تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 351 از 1635 اولاول ... 2513013413473483493503513523533543553614014518511351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من کاربردهایی که این دوربین براش ایده آله عکاسی منظره و عکاسی معماری هست. در موارد دیگه ممکنه زومش محدود کننده باشه. قبل از انتخاب حتما کاربردتو مدنظر قرار بده.
    از لینکی که دادی خیلی استفاده کردم از lx3 هم تعریفهای خوبی نوشته بود به احتمال قوی همینو میگیرم g10 هم قیافه خوبی نداره zs3 هم که تنظیم دستی نداره (اما از کیفیت و زومش هم نمیشه گذشت) فکر کنم بهترین انتخاب همین lx3 هستش
    کاش زومش یکم بیشتر بود چون یه کم حالم رو گرفته
    Last edited by tirdad_60; 06-08-2009 at 19:19.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

من هر چي اين ريويو و اون ريويو رو ميخونم بازم دودلم ، ...

اما اول هفته آينده بايد بخرم حتما چون براي توي هفته نياز دارم بش ..

Fz28 در مقايسه با G10 , SX10 چطوريه ؟

--- ويرايش:
    در ضمن اگر يه حدود قيمت از هر مدل داشته باشيد بهتره ، چون بالاخره تفاوت قيمت هم ممكن يه چيزايي تعيين كنه .
    بهترین انتخاب همین FZ28 هست. کیفیت عکاسیش در حالت اتوماتیک هم خیلی عالیه. حالت iA که خودش بهترین تنظیمات رو انجام میده با توجه به وضعیت سوژه و محیط. تجربه ای که خود من داشتم این بود که یک بار که دو تا عکس گرفتم در حالت دستی و اتومات, حالت اتومات وایت بالانس دقیق تری داشت.
    W290 که وضعش مشخصه. قیمتش هم به FZ28 نمی خوره. ولی W300 رو باید با یه دوربینی مثل LX-3 مقایسه کنین که در یک رده قرار دارند. البته باز هم LX-3 کیفیت و مشخصاتش بهتره.

اگه اندازه ی دوربین واست مهم نیست که دلیلی نمی بینم یه دوربینی مثل SX200 و یا ZS3 بخری. این دوربین ها شبیه دوربین های سوپرزوم هستند ولی با اندازه ی کوچکتر. کیفیتشون از دوربین های سوپرزوم یه مقدار پایین تره و قیمتشون هم به خاطر کوچک بودنشون زیاده. اصطلاحا به این دوربین ها میگن: Compact Super Zoom
    ZS3 در مقایسه با SX200 لنزش وایدتره. فلاشش قوی تره. سرعت عکاسی پیاپی بهتری داره. کیفیت ال سی دیش بالاتره. و فیلمبرداریش هم بهتره. مهمتر از همه ی این ها اینه که کیفیت عکساش بهتر از SX200 هست. H20 هم واید 38 میلیمتری داره و به این دلیل اصلا توصیه نمیشه.
    بین دو دوربین SX10 و FZ28 تفاوت های اصلی در این هست که FZ28 فیلمبرداری HD, سرعت عکاسی پیاپی بالاتر, وزن کمتر, باتری لیتیومی, قابلیت RAW, فلاش قوی تر, و دیافراگم بازتر داره. و SX10 هم در مقابل کیفیت ساخت بهتر, قابلیت اتصال فلاش خارجی, ال سی دی چرخان و چشمی بزرگتر داره. هر دو دوربین های خوبی هستند. البته FZ38 هم به تازگی توسط پاناسونیک معرفی شده که فیلمبرداری بهتر و پروسسور سریع تر و لرزشگیر کارآمدتری نسبت به FZ28 داره.

راستش نمی تونم با قاطعیت بگم کدوم بهتره. من خودم FZ28 دارم و اون موقع دلیلی که باعث شد بین این دو تا FZ28 رو انتخاب کنم قیمتشون بود. از نظر مشخصات خیلی به هم نزدیک هستند و هر کدوم نقاط قوت خودشون رو دارن ولی اختلاف قیمت کنان طوریه که به نظر من ارزش نداره.
    (البته اینا SLR نیستند. SLR اون حرفه ای هاییه که لنزشون عوض میشه. اصطلاحا به اینا میگن SLR-Like چون طراحیشون شبیه دوربین های SLR هست)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من خودم دیروز SX10 گرفتمیه 10 روز دیگه میرسه دستم
    Last edited by saman65; 06-08-2009 at 19:27.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    میخواستم که منو راهنمایی کنین
    من یه دوربین میخوام بین 300 - 400 تومن
    و برای عکس گرفتن با دوستان و عکس های خانوادگی
    من خودم از این مدل سونی خوش اومده
    میخواستم بدونم کارایی های لازم رو داره؟
    و اینکه قیمتش حدودا چقدر هست؟؟
    Sony CyberShot DSC-W300

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام آقا من تا 400 هزار تومان چه دوربینی بخرم !!! زوم اپتیکال برام مهمه و حداقل 12 مگا پیکسلش !!!!

