سلام دوستان یاهو مسنجر من مدتی هست که کانکت نمیشه و این خطا میده
yahoo messenjer cant connect
we were not able to sign you in to yahoo
سلام امیر جان فکر کنم مشکل از کنفرانسی هست که میخوای داخلش بشی voice نداشته باشی بهتره
یه بار Uninstall کن ورژن جدید رو بگیر ببین درست میشه یا نه
ای سایت امروز باهاش برخورد کردم جالبه
وقتی طرف invisible باشه بهش یک پیغام میده بنده خدا شکه میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان یاهو مسنجر من مدتی هست که کانکت نمیشه و این خطا میده
yahoo messenjer cant connect
we were not able to sign you in to yahoo
آقا مال منم چند وقته همين مشكل رو داره نكنه خود ياهو مشكل داره يكي لطفا كمك كنه .كسي هست كه بتونه چت كنه؟
من و دیگر دوستانم هم همین مشکل رو داریم
مشکل از کجاست؟
Last edited by parsbin; 13-08-2007 at 18:13.
مشکل وارد نشدن به روم ها مشکله سرور های یاهو هستمخصوصا برای اسیا.سعی کنید چند بار روم ها رو به صورت اتفاقی مخصوصا از کشور های دیگه مثله خوده امریکا انتخواب کنید میبینین که درسته.41: اون ارور هایی هم که میده بیشتر مربوط به یاهو هست میدونید که ایران تحریمه پس بنابراین یسری مشکلات طبیعیه.چند بار سعی کنید وارد روم میشید بالاخره خیلی وقته این مشکل به وجود اومده.بیشترم برای ایران.باید چند مرتبه سعی کنید تا بتونید وارد روم بشید.مخصوصا روم های شلوغ همیشه این مشکل رو دارن پس سعی کنید چندتا روم به صورت اتفاقی انتخواب کنید بعد که وارد یکی شد بعد روی روم مورد نظرتون رو انتخواب کنید و اگر نرفت چند مرتبه مدام سعی کنید حتما درست میشه.
اینم یه سایت برای افلاین بودنو این حرفاکه محصوله اشیانه ی خودمونه.صد درصدم درست کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورده اون دوست عزیز که گفته بودن مشکل ورود به یاهو رو دارن فکر کنم مشکله سرورشونه یا هم اگر ثلا از برنامه های ضده ***** مثله u83 مثلا استفاده میکنن باید وارده این برنامه بشن و باز ببندنش تا درست شه یعنی سروز مشخص رو پیدا کنه.در کل یه بار بازو بست این جور برنامه ها تا ip تغییر کنه.اگرم نشد خوب یه بار پاکش کن یاهوتو بعد دوباره نصب کن.البته ورژن جدید رو چون شاید ورژنت خییلی قدیمی باشه که وصل نمیشه
shazdeh23 شما هم اگر میخوای از اون برنامه انلاین چکر استفاده کنی اگر پیغام ارور مربوط به همون فایل oxc هستش باید بری اون رو داخل درایو ویندوز windows_>system32 کپی کنی.درست میشه اگر مربوط به همین باشه.ولی خوب چه کاریه برو از همون سایتی که دادم استفاده کن صد در صد درست کار میکنه
آقا موضوع تاپیک همه چی رو دیگه گفت.
میشه دوستان بگن چطوری میشه فهمید که من در لیست یاهو مسنجر کسی هستم یا نه ؟ حالا یا من آیدی طرف رو پاک کردم یا اینکه هنوز خودم هم آیدی اون رو تو لیستم دارم.
ممنونم
سعید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)