تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 458 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 4574

نام تاپيک: Travian

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حیف شد من زیاد با توتن بلد نیستم وگرنه خیلی دلم میخواست بیام و بازی کنم و هم یاد بگیرم
    خوب عزیز شما هم میتونید بازی کنید
    با یکی دو نفر دیگه یه اکانت بسازید رومن یا گول و دفاع اکانت اصلی باشید.
    مثلا فقط منابع رو ارتقا بدید و ساختمان های مورد نیاز بعد یه مدت هم میتونید خودتون یه گروه قوی بشید برای کارهای هجومی.
    خیلی از گروه های قوی همین کارو میکنن.
    مثلا سه نفر روی اکنت اصلی کار غارت و هجومی و... انجام میدن و چند نفر هم روی چنتا تا اکانت فرعی دیگه کار دفاع .
    یعنی نیروی دفاعی لازم رو برای اکانت اصلی تامین میکنن.
    کمکی هم نیاز داشتین بهم بگید در حد توان کمک میکنم.

2. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا اینجوریام نیست
    میخوام بدونم که چطوری غارت میکنن یه حدسایی میزنم که این دو سه روز طبق اون حدسایی که زدم غارت میکنم ببینم چی میشه
    من غارتم با همین جمعیت 1500000 تو هفته شد که میخوام ازشون راهنمایی بخوام برا افزایشش 100% یه روشهایی وجود داره که ماها بیخبریم همون طوری که برا ارتقا منابع یه ترتیب خاصی وجود داره که اگه رعایت بشه رشد رو سریع تر میکنه
    این جور افراد حداقل 2 نفر دوال دارن یا خیلی زمان برای بازی میذارن.
    شما کدوم رو دارین؟ دوال یا وقت زیاد برای بازی؟
    (من با 1 چهارم جمعیت شما اندازه شما غارت داشتم توی 6 روز در هفته سوم.)
    اگر سوال خاصی داری بپرس شاید بتونم جواب بدم.

در رابطه با روش های غارت روش های مختلفی وجود داره ولی خوب نژادت رو بگو و سایر مشخصات و اینکه چنتا ده داری و چه فاصله هایی دارن با هم و چند کراپی هست.چقدر نیرو تو هر کدوم هست و....
    سرور عادیه یا سرعت چه مدت گذشته....
    چنتا ده رو برای همر کنار گذاشتی؟

در کل اینجا رو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دنبال کنی روش های خیلی خوبی رو بچه ها میان توضیح میدن البته بعد اینمکه سرورشون تموم شد میان میگن معمولا یعنی بصورت عادی لو نمیدن!

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا یکی از روش های غارت اینطوریه
    که البته خیلی ها این مورد رو انجام نمیدن.
    فرض میکنیم یه نفر 300 تا گرزدار داره.
    خوب فرض هم میگیریم حداقل 20 تا ده باشه که راحت ازشون غارت میکنه.
    در این حالت باید تعداد زیادی هم جاسوس داشته باشی که بتونی غارتت رو افزایش بدی.
    باید تعداد سواره هارو بیشتر کنی که بتونی فاصله های دور رو بزنی.
    دلاور برای توتن
    رعد برای گول
    شوالیه برای روم

خوب اگر فارم های اطراف خوب منابع میدن و زود هم انبارشون پر میشه و وقت کافی هم برای غارت دارین بهترین راه اینه که اطراف رو شروع کنید با نیروی پر سرعت بزنید.
    و لی روش نرمال اینطوره که نزدیک رو با نیروی با سرعت کم و هر چه دورتر میشه رو با نیروی با سرعت بیشتر میزنید.

خوب یه لیستی حتما باید از فارم ها داشته باشید(فرض میکنیم کلوپ طلائی عضو نیستید)
    در این حالت که گفتم بعضی ها انجام نمیدن بسته به نوع فارم هاتون اولین موج غارت رو بفرستید....
    مثلا 30 سری غارت بفرستید هر کدوم بین 3 تا 5 گرزدار
    شما میتونید حدود 20 دقیقه بعد همین کار رو دوئباره انجام بدید. یعنی صبر نکنید تا نیرو برگرده ببینید دست پر یا نه! این سری هم 30 تا و...
    من فارمی داشتم که 4 دفعه منبع داد دیگه تا یک هفته نمیداد ولی من حمله ام قطع نشد یه دفعه از هفته بعدش منابع عالی ای میداد!
    یعنی هر کسی که اتک دادی بره تو لیستتون.پر یا خالیش مهم نیست.
    میتونید دوباره بعا سری دوم سری سوم رو نیم ساعت بعد ارسال کنید اینطوری هیچ منبعی از دستتون در نمیره و یا اگر غارتگری هم در منطقه باشه کمتر چیزی دستش میرسه.
    میتونید اگر وقتتون نمیشه اینکار رو بکنید هم سه تا نیرو با سرعت ها مختلف ارسال کنید مثلا اول شوالیه بعد گرزدار بعد تبر زن.در یک زمان هم بفرستید موردی نداره چون با فاصله میرسن.

جاسوس بفرستید تا خیلی راحت چک کنه فارم های جدید پیدا کنید.
    خودتون هم میتونید فارم درست کنید یا این تعداد جمعیت باید یه حداقل نیرویی داشته باشید که دهه های زیر 500 رو خیلی راحت فارم کنید.(خطاب با hamed)
    یه ده 500 رومی حداقل ساعتی 7_8 هزار تا منبع میده(خیلی هم ممکنه بیشتر باشه من حداقل حداقل رو گفتم)
    اون وسط ممکنه یه سری نیروهاتون تلف بشن که خوب موردی نداره اونقدری که اون طرف منبع میده توی سه روز اینده(ما فرض میگیریم بعد اتک شما طرف حذف کنه) اونقدری هست که کلی سرباز و... بشه ساخت.
    اگر هم که حذف نکنه نور علی نوره.

یه مورد دیگه ای هم که هم به ضرر بچه هاست هم به سودشون ...اتحاده....
    توی قسمت اتک اتحاد خیلی راحت بچه های هم منطقه رو ببینید به کدوم فارم ها اتک میدن اگه تو لیست نیست بیاریدش تو لیست خودتون.

پست تکمیل خواهد شد....(.هم برای مبتدی ها هم برای اونایی که تا حدی حرفه ای کار میکنن.)

===========================
    پ.ن: راستی اینم یه نمایی از ده ما تو سرور فیلیپین هفته سوم که البته هنور همه نیرو ها برای غارت نرفته بودن...)
    ده سوم هم غارت میکرد با حدود 600 گرزدار....فاصله ده سوم و ده اول رو ببینید....هیچ فارم مشترکی نداشت.
    نظر آرمان بود که ده سوم رو دور بگیریم و فارم های جدید داشته باشیم که کارش هم گرفت با کمترین پوشینگ خود کفا شد.

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ایول
    اون حدسی که میزدم پس درست بوده و فکر کنم همه کارایی که میگید رو انجاتم میدم
    منم همین کارو از دیروز شروع کردم (فرستادن نیروها با فاصله معین به دهکده مورد نظر بدون توجه به موج قبلی ای که فرستادیم )تو این روش نیروی زیادی لازمه که خوشبختانه فکر کنم نیروهای من برسن
    من اتکهامو هر یک و نیم ساعت میفرستم برا غارت که طبق گفته شما انکار فاصله خیلی زیاده که باید اصلاحش کنم
    ارسال سه موج همزمان با سه نیروی مختلف رو هم تا دیروز انجام میدادم که فعلا تعطیلش کردم تا ببینم نتیجه روش دوم چی میشه که فکر کنم بهتر از روش قبلی باشه تو روش قبلی نظم دادن به حمله ها برای اینکه هر سه موج با فاصله مناسب برسن کمی سخت میشد که تو این روش راحت تره
    بودن تو یه اتحاد هم تا الان که ضرر و زیانش بیشتر از سود و منفعتش بوده دیروز یکی رو زدم و فارمش کردم چند ساعت نگذشته یکی از هم اتحادا اتک گذاشته رو دهش که این اتفاق همیشه میافته و باعث دعوای لفظی میشه هر هفته باید با حداقل یک باری باید از این جور دعواها بکنم
    نژادم هم توتنه
    فاصله ده های غارتگرمو هم زیاد گرفتم 6:30 دقیقه باهم فاصله دارن
    نیروهم یه 7000 تایی تو یکی از ده ها دارم و یه 1300تایی دلاور و تعداد کمی تبر زن و گرز دار (از هر کدوم 300 تا برای تنظیم سرعت دلاورا استفاده میشن) دارم
    Last edited by ..hamed..; 30-08-2010 at 10:24.

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کسی نمیخاد با ما سرور اسپید آمریکا بازی کنه ؟!
    فعلا دو نفریم !
    منم هستم با توتن 1 بار كار كردم تو سرور انگليس بود كه اونجا هم همش بزن بزن بود منم ديگه حذف كردم بقيه جاها با روم بازي كردم ولي ميتونم زود ياد بگيرم كاري نداره كه منم هستم ID چيزي بدين كه با هم هماهنگ شيم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم هستم با توتن 1 بار كار كردم تو سرور انگليس بود كه اونجا هم همش بزن بزن بود منم ديگه حذف كردم بقيه جاها با روم بازي كردم ولي ميتونم زود ياد بگيرم كاري نداره كه منم هستم ID چيزي بدين كه با هم هماهنگ شيم
    تیم اصلی تکمیل شده ...
    شما میتونی یه اکانت روم توی جنوب شرقی بسازی و به عنوان اکانت فرعی واسه ما نیروی دفاعی بسازی
    سرور تا 5 دقیقه ی دیگه شروع میشه !

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

اگه بخای میتونی وارد بشی اما بگم که ما با شوالیه ی گول غارت نمیکنیما
    با نژاد توتن بازی میکنیم

اشکال نداره. من میتونم پاپ باز اکانت باشم.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان همه که نباید روی یک اکنت بازی کنن.
    باید بچه ها اکنت های دیگه هم داشته باشن.
    مثلا سه نفر رو اکنت اصلی
    یه تیم دو نفره یا سه نفره هم رو اکانت فرعی کار کنن.

Silver WereWOlf چان شما میتونید با Amin_0913 یه تیم دو نفره رومن تشکیل بدید
    دو نفر که روش کار کنید خیلی سریع پیشرفت میکنید و میتونید بعد ها خودتون هم روش کار غارت و... انجام بدید.

metana جان شما هم اگه با تیم silver کار کنید عالیه.یه برنامه ریزی بکنید کار عالی پیش میره.

10. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

دوستان همه که نباید روی یک اکنت بازی کنن.
    باید بچه ها اکنت های دیگه هم داشته باشن.
    مثلا سه نفر رو اکنت اصلی
    یه تیم دو نفره یا سه نفره هم رو اکانت فرعی کار کنن.

Silver WereWOlf چان شما میتونید با Amin_0913 یه تیم دو نفره رومن تشکیل بدید
    دو نفر که روش کار کنید خیلی سریع پیشرفت میکنید و میتونید بعد ها خودتون هم روش کار غارت و... انجام بدید.
    سلام
    اره کمک هم لازم دارم

اینم از شکار امروز ما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

x:39 y:-8 دهكده ي WW1 پروفايل werewolf

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •