دوست عزیز سرعت 1 مگ سرعت 140 چیزی نیست من با 128 110 دانلودم بود الان شده 60 شبها 25 مطمئن باش با شارژ مجدد حسابی سوپرایز میشید و عیدی خوبی نصیبتون خواهد شد
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز سرعت 1 مگ سرعت 140 چیزی نیست من با 128 110 دانلودم بود الان شده 60 شبها 25 مطمئن باش با شارژ مجدد حسابی سوپرایز میشید و عیدی خوبی نصیبتون خواهد شد
ما هم اینترنت گرفته بودیم که شبا دانلود کنیم با این سیاست جدید میرم یک شرکت دیگه
رفتم سایتش رو دیدم.
512 خونگی نمیدن با کارت دانشجویی؟
ارزونم هست
تو شرایط 512 نوشته بودن کارت دانشجویی.
ولی شبانه رایگان از 3 تا 7 هست...
آره مفت گرونه من میخواستم بگیرم وقتی فهمیدم چی هست کلا پشیمون شدم فقط چندتا سایت داخلی میشه باش رفت به درد ادارات میخوره.فقط یه سری سایتای خاص مثه بیمه و تبیان و شرکت ساندیس سازی ..
بنده که 100 درصد از شهراد میگیرم 128 .دانلود 2004 .شبانه رایگان . 10 گیگ 35000 هزار برای منی که 34000 پول دادم 512 گرفتم سرعت شبانه 30 هست . خیلی بهتره .
من از آسیاتک سرویس گرفتم که با این سیاست های جدید شرکت ، باید بیام بیرون .
شما چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید ؟
نظرتون در مورد مخابرات چیه ؟ بخث مانیتورینگ توی مخابرات جدیه یا نه ؟! قطعی زیاد داره ؟!
128 به بالا میدن ؟! ( من کاربر کرجم )
ممنون میشم راهنمایی کنید .
بچه ها کسی جدید سرویس 128 حجمی شارژ یا تمدید کرده؟
سرعت دانلودش چقدره؟
شبها چقدر میشه؟
مکه فرقی هم داره حالا اگه 120 بده چه فرقی داره وقتی وقتی میخوای شب 1 گیگ دانلود کنی 500 مگ از حجمت میرهبچه ها کسی جدید سرویس 128 حجمی شارژ یا تمدید کرده؟
سرعت دانلودش چقدره؟
شبها چقدر میشه؟
واقعا گریه داره![]()
این اسیاتک کلا شعور معور یختی![]()
همه فکر جذب مشتری جدیدا اینا هی هر دفعه یه کاری میکنن مشتری بیشتری بپره
الان بیشتر اون قدیمیا که موندن به خاطر حجم باقی موندشونه من خودم به محض اینکه حجم ام تموم بشه میرماین اسیاتک کلا شعور معور یختی
همه فکر جذب مشتری جدیدا اینا هی هر دفعه یه کاری میکنن مشتری بیشتری بپره
اونوقت دوماه دیگه آسیاتک میمونه با 4تا مشتری![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)