خودم نظرم رو canon sx200 , canon is990 ولی یه جا دیدم که دوستان panasonic zs3 رو زدن بهتره از لحاظ کیفیت من از panasonic شناختی ندارم بعد اینکه این دو مدل canon مشخصه های خوبی دارند مثل شتاب سنج ، تشخیص چهره حرفه ای آخه کار کردم خیلی راضی بودم لطفاً راهنماییم کنید که چه دوربینی بگیرم. . . . از بین این سه مدل چی انتخاب کنم . . . .یا مدل دیگه ای شما پیشنهاد بدین که خیلی بهتر جوابگو باشه من بدونم آخه تقریباً هیچ اطلاعاتی ندارم . . . . . . . . . ؟! ممنون از همه دوستان

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    میخواستم که منو راهنمایی کنین
    من یه دوربین میخوام بین 300 - 400 تومن
    و برای عکس گرفتن با دوستان و عکس های خانوادگی
    من خودم از این مدل سونی خوش اومده
    میخواستم بدونم کارایی های لازم رو داره؟
    و اینکه قیمتش حدودا چقدر هست؟؟
    Sony CyberShot DSC-W300
    W300 کیفیت عکساش خوب نیست و لنزش هم واید خوبی نداره. دوربین بدی نیست ولی انتخاب های بهتر زیاده. مثل Fuji F100fd و Canon SD880 IS و Canon SD960 IS
    سلام آقا من تا 400 هزار تومان چه دوربینی بخرم !!! زوم اپتیکال برام مهمه و حداقل 12 مگا پیکسلش !!!!

خودم نظرم رو canon sx200 , canon is990 ولی یه جا دیدم که دوستان panasonic zs3 رو زدن بهتره از لحاظ کیفیت من از panasonic شناختی ندارم بعد اینکه این دو مدل canon مشخصه های خوبی دارند مثل شتاب سنج ، تشخیص چهره حرفه ای آخه کار کردم خیلی راضی بودم لطفاً راهنماییم کنید که چه دوربینی بگیرم. . . . از بین این سه مدل چی انتخاب کنم . . . .یا مدل دیگه ای شما پیشنهاد بدین که خیلی بهتر جوابگو باشه من بدونم آخه تقریباً هیچ اطلاعاتی ندارم . . . . . . . . . ؟! ممنون از همه دوستان
    در اینکه ZS3 از SX200 بهتره هیچ شکی نیست. ولی قیمتش بیشتر از اون چیزیه که باید باشه در نتیجه توصیه نمیشه.
    منظورتون از IS990 همون Ixus 990 بود دیگه؟ این دوربین هم واید درست حسابی نداره. اگه میخواین کامپکت بگیرین که همون مواردی که بالا اشاره شد خوبه.
    ولی اینها همه دوربین های کامپکت هستن که زوم چندان بالایی ندارن. اگه زوم براتون مهمه پاناسونیک FZ28 حدود 400 تومنه با واید 27 میلیمتر و 18X زوم.
    *روی مگاپیکسل هم حساب باز نکنید. مگاپیکسل بالا دلیل بر کیفیت بالا نیست. برعکس میتونه باعث پایین اومدن کیفیت هم بشه.
    Last edited by prowler88; 07-08-2009 at 11:29.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

ببخشيد، اين قابليت هاي تشخيص چهره و لبخند و اين امكانات جانبي كه دوربينهاي توي تلوزيونو اينا تبليغ ميكنن ، روي دوربين هايي كه در موردشون صحبت كرديم هست ؟ مثلا fz28-sx10-zs3-g110...

(!!)‌

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان نظرتون راجبه سري NV سامسونگ چيه ؟

خصوصا NV100 كه رزولوشنش 14 مگاپيكسله ؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ببخشيد، اين قابليت هاي تشخيص چهره و لبخند و اين امكانات جانبي كه دوربينهاي توي تلوزيونو اينا تبليغ ميكنن ، روي دوربين هايي كه در موردشون صحبت كرديم هست ؟ مثلا fz28-sx10-zs3-g110...

(!!)‌
    بله. این قابلیت ها یه سری امکانات جانبی هستند که برای کاربرای آماتور در نظر گرفته میشه. تقریبا تمام دوربینای جدید این قابلیت ها رو دارن. تشخیص لبخند و چشمک و اینا رو نمی دونم ولی تشخیص چهره همشون دارن.
    دوستان نظرتون راجبه سري NV سامسونگ چيه ؟

خصوصا NV100 كه رزولوشنش 14 مگاپيكسله ؟؟
    دوربین های سامسونگ از ضعیفترین دوربین های بازار هستند. چه از نظر کیفیت و چه موارد دیگه. تا حالا هم به هیچ وجه موفق نبودند در زمینه ی دوربین.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

W300 کیفیت عکساش خوب نیست و لنزش هم واید خوبی نداره. دوربین بدی نیست ولی انتخاب های بهتر زیاده. مثل Fuji F100fd و Canon SD880 IS و Canon SD960 IS
    .
    یعنی دوربینی نیست که مثلا یه خونواده رو راضی کنه؟؟
    گفتم اصلا حرفه ای نیستیم
    میدونین چیه قیافه دوربین هم برای من یه نفر خیلی مهمه
    مثل ماشین
    یعنی نظرتون اینه که ارزش این پول رو نداره؟؟
    اگه شما باشین
    بین
    بد ، متوسط ، خوب ، خیلی خوب و عالی چه امتیازی بهش میدادین؟؟؟

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوربین های سامسونگ از ضعیفترین دوربین های بازار هستند. چه از نظر کیفیت و چه موارد دیگه. تا حالا هم به هیچ وجه موفق نبودند در زمینه ی دوربین.[/quote]

دوست عزيز ولي لنز دوربين اشنايدر كروزناخ هست و ساخت سوييسه و صفحه نمايشم لمسيه

بازم خوب نيست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •