تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 1137 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب با این حساب باید دفتر برنامه ریزی داشته باشیم و تقریبا یه درس رو باید 4 بار تکرار کرد. شما می گید یک هفته بعد از مطالعه درسی از دین و زندگی هم نباید تست زد؟؟؟
    و سوال بعدیم اینه که دروس تخصصی خودش هر تستی با مطالعه نکات و پاسخنامه اش حدود 5 الی 10 دقیقه طول می کشه. کلا می شه بگید این کار رو چه مدت و برای مثلا فصلی یا نیم فصل یا... انجام بدیم؟
    در مورد کتابها :
    دروس عمومی که نوشتم چه چیزایی انتخاب کردم و به نظرم خوبه. ولی می خوام نظر شما رو هم بدونم :
    2- دین و زندگی جامع مهر و ماه ( کتاب نموداری )
    5- عربی ایاد فیلی
    6- زبان فارسی 3 ( رمزینه )
    7- آرایه های ادبی و قرابت معنایی کلک معلم ساجدی
    دروس تخصصی که در مورد شیمی توافق نظر داریم، ریاضیات گسسته و جبر و احتمال هم همینطور. فیزیک هم تماما گاج دارم.
    فقط می مونه حسابان و حساب دیفرانسیل و انتگرال (1و2) که من ده استاد گرفتم فقط می خواستم ببینم این هندسه گاج ، به صورت جامع یا مثلا هندسه (1و2) رو تو یه کتاب داره؟

دقت کنید برای مرور به صورت زیر عمل می کنیم:

مثلا 11 اردیبهشت یه درس دین و زندگی میخونیم. بعد از 10 دقیقه دوباره یه مرور سریع میزنیم. چون بعد از 10

دقیقه 80 درصد مطالبی که خوندیم از مغز فرار میکنن و باید با یه نگاه سریع اونها رو تثبیت کنیم. حالا بعد از یک

هفته یعنی 18 اردیبهشت دوباره اون درس رو میخونیم ولی این بار دیگه تست میزنیم. و همین طور یک ماه بعد

یعنی 11 خرداد هم همون درس رو میخونیم و تست میزنیم. و بله حتما باید دفتر برنامه ریزی داشته و

اون روزی که درس رو خوندیم در اون بنویسیم و بطور خودکار برنامه هفته بعد و یک ماه بعد تنظیم شده که باید

مرور این درس انجام بشه. میتونیم برای دروس تخصصی اون مرور بعد از 10 دقیقه رو انجام ندیم . و در مورد میزان

خوندن برای دروس عمومی بهتره درس به درس باشه. تخصصی هم مثلا می نویسین فیزیک پیش فصل (1)

تست 1 تا 110 . یعنی در دروس تخصصی هر میزان که می رسیم بخونیم مینویسیم چون اغلب به صورت فصلی

تموم نمیشه. باید توجه داشته باشیم که روی پاسخ های تشریحی زیاد وقت صرف نکنیم و به سرعت رد بشیم.

و در مورد کتابهایی که گفتی دین و زندگی مهر و ماه رو ندیدم. عربی ایاد فیلی بسیار عالیه. تست گاج رو هم کار

کن. زبان فارسی رمزینه کتاب خیلی عالیه. آقای ساجدی هم تمام کتابهای ادبیاتش معتبر و خوب هستند.

هندسه 1 و هندسه 2 هر کدوم در کتاب جداگانه ای تالیف شدن. 80 درصد خودمون 20 درصد معلم و کتاب و .....

هر چی دمه دسته بخونین انشا... موفق می شین.

2. 4 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایهاتون. تقریبا بیشتر سئوالاتم رفع شد. اما دو سوال دیگه :
    حالا بعد از یک هفته یعنی 18 اردیبهشت دوباره اون درس رو میخونیم ولی این بار دیگه تست میزنیم. و همین طور یک ماه بعد
    یعنی 11 خرداد هم همون درس رو میخونیم و تست میزنیم.
    یعنی شما می فرمایین اول بخونیم بد تست بزنیم؟ ( و درس های عمومی از کی باید شروع به خوندن کنیم تا هم برسیم و هم کامل و جامع خونده باشیم؟ )
    و سوال آخر من اینه که کسانی که حسابان و دیفرانسیل ده استاد ( ایران سنجش ) دارن، و با کتابهای دیگه مقایسه کردن، به نظرشون این دو کتاب کفایت می کنه و کامل هست؟

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .
    فقط می خواستم نام کامل انگلیسی کتاب نظریه اساسی مدارها و شبکه ها ترجمه دکتر جبه دار مارالانی رو به همراه نام نویسنده هاش بدونم . احیانا اگه لینک دانلود PDF هم داشتین ممنون میشم بذارین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایهاتون. تقریبا بیشتر سئوالاتم رفع شد. اما دو سوال دیگه :

یعنی شما می فرمایین اول بخونیم بد تست بزنیم؟ ( و درس های عمومی از کی باید شروع به خوندن کنیم تا هم برسیم و هم کامل و جامع خونده باشیم؟ )
    و سوال آخر من اینه که کسانی که حسابان و دیفرانسیل ده استاد ( ایران سنجش ) دارن، و با کتابهای دیگه مقایسه کردن، به نظرشون این دو کتاب کفایت می کنه و کامل هست؟

بله در دروس عمومی اول میخونیم بعد تست میزنیم ولی در دروس تخصصی برعکس عمل میکنیم. دروس

تخصصی و درسهای عربی و زبان بهتره تا آخر فروردین تموم شده باشه و بعد از فروردین دینی و ادبیات شروع

بشه.

اون کتابی که شما گفتین من دیدم. ببینین اکثر سوالات کنکور مفاهیم و نوعش مشابه کنکورهای سراسری داخل

و خارج کشور و کنکورهای آزمایشی سنجش هست. بنابراین اگه به اونها مسلط بشین حداقل حدود 65 درصد از

سوالات رو قطعا جواب خواهید داد. پس باید کتابی بخونیم که همه این گونه سوالات رو بررسی کرده و همین طور

پاسخ تشریحی خوبی برای اونها نوشته شده باشه تا سر جلسه کنور ما براحتی مفاهیم یادمون بیاد. همچنین

کتابی که میخونیم باید کمتر سوالات تالیفی داشته باشه یا حداقل ما اون سوالات رو نخونیم چون یاد گرفتن اونها

حجم عظیم مطلب رو به مغز ما وارد میکنه و همینطور وقت ما تلف میشه . 10 استاد سوالات سراسری

رو داره ولی اونطور که دیدم خبری از سوالات آزمایشی سنجش نیست و تست تالیفی هم زیاد داره چیز دیگری

که دیدم درسنامه و یا کادر آموزشی هم نداره. درواقع آموزش مفاهیم در پاسخ سوالاتش بود و نمیتونستم بعدا با

یه نگاه به کادر آموزشی اون مفاهیم رو یادآوری کنم و مجبور می شدم تستها رو دوباره حل کنم تا یادم بیاد برای

همین انتخابش نکردم. در ضمن قبلا یادم رفت بگم من تست گسسته گاج رو فقط سوالات ستاره دارش رو حل

می کنم تا ابتدا مفاهیم اصلی رو یاد بگیرم و کمی هم در تست زنی مهارت پیدا کنم ولی چون سوالات سنجش رو

نداره مجبورم در آخر کار کتاب خود سازمان سنجش رو بگیرم و با مفاهیمی که از کتاب قبلی بدست آوردم تستهای

کنکور آزمایشی سنجش رو کار کنم تا موفقیتم تضمین بشه وگرنه فکر نکنم اگه چندین بار هم کل تستهای

اون کتاب(چه تالیفی چه ستاره دار) رو حل کنم بتونم بیشتر از 20 درصد سوالات گسسته رو حل کنم. دلیل اینکه

این کتاب رو انتخاب کردم آموزش مفاهیم گسسته به زبان ساده بود. امیدوارم تونسته باشم حق مطلب رو ادا کنم.

6. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو اين گرما بازار تست و كنكور و خواندن و ..... بايدمشورت با ديگران را ملاكي ارزشمند براي مطالعه قرار بديم . بخصوص كساني كه كنكور را گزرانده اند و احيانا موفق نيز شده اند . از اين كه اين فضاي مناسب براي همين كار مورد اشاره محياست جاي خوشحالي وجود دارد .

من از صحبت وحيد برداشت درستي نداشتم . بنظرم كمي بي معني هم مينمايد كه ما بدون مرور خواستار حل تستها باشيم . يكي از عوامل اصلي خستگي زودرس همين است . دانش آموزان بدون مرور انتظار دارند بخش اعظم تستها را حل كنند . حتي براي دروسي كه همان روز توسط دبير تدريس شده اند . اين انتظار بجا نيست . بنظر بنده بايد اول ما تسلط خودمون بر دروس را تثبيت بكنيم . بعد سراغ تستها بريم . ضمنا در دروس تخصصي تمرين و حل مسائل خود كتاب درسي پيش زمينه ايي خوب براي حل تستهاي كنكوريست . البته براي كساني كه مثلا الان پايه سوم را ميگزرانند

حالا يه سوال . نظر دوستان درباره كتابهاي سبز چيه ؟(منظورم كانون نيستا . كتابهايي با نام . كتاب سبز )

8. این کاربر از morad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو اين گرما بازار تست و كنكور و خواندن و ..... بايدمشورت با ديگران را ملاكي ارزشمند براي مطالعه قرار بديم . بخصوص كساني كه كنكور را گزرانده اند و احيانا موفق نيز شده اند . از اين كه اين فضاي مناسب براي همين كار مورد اشاره محياست جاي خوشحالي وجود دارد .

من از صحبت وحيد برداشت كاملي نداشتم . بنظرم كمي بي معني هم مينمايد كه ما بدون مرور خواستار حل تستها باشيم . يكي از عوامل اصلي خستگي زودرس همين است . دانش آموزان بدون مرور انتظار دارند بخش اعظم تستها را حل كنند . حتي براي دروسي كه همان روز توسط دبير تدريس شده اند . اين انتظار بجا نيست . بنظر بنده بايد اول ما تسلط خودمون بر دروس را تثبيت بكنيم . بعد سراغ تستها بريم . ضمنا در دروس تخصصي تمرين و حل مسائل خود كتاب درسي پيش زمينه ايي خوب براي حل تستهاي كنكوريست . البته براي كساني كه مثلا الان پايه سوم را ميگزرانند

حالا يه سوال . نظر دوستان درباره كتابهاي سبز چيه ؟(منظورم كانون نيستا . كتابهايي با نام . كتاب سبز )

10. این کاربر از morad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من از صحبت وحيد برداشت كاملي نداشتم . بنظرم كمي بي معني هم مينمايد كه ما بدون مرور خواستار حل تستها باشيم . يكي از عوامل اصلي خستگي زودرس همين است . دانش آموزان بدون مرور انتظار دارند بخش اعظم تستها را حل كنند . حتي براي دروسي كه همان روز توسط دبير تدريس شده اند . اين انتظار بجا نيست . بنظر بنده بايد اول ما تسلط خودمون بر دروس را تثبيت بكنيم . بعد سراغ تستها بريم . ضمنا در دروس تخصصي تمرين و حل مسائل خود كتاب درسي پيش زمينه ايي خوب براي حل تستهاي كنكوريست . البته براي كساني كه مثلا الان پايه سوم را ميگزرانند

کتاباش با هم فرق داره . خوب و بد داره (مثل همه انتشارات) شما کدوم کتابش مد نظرتونه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

aristocrat ممنون از توضیحاتتون و کلی از سوالاتم بر طرف شد. و در مورد دوستی که گفته بودن قبل از مطالعه تست بزنیم و گفتن که من این رو گفتم، باید بگم منظور من این بود که مثلا یه روز یه درس دین و زندگی رو می خونیم و هفته بعد فقط تستش رو بزنیم و دوباره نخونیم. که دوستمون گفتن کار اشتباهیه و باید اون رو دوباره خوند و بعد تست زد.
    10 استاد سوالات سراسری

رو داره ولی اونطور که دیدم خبری از سوالات آزمایشی سنجش نیست و تست تالیفی هم زیاد داره چیز دیگری

که دیدم درسنامه و یا کادر آموزشی هم نداره. درواقع آموزش مفاهیم در پاسخ سوالاتش بود و نمیتونستم بعدا با

یه نگاه به کادر آموزشی اون مفاهیم رو یادآوری کنم و مجبور می شدم تستها رو دوباره حل کنم تا یادم بیاد برای

همین انتخابش نکردم. در ضمن قبلا یادم رفت بگم من تست گسسته گاج رو فقط سوالات ستاره دارش رو حل

می کنم تا ابتدا مفاهیم اصلی رو یاد بگیرم و کمی هم در تست زنی مهارت پیدا کنم ولی چون سوالات سنجش رو

نداره مجبورم در آخر کار کتاب خود سازمان سنجش رو بگیرم و با مفاهیمی که از کتاب قبلی بدست آوردم تستهای

کنکور آزمایشی سنجش رو کار کنم تا موفقیتم تضمین بشه وگرنه فکر نکنم اگه چندین بار هم کل تستهای

اون کتاب(چه تالیفی چه ستاره دار) رو حل کنم بتونم بیشتر از 20 درصد سوالات گسسته رو حل کنم. دلیل اینکه

این کتاب رو انتخاب کردم آموزش مفاهیم گسسته به زبان ساده بود. امیدوارم تونسته باشم حق مطلب رو ادا کنم.
    مزیتی که ده استاد داره به نظر من اینه که تست ها در 5 سطح طبقه بندی شدن و از یک فصل به مرور و در تمام زمینه ها می شه پله پله یاد گرفت. در ضمن چون هر فصل رو به بخش های مختلفی تقسیم کرده برای مرور سریع می شه اونها رو پیدا کرد و خودم هم قبول دارم که ای کاش درسنامه داشت و این یکی از نکات منفی این کتاب هست برای همین می خوام یه کتاب آموزش بهم معرفی کنید تا به صورت موازی با کتاب ده استاد بخونم.
    در مورد گسسته که حق با شماست و واقعا کتاب گسسته گاج حال و هوای خوبی داره و مطلب و جزئیاتش رو خوب می رسونه ( با سوالات به موقع آلفردو !!! )
    ببینین اکثر سوالات کنکور مفاهیم و نوعش مشابه کنکورهای سراسری داخل

و خارج کشور و کنکورهای آزمایشی سنجش هست.
    به نظرتون سطح سوالات آزمون های آزمایشی سنجش پایین نیست؟ چون من با این که سال سومم و سوالاتش مشترک با پیش دانشگاهی بود، ریاضی رو بدون اینکه مطالعه قبلی داشته باشم 20 درصد زدم. ( درسته بالا نیست ولی بدک هم نیست )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان .

کسی نمی دونه فیزیک 2 ( پایه ) رمزینه چاپ شده یا نه ؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کسی نمی دونه فیزیک 2 ( پایه ) رمزینه چاپ شده یا نه ؟
    یه کتاب زبان فارسی رمزینه دارم آخرش نوشته کتاب تست فیزیک پایه ( 1و 2و 3 ) تالیف جدید.
    در ضمن دیفرانسیل 1 و 2 رو نوشته تالیف جدید. ولی در صورتی که دوستان می گن هنوز نیومده. فردا یه تماس می گیرم با انتشاراتش ببینم چیا چاپ شدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •