تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 1081 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    من نود 32 دارم و یک چندروزی هست که فهمیدم سرعت ویندوز م رو پایین میاره برا همین میخوام کاسپر نصب کنم ولی نمیدونم اینترنت سکیوریتیش رو نصب کنم یا انتی ویروسش رو . به نظر شما کدومش به درد یک کامپیوتر خونگی که زیاد با اینتر نت سرو کار دار ه میخوره که سرعت ویندوز رو هم پایین نیاره .
    ممنون

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نحوه تهیه گزارش سیستم توسط کسپرسکی

1- شما ابتدا فایل GetSystemInfo که پیوست شده را دانلود کرده و در دسکتاپ اجرا کنید

پنجره ای ظاهر میشود که محل ذخیره نتیجه تست را مشخص می کند

نکته : کسپرسکی باید کاملا فعال باشه و در صورت هشدار در مورد فایل، گزینه Allow و یا Trusted انتخاب کنید

پس از اتمام کار یک فایل متنی بنام sysinfo در مکانی که مشخص کرده بودیم قرار میگیرد ( که احتمالا حجمی بالغ بر 1 مگ دارد)

برای نسخه 8 نیاز به دانلود فایل فقط شما باید همانند تصویر متحرک زیر اقدام به تهیه گزارش کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- وارد سایت زیر شده و فایل sysinfo را در آن آپلود کنید (سعی کنید فایل رو فشرده نکنید و بصورت TXT آپلود کنید)

3- پس از آپلود فایل، صفحه جدیدی باز میشود که در بالای صفحه ( مانند تصویر زیر) با کلیک راست بر روی عبارت Url of this report

و انتخاب گزینه Copy link location آدرس گزارش خود را کپی کرده و در اینجا لینک گزارش خود را قرار دهید

موفق باشید

3. 7 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من از Kis 2009 استفاده می کنم.
    سوالم اینه که کجای این برنامه میشه فهمید که الان چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده می کنه یا اصطلاحا رسیو داره؟
    قبلا توی برنامه Zone Alarm میشد فهمید که چه برنامه ای به اینترنت وصله و میشد از ارتباط اون با اینترنت جلوگیری کرد.

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما دلایل متعددی داره و باید ابتدا گزارش سیستم شما را مطالعه کرد

برای تهیه گزارش مراحل زیر را طی کنید

1- شما ابتدا فایل GetSystemInfo که پیوست شده را دانلود کرده و در دسکتاپ اجرا کنید

پنجره ای ظاهر میشود که محل ذخیره نتیجه تست را مشخص می کند

نکته : کسپرسکی باید کاملا فعال باشه و در صورت هشدار در مورد فایل، گزینه Allow و یا Trusted انتخاب کنید

پس از اتمام کار یک فایل متنی بنام sysinfo در مکانی که مشخص کرده بودیم قرار میگیرد ( که احتمالا حجمی بالغ بر 1 مگ دارد)

2- وارد سایت زیر شده و فایل sysinfo را در آن آپلود کنید (سعی کنید فایل رو فشرده نکنید و بصورت TXT آپلود کنید)

3- پس از آپلود فایل، صفحه جدیدی باز میشود که در بالای صفحه ( مانند تصویر زیر) با کلیک راست بر روی عبارت Url of this report

و انتخاب گزینه Copy link location آدرس گزارش خود را کپی کرده و در اینجا لینک گزارش خود را قرار دهید

موفق باشید

ممنون .
    خوشبختانه مشکلم حل شد . مشکل از نرم افزاری به اسم ترک اریز بود که برای کسپر ایجاد مشکل میکرد.

یک سوال دیگه دارم. کسپر رو آپدیت کردم و بعد از آپدیت سیستم رو اسکن کردم (تنظیمات اسکن مثل تنظیماتی هست که در تاپیک مربوط گفته شده) بعد از اتمام اسکن چند تا فایل رو آسیب پذیر تشخیص داد که نمیدونم باید چی کار بکنم .
    عکس از گزارش کاسپر:

عکس از گزینه های قابل استفاده برای فایل های تشخیص داده شده:

باید چه کاری انجام بدم و کدام گزینه رو انتخاب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

ممنون
    Last edited by Metallica84; 23-09-2008 at 13:51.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگر طبق تنظیمات گفته شده کسپرسکی را تنظیم کرده باشید در صورت شناسایی فایلهای مخرب

ابتدا سعی میکند کدهای مخرب را از فایل سالم آلوده شده پاک کند...در صورت عدم امکان پاک سازی فایل ان را پاک میکند

خب شما در این بخش چنانچه فایلی را سالم بدانید، با استفاده از گزینه Add to exclusions آن را به لیست سفید اضافه کنید

7. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اگر طبق تنظیمات گفته شده کسپرسکی را تنظیم کرده باشید در صورت شناسایی فایلهای مخرب

ابتدا سعی میکند کدهای مخرب را از فایل سالم آلوده شده پاک کند...در صورت عدم امکان پاک سازی فایل ان را پاک میکند

خب شما در این بخش چنانچه فایلی را سالم بدانید، با استفاده از گزینه Add to exclusions آن را به لیست سفید اضافه کنید
    ممنون

ولی من نمیدونم با فایل های شناسایی شده چه کار کنم .

مثلا اگر flash , word, mozilla ,java, excel اگر به Add to exclusions منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد. چون مهارت زیادی در تشخیص فایل های سالم ندارم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

كاسپراسكاي 650mb فايل tmp درست كرده
    اينجا
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
    چطوري پاكش كنم

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

كاسپراسكاي 650mb فايل tmp درست كرده
    اينجا
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
    چطوري پاكش كنم
    يك نكته اي در مورد محصولات كاسپر وجود داره و آن ثبت Log Fileهاي مربوط به موارد تنظيمي موجود در اين محصول ميباشه كه اگر بصورت Default باقي بمونه معمولا حجم بسيار بالايي را به مرور زمان به خودش در هارد ديسك اختصاص ميده كه براي جلوگيري از اين امر بهتره تغييراتي در تنظيمات اين قسمت مطابق شكل زير(بنا به نظر خود شما)ايجاد كنيد و در نهايت دكمه Clear را بزنيد تا عمل پاكسازي log فايلهاي ذخيره شده كه بيشتر جنبه اطلاع رساني هم دارند انجام بشه و حجم زيادي از هارد ديسك شما پاك بشه:

11. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون

ولی من نمیدونم با فایل های شناسایی شده چه کار کنم .

مثلا اگر flash , word, mozilla ,java, excel اگر به Add to exclusions منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد. چون مهارت زیادی در تشخیص فایل های سالم ندارم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

جناب دوستان اشتباه کردند.این فایل ها آلوده نیستند.بلکه اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی (و یا شاید حتی آنتی ویروس اون)حفره های کشف شده و معرفی شده در برنامه ها رو تشخیص می ده.و این حفره های کشف شده در این برنامه ها و در سیستم شما بحرانی هستند که ممکن است به راحتی هر چه تمام تر توسط افراد ماهر مورد سوئ استفاده قرار بگیرند.و شما تنها کاری که باید انجام بدهید این است که نسخه به روز آنها را نصب و نسخه های قدیمی را از سیستمتان پاک کنید.

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

13

سلام:
    من نود 32 دارم و یک چندروزی هست که فهمیدم سرعت ویندوز م رو پایین میاره برا همین میخوام کاسپر نصب کنم ولی نمیدونم اینترنت سکیوریتیش رو نصب کنم یا انتی ویروسش رو . به نظر شما کدومش به درد یک کامپیوتر خونگی که زیاد با اینتر نت سرو کار دار ه میخوره که سرعت ویندوز رو هم پایین نیاره .
    ممنون
    بابا یک کلام بگید کدوم بدردم میخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •