تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 1045 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببين دوست گرامي من فکر مي کنم براي اينکه تعداد خط مشخصي در يک صفحه باشد بايد نوع قلم و اندازه آن و نوع صفحه و page setup آن مشخص باشد.
    که مثلاً اگر قلم شما B-lotus 14 و Bold باشد و page setup ، بالا و پايين و چپ و راست آن 2 سانتي متر باشد ،‌ و در قسمت Format/paragraph ، در قسمت line spacing ، در قسمت At آن که مي توان عدد نوشت 1.19 را نوشتم و با حساب اين قوانين ، 24 خط در يک صفحه ايجاد شد.
    اما در مورد اينکه يک پاراگراف به طور کامل به صفحه ي بعد برود يا نرود فکر مي کنم اين طور باشد : اگر در منوي Format / paragraph ، تب دوم يعني line and page break را انتخاب کنيد ، اگر دو تا گزينه ي widow/oprphan control و keep line to gether ، تيک نداشته باشند ، فکر مي کنم مشکل شما حل شود.
    موفق باشيد
    خيلي ازتون ممنونم مشكل دوم با راهنمايي شما فكر ميكنم كه حل شد . ولي در مورد اون تعداد خطوط در يك صفحه من اين كار را كردم در page setup در تب document grid گزينه specify line gride only رو فعال كردم و در قسمت per page تعداد خطوط رو 24 وارد كردم با اين كار خودش در قسمت pitch در همون قسمت عدد 28.55 pt رو وارد كرده . البته در Format/paragraph در line spacing روي single هست و عددي در قسمت at وارد نشده .
    با اين كاري كه من كردم تعداد خطوط در هر صفحه معمولا همون 24 تا ميشه ولي بعضي از صفحه ها ميشه 23 خط . البته نميدونم كاري كه من كردم تا چه حد منطقي و درست هست .

يك مشكل هم دارم در موقع چاپ من حاشيه ها رو در page setup تنظيم كردم ولي در موقع پرينت از دو طرف در حد 2 يا 3 ميليمتر و از طرف چپ و پايين در حد يك سانتيمتر و خورده اي بيشتر حاشيه داره يعني مثلا طبق تنظيم من پايين صفحه بايد 2.5 سانتيمتر حاشيه داشته باشه ولي بعد از پرينت 4 و خورده اي حاشيه داره .
    مخصوصا اگه هون صفحه يه جدول باشه ( البته جدول از حاشيه هايي كه در برنامه موقع تايپ نشون ميده بيرون نميزنه و كمتر از اون هم نيست ) در مورد سمت چپ هم همين مشكل هست ولي با اعداد ديگري .
    در موقع پرينت كاغذ رو A4 انتخاب ميكنم و سايز كاغذ هم درست هست .

ممنون ميشم كه در اين مورد هم كمكم كنيد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ni_nigc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما از چه نرم افزاري براي PDF كردن استفاده ميكنيد ؟؟

بايد انواع اونا رو امتحان كنيد

معمولا هر كدوم با ورد در حالت فارسي يه مشكلاتي رو به همراه داشتن

در پست قبل براي 2007 save as pdf هم معرفي شده كه ميتوني استفاده كني
    از help office 2007 فايل مربوط به Save Pdf رو از سايت Microsoft دانلود كردم و نصب كردم .

2007 Microsoft Office Add-in: Microsoft Save as PDF or XPS
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين هم لينكش .

ولي باز هم وقتي كه Save as Pdf or XPs رو زدم مشكل ناخوانا بودن شماره گذاري ها رو داشتم .

همه چيز درسته و فونت ها رو خوب و كامل مي شناسه ولي شماره گذاري هاي انتهاي صفحه يا نداره يا اگه داره ، شماره هاش نامفهوم هست و انگار كه از Symbol استفاده كردم .

اين هم لينك عكسي كه از فايل PDF شده گرفتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ni_nigc; 08-06-2009 at 10:46.

داره خودمونی میشه yaghin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام. میخواستم بپرسم من الان وقتی یه متنی رو کپی میکنم توی ورد دیگه اون پنجره کوچولو که ظاهر میشد و مثلا میتونستی انتخاب کنی که به همون فورمت سورسش باشه یا فقط تکست باشه و از این قبیل دیگه نمیاد اما مثلا در پاور پوینت این مشکل رو نداره! چمار باید کرد؟ مشکل از کجاست و چطور حل میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

4

با سلام. میخواستم بپرسم من الان وقتی یه متنی رو کپی میکنم توی ورد دیگه اون پنجره کوچولو که ظاهر میشد و مثلا میتونستی انتخاب کنی که به همون فورمت سورسش باشه یا فقط تکست باشه و از این قبیل دیگه نمیاد اما مثلا در پاور پوینت این مشکل رو نداره! چمار باید کرد؟ مشکل از کجاست و چطور حل میشه؟
    سلام دوست گرامي
    در نوار ابزار tools/option/edit ، تيک گزينه ي show paste option bottom رو اگر بزنيد فکر کنم مشکلتون حل مي شه.
    ضمناً اگر بخواهيد که حافظه ي ورد رو که در اون cut و paste ها رو نگه مي داره برين و مثلاً نوشته اي رو که قبل از اين نوشته جديد کپي کردين رو paste کنين ، مي تونين به منوي edit برين و office clipboard رو بزنين.
    موفق باشيد

5. این کاربر از nedajon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

خيلي ازتون ممنونم مشكل دوم با راهنمايي شما فكر ميكنم كه حل شد . ولي در مورد اون تعداد خطوط در يك صفحه من اين كار را كردم در page setup در تب document grid گزينه specify line gride only رو فعال كردم و در قسمت per page تعداد خطوط رو 24 وارد كردم با اين كار خودش در قسمت pitch در همون قسمت عدد 28.55 pt رو وارد كرده . البته در Format/paragraph در line spacing روي single هست و عددي در قسمت at وارد نشده .
    با اين كاري كه من كردم تعداد خطوط در هر صفحه معمولا همون 24 تا ميشه ولي بعضي از صفحه ها ميشه 23 خط . البته نميدونم كاري كه من كردم تا چه حد منطقي و درست هست .

يك مشكل هم دارم در موقع چاپ من حاشيه ها رو در page setup تنظيم كردم ولي در موقع پرينت از دو طرف در حد 2 يا 3 ميليمتر و از طرف چپ و پايين در حد يك سانتيمتر و خورده اي بيشتر حاشيه داره يعني مثلا طبق تنظيم من پايين صفحه بايد 2.5 سانتيمتر حاشيه داشته باشه ولي بعد از پرينت 4 و خورده اي حاشيه داره .
    مخصوصا اگه هون صفحه يه جدول باشه ( البته جدول از حاشيه هايي كه در برنامه موقع تايپ نشون ميده بيرون نميزنه و كمتر از اون هم نيست ) در مورد سمت چپ هم همين مشكل هست ولي با اعداد ديگري .
    در موقع پرينت كاغذ رو A4 انتخاب ميكنم و سايز كاغذ هم درست هست .

ممنون ميشم كه در اين مورد هم كمكم كنيد .
    سلام

براي اون مورد كادرها بايد گفت كه فاصله كادرها از لبه كاغذ يه مقدار ثابت هست كه قابل تنظيمه و كاري به مقدار تنظيمات margin در page setup نداره

اگه ميخواين كادر دور كاغذ بر حسب حاشيه ها (margin) تنظيم بشه بايد هنگام وارد كردن كادر كاغد دكمه option رو بزنيد و گزينه from edge رو تبديل كنيد به گزينه text و فاصله كادر كاغذ از text رو بالاش مشخص كنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

از help office 2007 فايل مربوط به Save Pdf رو از سايت Microsoft دانلود كردم و نصب كردم .

اين هم لينكش .

ولي باز هم وقتي كه Save as Pdf or XPs رو زدم مشكل ناخوانا بودن شماره گذاري ها رو داشتم .

همه چيز درسته و فونت ها رو خوب و كامل مي شناسه ولي شماره گذاري هاي انتهاي صفحه يا نداره يا اگه داره ، شماره هاش نامفهوم هست و انگار كه از Symbol استفاده كردم .

اين هم لينك عكسي كه از فايل PDF شده گرفتم
    سلام

اول اينكه من لينك اون فايل رو گذاشته بودم و نيازي به لينك دهي مجدد نبود

و دوم اينكه عكسي كه گذاشتين لينكش فاقد اعتبار هست و فعلا كه براي من باز نشد

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست گرامي
    در نوار ابزار tools/option/edit ، تيک گزينه ي show paste option bottom رو اگر بزنيد فکر کنم مشکلتون حل مي شه.
    ضمناً اگر بخواهيد که حافظه ي ورد رو که در اون cut و paste ها رو نگه مي داره برين و مثلاً نوشته اي رو که قبل از اين نوشته جديد کپي کردين رو paste کنين ، مي تونين به منوي edit برين و office clipboard رو بزنين.
    موفق باشيد
    متشکرم از راهنماییتون
    در مورد ورد 2007 در قیمت options و advanced در قسمت copy , paste,cut گزینه show paste options buttons تیک داره اما این مشکل رو هنوز دارم آیا اونچه شما گفتید چیز دیگه ای هست؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

متشکرم از راهنماییتون
    در مورد ورد 2007 در قیمت options و advanced در قسمت copy , paste,cut گزینه show paste options buttons تیک داره اما این مشکل رو هنوز دارم آیا اونچه شما گفتید چیز دیگه ای هست؟!

اولا بايد بگم كه اين مشكل نيست و يه قابليت در ورد هست كه اين اجازه رو به شما ميده كه در هنگام paste كردن اختيارات مختلفي داشته باشي كه يه حسن محسوب ميشه

دوست عزيزم هم جواب رو دادن كه شما دقت نكردي گفته شد اگه ميخواي اون دكمه ظاهر نشه بايد اون تيك رو برداري

موفق باشي

10. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

براي اون مورد كادرها بايد گفت كه فاصله كادرها از لبه كاغذ يه مقدار ثابت هست كه قابل تنظيمه و كاري به مقدار تنظيمات margin در page setup نداره

اگه ميخواين كادر دور كاغذ بر حسب حاشيه ها (margin) تنظيم بشه بايد هنگام وارد كردن كادر كاغد دكمه option رو بزنيد و گزينه from edge رو تبديل كنيد به گزينه text و فاصله كادر كاغذ از text رو بالاش مشخص كنيد
    مجددا از راهنمايي تون ممنونم . من در PAGE SETUP من دكمه option نيست . البته من از office 2002 استفاده ميكنم ( همون Office XP )

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اولا بايد بگم كه اين مشكل نيست و يه قابليت در ورد هست كه اين اجازه رو به شما ميده كه در هنگام paste كردن اختيارات مختلفي داشته باشي كه يه حسن محسوب ميشه

دوست عزيزم هم جواب رو دادن كه شما دقت نكردي گفته شد اگه ميخواي اون دكمه ظاهر نشه بايد اون تيك رو برداري

موفق باشي

فکر میکردم من مشکلم رو واضح گفتم!خب مشکل منم همینه با وجود اینکه این گذینه فعاله اما همچین قابلیتی رو در ورد ندارم! حالا می خواستم بدونم این مشکل به واسطه چه چیز ایجاد شده؟ بعنی ورد اشکال داره یا ویندوز؟!

متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •