به نظرتون اوروچیمارو میره سمت شینوبی ها یا مادارا اینا؟
به نظرتون اوروچیمارو میره سمت شینوبی ها یا مادارا اینا؟
قلبم گرفت خیلی باحال بود
در مورد سرعت ناروتو هم بگم که در حالت کیوبی مود سرعت ناروتو در حد رایکاگه بود ولی در حالت بیجومود سرعتش خیلی بیشتر یا به نوعی دو برابر حالت کیوبی مود میشه .
پس فکر نکنم با شارینگان بشه همچین حالتی رو دنبال کرد.
کجا و کی ؟! من یادم نمیاد !یه چیزی این ناروتو داره به کیوبی چیزی یاد می ده ؟؟ یادمه یه جایی توی مانگا داشت به کیوبی یه چیزی تو مایه های سنجوتسو یاد می داد !! فکر کنم برگ برنده این باشه که بتونه کیوبی رو ببره تو حالت سنجوتسو و بعدش بتونه به ناروتو انتقال بده ..
اروچی که گفت به این جنگ علاقه ای نداره . اوروچی هم کسی نبود که به دنبال پایان دنیا باشه وفقط دنبال جاودانگی و قدرت بود و از همه مهمتر اسرار دوجوتسو .به نظرتون اوروچیمارو میره سمت شینوبی ها یا مادارا اینا؟
من که میگم اگه بیاد میره سمت ارتش متحد . هر چند که مطمئنا بعدا یک برنامه ای برای این کارش داره.
شخصا علاقه و ارادت خاصی به اروچی و اون صدای زیباش دارم.![]()
الآن عملا مادارا و اوبیتو موشک بالستیک دارن : دی
خدای سر شاهده نه خودم اگر اخرش این ناروتو جوبی رو با راسنگان نکشت من با دنیای انیمه خداحافظی میکنم(واسه 2 3 روز ها نه کلا
)
دیگه اینقدر فیلم هندی نیست . بمب بیجویی برای اون مثل یک شوخی بود . راسنگان که دیگه هیچی
جوبی دو تا از این بمب ها رو هم توی میدان نبرد بزنه تا کلی تلفات بالا بره و از اون طرف مانگا یه جونی بگیره![]()
یعنی عمرا اتفاق بیفته
استوری رو اونقدر اب میبندن پاش که جوبی چپه بشه ولی حالا از من گفتن این راسنگان اخرش میزنه میکشه 10دم رو![]()
فوقش یه کاگه بونشینم میزنه.اوبیتو هم احتمالا با باز شدن دروازه های گای بمیره.مادارا هم چیدوری بخوره : دی
خیلی وقته گارا رو ندیدم دلم تنگ شده براش : دی
نظر من : کاکاشی با شارینگان اونبمب های بیجوییکه 10 دم مینداخت رو به خودش برمیگردونه ...![]()
به نکته جالب و خوبی اشاره کردی
همچین کاری انرژی و چاکرای خیلی زیادی میخواد که کاکاشی نداره . مگر این که در حین استفاده از این روش پشت بندش بهش چاکرا بدن تا اون وسط کم نیاره .
یا این که همین کیوبی دوباره بهش چاکرا بده .
سلام
مانگای 614 اومد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)