تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 1126 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان ...بنده خیلی وقت پیش هارد 2 ترام رو دو پارتیشن کردم ولی نمیدونم چی شده که الان که سیستمو روشن کردم دیدم هر دو پارتیشن ضرفیت اش 0 شده و مینویسه raw و فرمت هم نمیشه..در bios هارد رو به این نام میشناسه و ضرفیتی نشون نمیده > 1130 WD my BOOK
    و در safty remove هم شناسایی میشه و در managment disc حجم دقیق رو میده ولی در my computer خیر....فرمت هم نمیشه رو سیستم های دیگه هم همین جوره..چیکار کنم؟
    اینم عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام و تشکر از مطالب مفیدتون.
    یک هارد 80 اینترنال دارم . به خاطر نوسانات برق هارد غیر فعال شده و بالا نمیاد.اصلا نمیشناسدش. ولی وقتی تبدیل usb بهش وصل میکنم و به سیستم وصلش میکنم درایو هاشو به صورت غیر فعال نشون میده و باز نمیکندش. می خواستم بدونم راهی هست که بتونم اطلاعاتم رو از روش وردارم. یا تعمیر بشه. ممنون

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام و تشکر از مطالب مفیدتون.
    یک هارد 80 اینترنال دارم . به خاطر نوسانات برق هارد غیر فعال شده و بالا نمیاد.اصلا نمیشناسدش. ولی وقتی تبدیل usb بهش وصل میکنم و به سیستم وصلش میکنم درایو هاشو به صورت غیر فعال نشون میده و باز نمیکندش. می خواستم بدونم راهی هست که بتونم اطلاعاتم رو از روش وردارم. یا تعمیر بشه. ممنون
    سلام دوست خوبم
    شما باید برد هارد رو تست کنید.اگر سالم بود 100درصد فریمور هارد دچار مشکل شده و باید آپدیت بشه.
    برای این کار هم نیاز به یکسری وسایل خواص هست.
    ولی اگر مشکل اون فقط فریمور باشه با 20.000تومن هزینه درست میشه.(توسز تعمیر کار!)

ویندوز قاطی کرده یهو .... دفعه قبل هم همینطور شد نرم افزار رو چک کردم گفت ایراد از کابله کابل عوض کردم درست شد و اون ارور هم رفت . الان دوباره اون ارور و مشکلات اومده .... میگم مشکل از چی می تونه باشه که هی خراب میشه ؟
    نوع کابل و نوع ساتا یکسانه؟؟؟مثلا ساتا1رو با کابل ساتا2وصل نکریدین؟؟؟
    هارد رو روی سیستم دیگه ای تست کردین؟؟؟
    هاردتون به صورت ساتا هست یا IDE؟؟؟

بله
    با سيستم ديگر هم چك شده است
    مورد کپی که فرمودین در مورد فایلهای حجیم هست یا فایلهای کم حجم یا همه موراد؟؟؟
    فریمور هارد رو چک کنید.
    در صورت نیاز آپدیت بشه.
    دقت کنید.چون در صورت آپ اشتباه هارد دیگه با سیستم بالا نمیاد و باید به تعمیر کار هارد ارجاعش بدی.
    مورد ک

دوستان سلام!
    من رشته و کارم کامپیوتره! تو این چند سالی که تعمیرات میکنم یه مشکل شایع و عجیب همیشه تو سیستم ها به وجود میومده! که خلاصه نفهمیدم از چیه! و اون اینکه سیستم بالا نمیاد و یکی از حالت های زیر پیش میاد:
    1- یا تو صفحه بوت گیر میکنه و هارد ide دیتکت نمیشه!
    2- یا بوت میشه و خطای NTLDR میده
    3- یا کلا صفحه بوت هم نمیاد و بعد از پاور صفحه سیاه میمونه!
    جالب اینجاست که راه حل مشکل هم اینه که کافیه یه بار کابل برق هارد یا IDE رو بکشیم یا جابجا کنیم و جا بزنیم!! همین!! سیستم به راحتی بالا میاد! بعد ممکنه چند ماه یا یک سال بعد همچین مشکلی باز پیش بیاد و حل میشه!!
    من شاید بیش از 20 تا سیستم دیدم که همچین شرایطی داشتن!! و برام جای سواله که از چیه؟!! برق رسانیه پاوره؟ بد سکتور هارده؟ مشکل از کابل IDE هستش؟! از اسلات هاست؟!! .... چطور میشه این ایراد رو به طور کامل حل کرد که دوباره پیش نیاد؟
    سلام داداش گلم
    هارد شما احتمالا مکستور یا سیگیت نیست؟؟؟

سلام دوستان ...بنده خیلی وقت پیش هارد 2 ترام رو دو پارتیشن کردم ولی نمیدونم چی شده که الان که سیستمو روشن کردم دیدم هر دو پارتیشن ضرفیت اش 0 شده و مینویسه raw و فرمت هم نمیشه..در bios هارد رو به این نام میشناسه و ضرفیتی نشون نمیده > 1130 WD my BOOK
    و در safty remove هم شناسایی میشه و در managment disc حجم دقیق رو میده ولی در my computer خیر....فرمت هم نمیشه رو سیستم های دیگه هم همین جوره..چیکار کنم؟
    اینم عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام داداش
    هاردتون اسکترناله؟؟؟
    اگر اکسترنال باشه به احتمال بسیار زیاد فریمور هارد پریده و باید آپدیت بشه.
    مدل دقیق هاردتون چیه؟؟؟

4. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdi_joon82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

11

سلام داداش گلم
    هارد شما احتمالا مکستور یا سیگیت نیست؟؟؟
    منظورت همون حدود 20 تا هاردیه که دیدم ؟! آره اکثرا مکستورن! کلا درصد بالایی از هارد های اینترنال که تو ایران میبندن مکستورن!

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نوع کابل و نوع ساتا یکسانه؟؟؟مثلا ساتا1رو با کابل ساتا2وصل نکریدین؟؟؟
    هارد رو روی سیستم دیگه ای تست کردین؟؟؟
    هاردتون به صورت ساتا هست یا IDE؟؟؟
    مگه گابل ساتا 1 با ساتا 2 فرق می کنه؟ هارد که ساتا 2 هست اما نمی دونم کابل اش ساتا 2 ئه یا نه .... کابل هاش چه فرقی می کنه ؟
    نه تست نکردم ... اما چند بار فرمت سطح پایین کردم و regenerate و .... یکی دیگه از مشکلاتی که درست کرده اینه که نمی ذاره آنتی ویروس ام درست کار کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

منظورت همون حدود 20 تا هاردیه که دیدم ؟! آره اکثرا مکستورن! کلا درصد بالایی از هارد های اینترنال که تو ایران میبندن مکستورن!
    بله.حدس میزدم.
    دوست عزیز هاردهای مکستور و سیگیت بیشترشون بردهای معیوب دارن و باعث این مشکل میشه.
    برق داخلش رو قطع کنی مشکل به صورت موقت رفع میشه.
    پس مشکل از خود هارده.

مگه گابل ساتا 1 با ساتا 2 فرق می کنه؟ هارد که ساتا 2 هست اما نمی دونم کابل اش ساتا 2 ئه یا نه .... کابل هاش چه فرقی می کنه ؟
    نه تست نکردم ... اما چند بار فرمت سطح پایین کردم و regenerate و .... یکی دیگه از مشکلاتی که درست کرده اینه که نمی ذاره آنتی ویروس ام درست کار کنه
    پس مشکل از کابل نیست.من فکر کردم هاردتون ساتا1هست و با کابل ساتا2به مین وصلش کردین.
    روی کابل نوشته.
    روی یه سیستم دیگه تست کنید.
    در ضمن هاردی رو که روش ویندوز نصب هست رو به صورت Masterنصب کنید.

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه دوست من کابل ساتا 1 با ساتا 2 فرقی نداره.
    موفق باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بعله اکسترناله هاردم .....واسه ریختن فریمور حتما باید هارد باز شه؟ اخه گارانتی داره

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

بعله اکسترناله هاردم .....واسه ریختن فریمور حتما باید هارد باز شه؟ اخه گارانتی داره
    مشکل قیبی شما رو نخواندم

اما در این مورد
    یک سری هاردها با یک سری ترفند فریمورشون راه می افته.

اما در صورتی که فریمو پریده باشد.{از جمله هاردهای ترفندی نباشد} باید با pc.3000 اورجینال این کار را انجام بدهید.

به صورت نرم افزاری.

11. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مهران جان سلام.
    مخلصم داداش.

بله دوست عزیز.همون جوری که دوست خوبم ،مهران گفت باید بشه.
    نیازی به باز شدن نداره.در ضمن میتونی از گارانتی هم استفاده کنی.

13. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •