چند بار روشن خاموش کردم درس نشد درايو C رو ريست کردم بازم درس نشد...بنظرتون ممکنه مشکل
سخت افزاري باشه ؟
اينم ارورشه:
unable to connect
WLAN network not found
چند بار روشن خاموش کردم درس نشد درايو C رو ريست کردم بازم درس نشد...بنظرتون ممکنه مشکل
سخت افزاري باشه ؟
اينم ارورشه:
unable to connect
WLAN network not found
کانکشن قبلی وایرلس که تو گوشیت Paired شده را پاک کن و دوباره کانکشن جدید را ایجاد کن چون از طریق Wlan wizard باید هر دفعه اسکن کنی و مجوز کانکت شدن را بدی ولی اگر خودت از قسمت access point یک کانکشن وایرلس را بسازی مشکلت حل می شه
چه جوري ميتونم کانکشن هاي قبلي رو پاکنم ؟؟؟
من تو قسمت Wlan wizard دوباره پسورد دادم و لي بازم درست نشد ...
access point کدوم قسمت هست؟
تو قسمت conn.mgr يه کنکشن جديد ساختم و پسورد رو هم وارد کردم ولي بازم کانکت نشد...![]()
Last edited by V E S T A; 17-09-2010 at 00:05.
براي access point برين tools بعد setting بعد connection و دراخر access point !
راستي دوستاني كه گوشيشون مثل من RM-421 هست ورژن 35 جديدا در NSU اومده![]()
دوست عزيز با گزينه FILTER بقيه کانکشن ها رو حذف کردم ولي بازم نشد ..........ولي فقط زماني کانکت ميشه که من از طريق
لپ تاپم به اينترنت وصل نباشم ...کانکت شدن لپ تاپم هم از طريق همين وايرلس بود وقتي با لپ تاپ متصل ميشم گوشيم
همون ارور رو ميده ولي وقتي لپ تاپ خاموشه گوشيم خيلي راحت کانکت ميشه!!
خب اينا جه ربطي به هم دارن ؟؟؟؟اين مربوط به تنظيمات مودم هست يا تنظيمات کانکشن ؟
![]()
من گوشیمو به v35 اپدیت کردم...حالا هروقت روشنش میکنم شروع به installing یه چیزی میکنه و بعد از چند دقیقه تمومش میکنه اما چیزی که قابل دیدن باشه اینستال نمیشه...؟
این قضیه اش چیه؟!
اون مربوط به کانکشن هست اما مشکل شما خیلی عجیبه...خب اينا جه ربطي به هم دارن ؟؟؟؟اين مربوط به تنظيمات مودم هست يا تنظيمات کانکشن ؟
![]()
![]()
شما برای رفع مشکلت یک بار گوشیت را به حالت data Transfer به کامپیوتر وصل کن و از تمام فیلمها و عکسها و موزیکها یک کپی تهیه کن و گوشی را جدا کن و بعد از طریق خود گوشی حافظه هارد گوشی را فرمت کن و دوباره به سیستم وصل کن و فایلهایی که تو کامپیوتر کپی کرده بودی را به گوشیت انتقال بده
اینجوری برنامه هایی که قبل از آپدیت تو گوشیت نصب بودن اثری ازشون نمی مونه و دیگه موقع روشن کردن گوشی با پیغام اینستال روبرو نمیشی
موفق باشی
یه راه بسیار ساده تر و بی دردسرتری هم هست!
گوشی رو در حالت ه.ک قرار بدین و با یه برنامه فایل منیجر ( مانند X-Plore ) برید به مسیر زیر:
E:\Private\10202dce
هر چی پرونده با پسوند sis هست رو نشان گذاری و حذف کن
این ها برنامه های زاید هست!
شاد باشین![]()
مشکل حل شد وو مربوط به تنظيمات روتر بود که روي 1 دستگاه تنظيم شده ..براي همين دو تا شون نميتونستن
با هم کانکت شن...
سلام بچه ها
من 2 عدد ان95 دستم رسیده که برنامه نصب کنم (زمانهای مختلف)
gps نصب میکنم ولی به ماهواره کانکت نمیشه
اصلا اون علامت ماهواره که بالای گوشی باید ظاهر بشه نمیاد
استفاده از gps خارجی هم فعال کردم
البته رو ان95 دیگه ای هم نصب کار میکنه بدون مشکل
این ان95 ها چه مشکلی دارند ؟
فکر میکنم gps شان خراب شده
منظورم ان95 کلاسیک هست نه 8 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)