تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 607 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی نتونست اون PMDGرو برای من پیدا کنه؟
    عزیز این لینک هم تقدیم به شما...
    فقط یادت باشه موقع نصبش اون برنامه Enable button رو حتما Run As Administrator کن تا مشکل نخوری...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون ولی لینک متاسفانه مشکل داره ارور میده که ارورشو براتون مینویسم
    HTTP/1.1 403 Forbidden
    ولی ممنون از شما

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون ولی لینک متاسفانه مشکل داره ارور میده که ارورشو براتون مینویسم
    HTTP/1.1 403 Forbidden
    ولی ممنون از شما
    حق با شماست...لینکش به مشکل بر خورده...

لینک تورنت : )FSX - PMDG Boeing 747-400X + 747-8X (No Emulation, Easy Install)

کد:
    و
    این یکی که کم حجم تر هست : ( FSX - PMDG Simulations - 747-400X v2.00

کد:

5. این کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خوب من کدوم رو دانلود کنم
    ر ضمن لینکها سالم هستن دیگه؟چون من باید بدم به رپیدباز
    انشا الله بعد از اتمام میذارم بقیه دوستان هم دانلود کنن
    فقط شما بگو من باید کدوم رو دان کنم و کدوم بهتره حجمش هم بگیو اگه ممکنه
    باتشکر

---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------

خوب من هر دوشو دادم به رپید باز
    اولی 255مگه
    دومی 112مگه
    کدوم رو دانلود کنم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با سلام
    اون دوستاني كه ميخواهند نرم افزار rex را دانلود كنند آپگريد ورژن دو هم اومده

از اون دوستي كه PMDG MD-11 را معرفي كردند تشكر ميكنم بالاخره يك نفر به قدرت واقعي اين محصول پي برد

من هم از مدير سايت تقاضا دارم مطالب را دسته بندي كنند بسياري از سوالات الان در صفحات اوليه پاسخ داده شده بود

8. 2 کاربر از dihav1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب من کدوم رو دانلود کنم
    ر ضمن لینکها سالم هستن دیگه؟چون من باید بدم به رپیدباز
    انشا الله بعد از اتمام میذارم بقیه دوستان هم دانلود کنن
    فقط شما بگو من باید کدوم رو دان کنم و کدوم بهتره حجمش هم بگیو اگه ممکنه
    باتشکر

---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------

خوب من هر دوشو دادم به رپید باز
    اولی 255مگه
    دومی 112مگه
    کدوم رو دانلود کنم
    با تشکر
    اون نسخع اولی چیزهای اضافه هم داخلش هست....
    اما خود 747 رو می تونی از لینک دوم دانلود کنی....
    من خودم دارمشون...یه سایت سرعت بالا آپلود بهم بدین می تونم آپش کنم...چون در حال حاضر REX در حال دانلود هست

با سلام
    اون دوستاني كه ميخواهند نرم افزار rex را دانلود كنند آپگريد ورژن دو هم اومده

از اون دوستي كه PMDG MD-11 را معرفي كردند تشكر ميكنم بالاخره يك نفر به قدرت واقعي اين محصول پي برد

من هم از مدير سايت تقاضا دارم مطالب را دسته بندي كنند بسياري از سوالات الان در صفحات اوليه پاسخ داده شده بود
    وحید عزیز درود بر شما....
    این ورژن 2 کجاس بریم دانلود کنیم؟...من الان دارم از تورنت دانلود می کنم اما فکر نمی کنم 2 باشه....
    من هم در پست های قبلیم به همین نکته مهمی که شما فرمودین اشاره کردم اما متاسفانه رسیدگی نشد....
    تاپیک به سرعت داره بزرگ می شه و عدم طبقه بندی موضوعی برای همچین نرم افزار وسیعی رسما بازدهی رو کم می کنه .... من خودم سابقا در چند تا انجمن مدیر بودم اما هیچ وقت همچین موردی ندیده بودم!
    راستی لینک به درد بخور از PMDG MD-11 می خوام که پیدا نمی کنم متاسفانه... ( برای FSX )

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

مقدماتی بر ILS .... به نقل از وبلاگ سودمند و بسیار خوب امیر دریایی عزیز (
    کد:
    ) کاپیتان زولو

تا به اینجا اکثر دستگاه های پرواز برای شرایط دید کم تا 400ft بود و عمدتا دارای قابلیت هدایت عمودی نبودند مثل NDB و VOR.
    اما با ورود دستگاه های ILS شرایط فرق کرد و تحول شگرفی در دنیای هوانوردی پدید آورد. به طوری که بسته به نوع ILS مورد استفاده می شه حتی در شرایطی که دید 0 هست به راحتی هر چه تمامتر فرود اومد!!!(ILS CatIII)
    با وجود اینکه سیستم های NDB و VOR با قابلیت راهنمایی و ناوبری افقی به راحتی شما را به هدینگ صحیح باند (Runway) هدایت می کنند و قابلیت اطمینان بالای این دستگاه ها حائز اهمیت هستش اما نبود هدایت کننده ی عمودی باعث می شه که شما حتما نیاز به میزانی دید برای فرود داشته باشید و همین باعث به وجود اومدن سیستم مدرن و مطمئن ILS یا همون Instrument Landing System شد. این سیستم علاوه بر هدایت کننده ی افقی(هدینگ)، هدایت کننده ی عمودی(ارتفاع) رو هم نمایش می ده که کمک شایانی برای فرود در شرایط دید بسیار کم فراهم کرد.
    این سیستم در حقیقت سیستم اپروچ دقیق با تجهیزات سطح بالا می باشد که به راحتی قادر به هدایت شما به سمت باند(Runway) می باشد در حالیکه نیاز به هیچ ارتفاع تصمیم(Decision height) و میدان دید نیست!!! که به معنای واقعی یک پرواز کور به حساب میاد!!

ادوات ILS

هنگامی که شما باILS پرواز می کنین در واقع شما به دنبال دو سیگنال حرکت می کنین!
    1- لوکالایزر برای هدایت افقی با موج VHF
    2- گلاید اسلوپ برای هدایت عمودی با موج UHF
    هنگامی که شما دستگاه گیرنده ی رادیویی هواپیما رو روی فرکانس لوکالایزر ست می کنین به طور خودکار گیرنده ی فرکانس گلاید اسلوپ روی فرکانس مربوط ست می شه! و عمل Pairing این دو گیرنده اتوماتیک هست.

به غیر از لوکالایزر و گلاید اسلوپ برای ILS مواردی دیگری هم هست که سازمان هوانوردی فدرال FAA اون ها رو طبقه بندی کرده و به دنیای هوانوردی عرضه کرد و اون دسته بندی به صورت زیر هست:

1-اطلاعات هدایت سیستم(Guidance Information ): شامل لوکالایزر و گلاید اسلوپ
    2- اطلاعات محدوده سیستم (Range Information): شامل مارکر بیرونی یا Outer Marker که به صورت مخفف OM می باشد و مارکر میانی یا Middle Marker یا MM
    3- اطلاعات دیداری سیستم(Visual Information): شامل چراغ های اپروچ،چراغ های وسط باند و تاچ داون (Touchdown Lights) و چراغ های کناری باند.

تشریح ادوات ILS

نمایش 3بعدی سیستم فرود خودکار(ILS)

در VORهای اولیه دو کمان رنگی به رنگ های آبی و زرد وجود داشت که در شکل بالا طریقه ی استفاده از آن مشخص شده اما بعدها این روش به دلیل ناکارآمد بودن و دقت پایین منسوخ شد و از دستگاه های نمایشگر VOR حذف شد.
    ILS ها دارای آنتن هایی هستند که جایی که باند پایان می پذیرد نصب می شوند.(نقل به مضمون)
    که شما در شکل بالا آنتن ها رو هم مشاهده می کنین.

لوکالایزر

وظیفه ی لوکالایزر تامین سیگنال های افقی می باشد تا هواپیما رو به سمت هدینگ باند و دقیقا روی خط وسط باند هدایت کنه!!! از این حیث تقریبا شبیه به VOR عمل می کنه با این تفاوت که فقط برای یک رادیال سیگنال تولید می کنه و اون هدینگ باند هست. اطلاعات لوکالایزر رو شما می تونین روی همون نمایشگر VOR مشاهده کنین.
    وقتی شما می خواین یک لوکالایزر رو دنبال کنین دقیقا به همون شیوه ی VOR باید عمل کنین.

تصاویر زیر نمایش دهنده ی اپروچ به باند 5 فرودگاه گرین هست که توضیحات لوکالایزر به ترتیب از سمت چپ به راست بدین گونه هستش: تصویر سمت چپ نشون می ده که شما 1درجه به سمت راست انحراف دارید(2نقطه) که باید به چپ هواپیما رو هدایت کنید تا روی کورس دقیق لوکالایزر قرار بگیرید. تصویر وسط درست روی کورس لوکالایزر قرار داره و تصویر راست نشون می ده که شما 1درجه انحراف به چپ دارید پس باید به راست هواپیما رو هدایت کنید تا روی کورس قرار بگیره.

تا اینجای کار همه چیز شبیه به VOR هست اما در خیلی از مواقع اینگونه نیست و لوکالایزر در خیلی از موارد متفاوت از VOR عمل می کنه که در زیر به برخی از مهمترین اون ها اشاره می کنم:

1- همیشه یادتون باشه که لوکالایزر فقط برای یک کورس یا رادیال واکنش می ده و اون هدینگ باند فرود هست!
    2- عقربه ی نمایش دهنده برای لوکالایزر 4 برابر حساستر از زمانی هستش که روی ایستگاه VOR تنظیم شده! برای مثال شما در ناوبری VOR هر نقطه رو 2درجه انحراف محاسبه می کنید( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در حالیکه زمانی که می خواین روی لوکالایزر قرار بگیرین هر نقطه نشاندهنده ی 0.5 درجه انحراف هست!! پس مواظب تصحیحات هدینگ خودتون زمانی که روی لوکالایزر قرار می گیرید باشید!
    3- از اونجایی که لوکالایزر فقط برای یک رادیال(هدینگ باند فرود) تنظیم می شه به همین دلیل OBS به طور خودکار از کار می افته! البته شما می تونین اون رو بچرخونین و صفحه ی نمایش بچرخه اما این ها روی کار عقربه تاثیر نخواهد داشت(برعکس VOR که با چرخش OBS عقربه واکنش نشون می داد)

خلبانان حرفه ای تر عموما OBS را دستی روی هدینگ لوکالایزر تنظیم می کنند به عنوان یک یادآوری کننده که به کدام مسیر حرکت می کنند. این فقط یک کار مفید است برای جلوگیری از حواس پرتی! به هرحال انسان جایزالخطاست!

اما شاید این سوال براتون به وجود بیاد که حساسیت لوکالایزر چقدر هست؟ نزدیک OM (مارکر بیرونی) هر نقطه انحراف برابر با 500ft دور شدن از خط وسط باند و در نزدیکی MM یعنی شما 150ft از وسط باند فاصله دارین!

مشخصات لوکالایزر

1- آنتن لوکالایزر در دورترین نقطه ی انتهای باند نصب میشه
    2- کورس اپروچ لوکالایزر رو به اصطلاح Front Course می نامند
    3- خط کورس جهت عکس Front Course رو به اصطلاح Back Course می گن.
    4- سیگنال لوکالایزر به طور عادی به شعاع 18 ناتیکال مایل از منطقه ی نصبش قابل استفاده هستش.
    5- کد مورس لوکالایزر متشکل از سه حرف هستش که با I شروع شدن. برای مثال در شکل های قبل که باند فرود 5 فرودگاه گرین بود کد مورسی به شکل روبرو داره: I-PVD

در شکل زیر هم آنتن های لوکالایزر رو در فرودگاه بین المللی شارلوت داگلاس در یک روز سرد و آماده به برف می بینین.

گلاید اسلوپ

گلاید اسلوپ سیگنالی هستش که وظیفه ی اون هدایت کردن عمودی هواپیما در طول اپروچ هست. گلاید اسلوپ استاندارد 3درجه شیب هستش در طول اپروچ تا ابتدای باند. طبق آموزش هایی که اساتید خلبانی به دانشجوهاشون می دن این جمله ی معروف همیشه بوده و هست که : (( به نشونه های گلاید اسلوپ اعتماد کنین و در موقع touchdown خواهید دید که با چه دقتی فرود اومدید!))
    بله یکی از اصول مهم در استفاده از ILS اعتماد به اون هستش! چون در مواقعی که دید به صفر می رسه نگاه کردن به بیرون می تونه بزرگترین اشتباه باشه!! چون در این مواقع خطای دید بالا میره.
    خوب پیگیری گلاید اسلوپ دقیقا مثل پیگیری لوکالایزر هستش با این تفاوت که این یکی در جهت بالا و پایین حرکت می کنه. البته این نکته رو بگم که زمانی که شما در حال پیگیری گلاید اسلوپ هستید تصحیحات لازم رو باید با تنظیم قدرت موتور انجام بدین ، نه اینکه هواپیما رو به سمت بالا یا پایین هدایت کنین!!! اگه بالاتر بودین قدرت موتور رو کاهش بدین و اگه پایینتر بودین قدرت رو افزایش، عدم توجه به این نکته می تونه تبعات جبران ناپذیری رو به همراه داشته باشه مثل استال کردن موقع فرود که بدترین اتفاق ممکن هست!!! این رو به یاد داشته باشید که بالا و پایین کردن دماغه ی هواپیما باعث بر هم خوردن پایداری هواپیما می شه در حالیکه با تنظیم موتور باعث جلوگیری از چنین وضعیتی می شه و به راحتی هواپیما در کنترل خلبان باقی می مونه.

خوب حالا مثال قبل(باند 5 فرودگاه گرین) رو این بار برای گلاید اسلوپ با هم در شکل می بینیم.
    به ترتیب از چپ به راست : هواپیما بالاتر از گلاید اسلوپ هست و شما باید قدرت موتور رو کم کنین تا به سمت عقربه حرکت کنین(به سمت پایین برید)، هواپیما روی مسیر گلاید قرار داره، هواپیما پایینتر از گلاید اسلوپ هست که باید با افزایش قدر موتور به سمت بالا حرکت کنین تا عقربه به وسط برسه.

همونطور که قبل گفتم زاویه ی گلاید 3درجه هست که با این حساب MM رو در 200پایی و OM رو در 1400پایی ارتفاع از سطح باند قطع می کنه در واقع Intersect می کنه و به طور کلی سیگنال گلاید اسلوپ در شعاع 10 ناتیکال مایلی قابل استفاده هستش.

و دست آخر اینکه حساسیت گلاید اسلوپ بسیار بیشتر از لوکالایزر هست به طوریکه در OM هر نقطه انحراف گلاید برابر با 50ft انحراف از مسیر و در MM هر نقطه انحراف به طور متحیر کننده ای 8ft انحراف از مسیر گلاید است!! که این نشان از حساسیت بسیار زیاد اون داره!

ادامه دارد...

ترجمه و گردآوری: امیر دریایی

10. این کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لطفا در هنگام دسته بندی یک بخش هم برای نرم افزارهای جانبی قرار بدید . یکی جایی که بشه لینک تمام هواپیماهایی که بچه ها لینک میکنن در یک جا قرار داد و بهشون دسترسی راحت داشت .

در این سایت شما می تونین به صورت مجازی در کاکپیت هواپیمای ارباس 380A گشت و گذار کنین و داخل اون رو ببینین.
    امیدوارم که از این گشت و گذار لذت ببرین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط به دلیل اینکه صفحه به صورت فلش هست صبر کنید تا لود شدنش تموم شه.

سایتی که به شما معرفی می کنم در نوع خودش جالب و حتی بهتر بگم بی نظیره!!!
    در این سایت شما کاکپیت هواپیمای بوئینگ 777 رو مشاهده می کنین که با کلیک روی هر قسمت می تونین اون قسمت به همراه توضیحاتش رو ببینین! یه جور آموزش تایپ به شیوه ی آنلاین. یا به عبارتی IBT -Internet Based Training که مسلما برای شما دوستان می تونه جالب باشه.
    امیدوارم از این سایت لذت ببرین.
    منبع : کاپیتان زولو (امیر دریایی)

12. 4 کاربر از amirardallan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

لطفا در هنگام دسته بندی یک بخش هم برای نرم افزارهای جانبی قرار بدید . یکی جایی که بشه لینک تمام هواپیماهایی که بچه ها لینک میکنن در یک جا قرار داد و بهشون دسترسی راحت داشت .

در این سایت شما می تونین به صورت مجازی در کاکپیت هواپیمای ارباس 380A گشت و گذار کنین و داخل اون رو ببینین.
    امیدوارم که از این گشت و گذار لذت ببرین.
    فقط به دلیل اینکه صفحه به صورت فلش هست صبر کنید تا لود شدنش تموم شه.

سایتی که به شما معرفی می کنم در نوع خودش جالب و حتی بهتر بگم بی نظیره!!!
    در این سایت شما کاکپیت هواپیمای بوئینگ 777 رو مشاهده می کنین که با کلیک روی هر قسمت می تونین اون قسمت به همراه توضیحاتش رو ببینین! یه جور آموزش تایپ به شیوه ی آنلاین. یا به عبارتی IBT -Internet Based Training که مسلما برای شما دوستان می تونه جالب باشه.
    امیدوارم از این سایت لذت ببرین.
    منبع : کاپیتان زولو (امیر دریایی)

ممنون خیلی قشنگ بود
    برای 747هست؟اونم اگه میشه بزارید

دوستان کسی میدونه کار اون اهرم اسپید آور توی 747چیه؟

14. این کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

دوستان در مورد دسته بندی کردن موضوعات یا تاپیک جدا و... باید بگم خیلی وقت پیش در رابطه با همین موضوع آقای ebicroos با مدیر انجمن صحبت کردن اما هیچ نتیجه ای نداشت.
    ما هم مجبوریم با همین وضعیت جلو بریم"

حالا الان که خوبه قبلا اینجا رو باید میدیدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان در مورد دسته بندی کردن موضوعات یا تاپیک جدا و... باید بگم خیلی وقت پیش در رابطه با همین موضوع آقای ebicroos با مدیر انجمن صحبت کردن اما هیچ نتیجه ای نداشت.
    ما هم مجبوریم با همین وضعیت جلو بریم"

حالا الان که خوبه قبلا اینجا رو باید میدیدین.
    کاشکی یکی از دوستان که ممکنه فرصت داشته باشند یک وبلاگ درست کنند و لینکهای دانلود و اموزش رو در وبلاگ قرار بدن . وبلاگی که با این صفحه در ارتباط مستقیم باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •