درود دوست من
من خودم مرکز تلفن امت هستم با پیش شماره 259 ، دو سال هم هست ای دی اس ال استفاده میکنم
در ابتدا صبانت داشتم(حدودا یک سال) و الان مشترک شاتل هستم(حدودا ده ماهی هست).
با توجه به اینکه از هردو سرویس گرفتم شاتل رو پیشنهاد میکنم ، بدلیل کیفیت خدمات بهتر ، سرعت بالاتر و پایداری سرعت بهتراگر ممكنه منو راهنمايي كنيد بخصوص دوستاني كه مركز تلفنشون امت است.كدوم شركت ADSL در اين منطقه معمولا خدمات بهتري ميده كلا از هر نظر مثل سرعت ،پشتيباني و ارزاني و شبانه رايگان؟؟؟
شاتل بیشتر مبانای خدماتش بر اساس میزان حجم مصرفی هست ، شما اگه از سرویس 128 شاتل بگیری سرعتی بسیار بالاتر از 128 اسمی بهت میدن. اما شبانش چندان تعریفی نداره ، اما از شبانه صبا نت بهتره.در اولويت اول سرعت 128 و نهايتا 64 كيلو با اتصال به اينترنت حدود 3-4 ساعت در روز و به اضافه شبانه رايگان فعلا كارمو راه ميندازه.يه چيزي ميخوام كه از ديال آپ خيلي بهتر باشه
کلا بنظرم کاش این شبانه رایگان رو بردان تا سرعت همیشه بالا باشه!
64 که دیگه جایی نداره و کمترینش 128 است ، که بازم میگم این تاثیری بر سرعت نداره چون تقریبا سرعتهای بین 128 و 512 و اینها یکی هست اما حجم مصرفی فرق میکنهدوستاني كه سرعت 64 دارند لطفا بگند كه سرعتشون در حد اسمي است يا بيشتره؟؟؟؟چقدر؟؟؟
بنده با سرویس 128 شاتل سرعت دانلودم با IDM در لینکهای مستقیم بالا 200 هست و تقریبا همیشه همینطور بوده
زمانی که صبا نت داشتم سرعت دانلودم 50-70 بود.
مودم هم انواع مختلف داره ، من جدیداً برای محل کارم هم از شاتل سرویس گرفتم و از بازار مودم خریدم با مارک tplink مدل 8901 که هم لن هست و هم وایرلس به قیمت 42(از نمایندگیش) ، شما اگه لن تنها میخوای فکر کنم مدل 8811 هست که قیمتی حدود 20 و خورده ای داره و دوستان دارند و ازش کار هم کشیدند و مشکلی هم نداشته.لطفا يك مودم دو پورت LAN/USB كه به درد بخور باشه و با اكثر شركتها سازگار باشه معرفي كنيد با قيمت آن
تا اونجا که اطلاع دارم خیر ، اگر هم باشه شما فقط از این دو شرکت بگیر.آيا به غير از صبا و شاتل شركت ديگه اي هم اين منطقه را پوشش ميدهد يا خير؟؟؟
اطلاع ندارم.اگر سرعت 128 داشته باشيم و فقط وبگردي كنيم (مثلا در يك دقيقه بطور متوسط 4 تا 5 صفحه را باز كنيم) در يك ساعت تقريبا چقدر حجم مصرف ميشود؟
موفق باشی - سوال دیگه ای بود در خدمتمبا تشكر پيشاپيش از دوستاني كه اظهار نظر ميكنند.