داداش ما همه جوره نوکر کونامی و PES هستیم هرچند گیم پلی خیلی مسخره شده ( مخصوصاً رو pc ) شده مث فیفا
داداش ما همه جوره نوکر کونامی و PES هستیم هرچند گیم پلی خیلی مسخره شده ( مخصوصاً رو pc ) شده مث فیفا
خوشحالم.
خواهش می کنم. وظیفست. اگه چیزی خواستی بازم در خدمتم
سلام
خیلی خوشحال می شم یه لطفی هم به من بکنید
زیاد از ادیت PES 2008 چیزی نمی دونم لطفا یه پچ یا آپشن فایل بزارید که آخرین نقل و انتقالات رو داشته باشه و لباس و لوگو و لیسانس و اسامی تیم ها هم درست شده باشه + تیم ملی ایران و بازیکن های ایرانی با چهره های درست شده و اینکه برای ادیت این بازی به چه نرم افزارهایی نیاز دارم؟(فوتوشاپ فولم)......
و همین دیگه......
با تشکر
پ.ن :کسی پچ لیگ برتر رو داره؟؟چند تا عکس از نیکبخت و پرسپولیس دیدم تو پستهای قبلی
(Mohsen khalili 9 جان هرچی پیام میدم جواب نمیدی!؟)
برای ادیت نرم افزار های زیادی هست
game graphic studio
pes-arg editor
dkz studio
pro evo editor
و...............
arbabe.sayeha جان ببخشید دیر شد . برات یه چیز آوردم توپ .فکر کنم با این همه مشکلت حل شه ولی باز اگر مشکلی پیش اومد بگو من در خدمتم
خصوصیات این سوپر آپشن فایل :
*100 ترانسفر روز دنیا که جدیدترین آن به انتقال گیلبرتو و دفو به تاتنهام مربوط میشود.
*فیس های رلینک شده بازیکنان تیم ملی آلمان،دو فیس ایرانی و دیوید پیزارو هافبک رم. به علاوه 27 فیس *جدید از بازیکنان تیمهای رئال مادرید ، رم ، آرسنال ، میلان ، بایرن مونیخ ، لیورپول و بارسلونا و ...که با *ایمپورت بر روی شماره تعیین شده رلینک میشود.
*اضافه شدن هفت تیم ملی جدید از جمله بلاروس ، مراکش ، کانادا و... به جای تیمهای کلاسیک.
*تغییر و آپدیدت شدن نام بازیکنان آلمان ، عربستان ، ایران ، ولز ، آنگولا و...
*به روز شدن موهای بازیکنان شاغل تیمهای اروپایی از جمله رونالدوی برزیلی
*اضافه شدن هفت باشگاه جدید با آخرین نقل و انتقالات. تیمهای پرسپولیس ، استقلال،سائوپائولو،گالکسی ،زسکا موسکو،اوراوا ،بو کا جونیورز به این آپشن فایل اضافه شده اند.
*ساخته شدن بوندس لیگا به همراه آخرین نقل و انتقالات به جای لیگ هلند.و انتقال لیگ هلند به OTHER C
*به روز شدن ترکیب تیمها از جمله حضور پاتو ستاره برزیلی در ترکیب اصلی میلان و حضور رونالدینهو در ترکیب ذخیره ها.
*ترتیب کوچک و بزرگ بودن اسمهای بازیکنان و تیمها.مانند RONALDO>Ronaldo
*لوگو زیبا از تیمهای باشگاهی ساخته sg به همراه لوگوی تیمهای ملی به سبک یورو 2008
*به همراه فولدر Afs2Afs ساخته juce که این امکان رو میدهد بدون ایمپورت فیس ها را به بازی منتقل کرد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/QUOTE]پ.ن :کسی پچ لیگ برتر رو داره؟؟چند تا عکس از نیکبخت و پرسپولیس دیدم تو پستهای قبلی
(Mohsen khalili 9 جان هرچی پیام میدم جواب نمیدی!؟)
لیگ برترو هم فردا برات میزام دارم دنبال جدیدترینش میگردم .
یا حق
مر30 دوست عزیز...
مشغول دانلودش هستم........
دوست عزیز اگر به چند صفحه قبل مراجعه کنی بهت خیلی کمک میکنه!خیلی خوشحال می شم یه لطفی هم به من بکنید
زیاد از ادیت PES 2008 چیزی نمی دونم لطفا یه پچ یا آپشن فایل بزارید که آخرین نقل و انتقالات رو داشته باشه و لباس و لوگو و لیسانس و اسامی تیم ها هم درست شده باشه + تیم ملی ایران و بازیکن های ایرانی با چهره های درست شده و اینکه برای ادیت این بازی به چه نرم افزارهایی نیاز دارم؟(فوتوشاپ فولم)......
و همین دیگه......
با تشکر![]()
اموزش کیت سرور هم وجود داره همچنین کرسپوی عزیز یک پچ کامل گذاشته که اسم تیمها و لیگ المان درست شده...
سه و چهار صفحه عقب برو...
من شنیده بودم که تمامی تماشا چیان بازی PES2008 به صورت سه بعدی هستن.من بازی رو به صورت HIGH و در ریزولیشن 1280*1024 بازی میکنم ولی در بازی هنگامی که به دروازه حریف میرسم تماشاچیان به صورت تابلو هستن و گاهی سه بعدی میشن می خواستم بدونم مشکل از بازیه و باید پتچ خواسی رو نصب کنم یا این که چیز دیگه ای هست لطفا منو راهنمای کنید.البته در هنگامی که گل میزنم همشون سه بعدی هستن ولی در طول بازی گاهی سه بعدی گاهی هم مانند یک عکس مانند تماشاچیان PES2006
کارت گرافیک من HD 3870 X2 هست و رم من 1g
سلام
خوبید ؟؟؟؟
من یه سوال دارم
من این آپشن فایل یا هر آپشن فایلی رو رو بازیم می خوام استفاده کنم پیراهن همه ی تیمایی که درست شده تو آپشن فایله می شه پیرهن دوم چلسی
این مشکل از کجاست ؟؟؟
خواهشا کمک کنید
دوست عزيز منون.
منم دارم دانلودش ميكنم .
اگه اينايي كه گفتي بگيره فوتبالش كالا تغيير ميكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)