وا ؟؟؟؟؟ وقتی روی کامپیوتر کلیک می کنی یک گزینه داره به نام "send mail ... " ( فکر کنم همین طوری بود ).
بعدش می تونی به هرکس که می خوای میل بزنی.![]()
وا ؟؟؟؟؟ وقتی روی کامپیوتر کلیک می کنی یک گزینه داره به نام "send mail ... " ( فکر کنم همین طوری بود ).
بعدش می تونی به هرکس که می خوای میل بزنی.![]()
ApartmentLifeیک روز زودتر منتشر شد
Hallelujah!!!!!!!!!!
میشه به من بگین چه جوری میشه سیمز خودمون رو بفرستیم دانشگاه البته اگه تو مثلا گزینهء فصل ها باشیم
1-پک univercity باید داشته باشی
2-سیمز teen داشته باشی (نوجوان)
3-هم از طریق کامپیوتر وهم تو خود دانشگاه که بری اون بالا نوشته فکر کنم (add student)
من تو يه سايت ديدم كه تا چندروزديگه يعني فكر كنم الان ميشه ديگه چون چندروز پيش بود منشر ميشه.ApartmentLifeیک روز زودتر منتشر شد
Hallelujah!!!!!!!!!!
ببين تو شهر خودتم اونجايي كه گزينه داري كه بري خونواده بسازي برا اين كار هم گزينه داري...میشه به من بگین چه جوری میشه سیمز خودمون رو بفرستیم دانشگاه البته اگه تو مثلا گزینهء فصل ها باشیم.
پيروزوسربلندباشيد...
باتشكر...
امير
قرار بود 28 آگوست منتشر شه که 26م منتشر شد
بچه ها کسی فرقThe Sims با The Sims 2 Deluxe و The Sims 2 Double Deluxeمیدونه چیه؟
همه واسه pc هستند و ظاهراnightlife در deluxe موجوده
اگه کسی فرق دیگه ای می دونه بگه
فرق خاصي ندارن فقط كمي وسايلشون بيشتره![]()
دانلود سيمز آپارتماني در اين تاپيك :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ميشه پچ برداشتن سانسور را براي sims2بذاريد
با سلام....اگه ميشه پچ برداشتن سانسور را براي sims2بذاريد
تو صفحات اول تاپيك بگرد هستش...
ولي لازم به ذكر هس كه:
سانسور رو براي چي ميخواي برداري؟
ببين مطمئن باش چيزي كه فكر ميكني نيست...من دربارش تحقيق كردم تو نت سانسورو كه برداري چيزي نيستش كه بخواي ببيني.
بهتره كه اينكارو نكني...ولي بازم اگه ميخواي صفحات اول....
پيروزوسربلند باشيد...
باتشكر...
امير
سلام.میخواین تو سیمز2 لباس بسازین؟من یه مقاله ساختم در این رابطه میتونین از لینک زیر دانلود کنین.(البته میدونم که الن بچه پاستوریزه های تاپیک میگن ببخشید نباید تبلیغ کنی..)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)