممنون

بله من از صبانت گرفتم، شبها با یک account دیگه وصل میشم.

من آخر متوجه نشدم در حالت bridge چطوری دوتا کامپیوتر همزمان میتونن به اینترنت وصل بشن؟ البته به جز ICS ای که گفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

13

به نام او

بعد از مدت ها تحقیق در مورد اشتراک گذاری اینترنت و شبکه کردن . امروز متوجه شدم که روش من در توزیع شبکه کاملا درست بوده!!

گفته بوم که اینترنت به اشتراک گذاشته شده بعد از حدود 15 دقیق قطع میشه! امروز شبکه رو قطع کردم و آی پی ها رو پاک کردم و حتی کارت شبکه رو غیر فعال کردم! و در کمال تعجب دیدم. بازم همون حالت روی کامپیوتر خودم اتفاق میفته!با کابلUSB

و وقتی مودم رو با کابل اترنت وصل کردم همه چیز درست شد!

توضیح اینکه من توی یکسالی که ADSL گرفتم غیر از هفته ی اخیر هیچوقت مودم رو با USB وصل نکرده بودم و همیشه از اترنت استفاده میکردم . و حالا که میخوام از اینترنت توی شبکه استفاده کنم و ناچار به استفاده از USB شدم! متوجه این مشکل شدم.

دوستان کسی نمیدونه مشکل مودم من چیه؟ ممکنه کار فایروال باشه؟مودم من D - Link322T هست.

کسانی که این مودم رو دارند راضیند؟

مشکل من کجاستتتتتتت؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه مشترک شاتل شدم و مودم Zyxel مدل P660RU-T1 v2 رو به قیمت 59000 واسم فرستادن(یک پورت USB و یک پورت شبکه داره).می خواستم بدونم به نظر شما مودم خوبیه؟و اینکه این مودم در بازار همین قیمته یا ارزون تر هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام سلام
    من یه مشکلی دارم
    من از فا آوا اشتراک گرفتم اما الان دوهفته هست هنوز وصل نشده
    اولی که مودمم رو روشن میکنم استاتیوس بعد از یه دقیقه خاموش میشه و چشمک نمیزنه یعنی اول تا یه دقیقه استاتیوس ثابته
    خود فن آوا می گه مشکل از پورت مخابراته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •