تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 737 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من قرار یک خوردو سمند l3 lx بگیرم به نظر شما بنزینی بهتر یا دوگانه سوز ؟
    منتظر جوابتون هستم ممنون .
    خب بنزینی 100% خوبه... شما میتونی سمند پایه گاز سوز بخری.قیمتش هم دور بر 16 تومن هستش.

برام فرقی نمیکنه
    من بودم با این این پول پراید میخریدم کلا با 4 تومن به جز پراید ماشینی نمیتونی پیدا کنی که کم دردسر باشه به هر حال این نظر منه! باز دوستان میان کمک میکنن.

سلام کسی از شرایط فروش ویژه ایران خودرو برای دهه فجر خبر نداره سالهای قبل چه طوری بود
    سال قبل که بد نبود امسال رو نمیدونم یه سری به سایت ایران خودرو بزنید...

2. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم کاملا با نظر داداش فرشید موافقم پراید بسیار گزینه مناسبی هستش فکر کنم بتوانی یک مدل هشتاد به پایین پیدا
    کنی ولی شانس تو مدتی هست قیمت پراید قدری بالا رفته بخاطر سهمیه سوخت نگران نباش توکل بر خدا پیدا می کنی

4. این کاربر از mania2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

راستي سه تا سوال در مورد خريد ماشين دست دوم
    اول اينكه قيمت ماشين كاركرده در اخر فصل زمستان بالاتر مي ره يعني كلا نزديكاي عيد قيمت ماشين مي ره بالا يا نه؟ مثلا قيمت خريد يه پرايد كاركرده چقدر مي ره بالا؟؟؟
    دوم اينكه اونهايي كه ماشين كاركرده خريدن از خريدشون راضي بودن يا نه چون من مي خوام تا اواخر امسال يه پرايد كاركرده بخرم ولي مي ترسم اين ماشي دست دوم توي خرج افتاده باشه و اذيت كنه
    و سوم اينكه خريد يه پرايد صفر براي من كه تازه گواهينامه گرفتم بهتره و يا اينكه همون پرايد دست دوم بگيرم به صرفه تره
    ممنون مي شم جواب بديد

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستي سه تا سوال در مورد خريد ماشين دست دوم
    اول اينكه قيمت ماشين كاركرده در اخر فصل زمستان بالاتر مي ره يعني كلا نزديكاي عيد قيمت ماشين مي ره بالا يا نه؟ مثلا قيمت خريد يه پرايد كاركرده چقدر مي ره بالا؟؟؟
    دوم اينكه اونهايي كه ماشين كاركرده خريدن از خريدشون راضي بودن يا نه چون من مي خوام تا اواخر امسال يه پرايد كاركرده بخرم ولي مي ترسم اين ماشي دست دوم توي خرج افتاده باشه و اذيت كنه
    و سوم اينكه خريد يه پرايد صفر براي من كه تازه گواهينامه گرفتم بهتره و يا اينكه همون پرايد دست دوم بگيرم به صرفه تره
    ممنون مي شم جواب بديد
    اولا اول تابستون و اواخر سال به خاطر بیشتر شدن خرید و فروش کمی قیمتها بالا میره پراید نسبت به مدلی که میخوای بخری از 200 تا 500 تومن میتونه بره بالا
    بستگی به دقت توی انتخابت داره هر کسی دقت نکنه ماشین بدی بخره نا راضی میشه اونی که درست بخره راضی هستش چرا خودت رو بیخود میترسونی واقتی ماشین صفر هم بخری خرج داره بخصوص پراید از همون روز اول خرج داره سیمکشی اتصالی داره احتمال قوی گیربکس پراید صفر تا حالا ندیدم یکی درست باشه و این چیزا هر ماشینی خرج داره گفتم که با یه کار بلد برو دنبال ماشین دقت کن ماشین داغون نندازن بهت
    من چند بار بهتون بگم صفر مناسب نیست نیست برادر من نیست عزیز من تا بیای دستت گرم بشه ماشین رو توی هر چاله چوله میندازی بخوای فردا روز عوض کنی ماشین 1 سال کرکدعه رو ازت میخرن جای ماشین 5 سال کار کرد افت قیمشت زیاده بازم خود دانی من فقط نظرم رو گفتم
    ماشین کارکرده واسه شما مناسبه چون دیگه افت قیمتش رو کرده .

7. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اولا اول تابستون و اواخر سال به خاطر بیشتر شدن خرید و فروش کمی قیمتها بالا میره پراید نسبت به مدلی که میخوای بخری از 200 تا 500 تومن میتونه بره بالا
    بستگی به دقت توی انتخابت داره هر کسی دقت نکنه ماشین بدی بخره نا راضی میشه اونی که درست بخره راضی هستش چرا خودت رو بیخود میترسونی واقتی ماشین صفر هم بخری خرج داره بخصوص پراید از همون روز اول خرج داره سیمکشی اتصالی داره احتمال قوی گیربکس پراید صفر تا حالا ندیدم یکی درست باشه و این چیزا هر ماشینی خرج داره گفتم که با یه کار بلد برو دنبال ماشین دقت کن ماشین داغون نندازن بهت
    من چند بار بهتون بگم صفر مناسب نیست نیست برادر من نیست عزیز من تا بیای دستت گرم بشه ماشین رو توی هر چاله چوله میندازی بخوای فردا روز عوض کنی ماشین 1 سال کرکدعه رو ازت میخرن جای ماشین 5 سال کار کرد افت قیمشت زیاده بازم خود دانی من فقط نظرم رو گفتم
    ماشین کارکرده واسه شما مناسبه چون دیگه افت قیمتش رو کرده .

مرسي از جوابتون از اينكه وقت گزاشتيد
    چشم چشم چشم ماشين صفر ديگه به هيچ وجه نمي خرم!!! به توصيه شما عمل مي كنم عزيز
    مي گم طرفاي ارديبهشت بخرم چي خوبه قيمتا هرچند خيلي من عجولم و تا پول دستم بياد مي رم سراغ خريد

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جریان فروش 3 مرحله ای 405 ایران خودرو چه جوریه سودش رو چه جوری محاسبه میکنن سود انصرافش چی من که سر درنیاوردم
    اینم لینک آگهیشه اگه میشه یه توضیح کامل بدین ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض سلام لطفا راهنماییم کنید...

1. من دنبال یک ماشین صفر هستم که
    اولا زیر 25 تومن باشه
    دوما فروش اقساطی داشته باشه
    سوما شیک و با کلاس باشه
    شما بگین چی بگیرم.....

2. با توجه به جمیع جوانب ماشین دوگانه سوز بهتره یا یگانه سوز؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

2. با توجه به جمیع جوانب ماشین دوگانه سوز بهتره یا یگانه سوز؟
    اولا زیر 25 تومن باشه
    اینایی که میگم خوبن اما از فروش اقساطیش خبر ندارم!!!
    اوانته دنده ای - پروتون جنتو - مگان 1600
    سوما شیک و با کلاس باشه
    شیک و با کلاس بودن سلیقه ای هستش خودتون باید از قیافش خوشتون بیاد...
    اما اگه انتظارات دیگه و اساسی رو بگین مثلا اینکه سرعت میخواین - برای درون شهر - مسافرت - جادار - کم مصرف و....
    دوگانه سوز بهتره یا یگانه سوز؟
    خب ماشین بنزینی 100% خوبه اما پایه گاز سوز ها فرق میکنه و ارزش خرید داره...

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

سلام مجدد با تشکر از توجهتون
    اوانته رو که چک کردم فروش اقساطی نداشت و از جنتو هم که خوشم نمیاد میمونه مگان 1600. میشه قیمتشو بگین
    من شنیدم رو مگان های 1600 موتور لوگان نصب شده اگه اینجوری باشه که خیلی ستم آدم واسش 25 تومن بده
    واسه من کم مصرف بودن و جادار بودن بیشتر مهمه
    به نظر شما بین پارس معمولی و مگان کدوم به نسبت قیمتش بیشتر می صرفه میشه مزایا و معایب هرکدومو بگین یا راهنماییم کنید که از کی بپرسم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من شنیدم رو مگان های 1600 موتور لوگان نصب شده اگه اینجوری باشه که خیلی ستم آدم واسش 25 تومن بده
    حجمشون یکیه اما توان مگان 115 اسب بخاره که در مقابل تندر 105 اسب بخار تولید میکنه در ضمن در راحتی کابین و لوکس بودن و نرمی و هندلینگ مگان خیلی از تندر خوبه...

واسه من کم مصرف بودن و جادار بودن بیشتر مهمه
    همون مگان گزینه خوبی میتونه باشه

به نظر شما بین پارس معمولی و مگان کدوم به نسبت قیمتش بیشتر می صرفه میشه مزایا و معایب هرکدومو بگین یا راهنماییم کنید که از کی بپرسم؟
    پارس معمولی نزدیک به 18 میلیون قیمتشه!اما همون 405 هستش که 4 میلیون به خاطر قیافش اختلاف قیمت دارند... پس اصلا ارزش خرید نداره مگر اینکه فقط ماشینو به خاطر قیافش بخری... اما شما گفتی که کم مصرف باشه که پارس اصلا کم مصرف نیست و اصلا قابل مقایسه با رنو مگان نیست در برتری مگان شک نکن انتخاب خیلی خوبیه.

14. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •