تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 545 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام اقا ببخشید که اسن وال تکراری رو میپرسم اخه درس و دانشگاه شروع شده و منم دیگه وقت ندارم همه صفحاتو بگردم میشه بگید چطوری باید اون مردیکه اخر بازی رو کشت اخه وقتی با کریس میرم پشتش و میپرم پشتش و شوا میاد اونو با مشت میزنه خط جون کریس خالی میشه و میمیریم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام اقا ببخشید که اسن وال تکراری رو میپرسم اخه درس و دانشگاه شروع شده و منم دیگه وقت ندارم همه صفحاتو بگردم میشه بگید چطوری باید اون مردیکه اخر بازی رو کشت اخه وقتی با کریس میرم پشتش و میپرم پشتش و شوا میاد اونو با مشت میزنه خط جون کریس خالی میشه و میمیریم
    اگه منظورت از مردیکه اخری همون وسکر (عینکیه) هستش خوب باید اول همه چراغ هارو خاموش کنی بعد
    یه ارپیچی هست که باون بزنیش میگیره ارپی جی رو زود باید با یک اسلحه بزنیش تا تودستش منفجر بشه
    بعد که افتاد زمین میری میگیریش و شوا میاد واکسن یا همون چیز رو بهش تزریق میکنه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

و بعد از چند بار شلیک به قلبش میفته رو زمین که باز باید بهش نزدیک بشید و با زدن دکمه F دستا وسکر رو بگیرید
    تا شیوا چاقو رو تو قلبش فرو کنه !
    چرا مال من اينطوري نبود ؟
    چون شوا اينكارو نكرد
    مال من طور ديگه اي بود
    من اخر سر ار پي جي را زدم
    بعد رفت رو دمو
    در دمو وسكر افتاد داخل مذاب
    و سنگهاي دور و وري هم از هم جدا شدند
    كريس و شوا هم با يه هليكوپتر فرار كردند
    بعد وسكر يهو با دستش هلي كوپتر را گرفت
    بعد كريس و شوا هركدوم يه ار پي جي از هليكوپتر برداشتند و باهم شليك كردند به وسكر(اينجا دكمه داد)
    بعد از برخورد تيرها به وسكر، اونجا وسكر كارش تموم شد
    و بازي اينطوري تموم شد
    من چاقويي نديدم
    تو این مرحله آخر زمانی که وسکر می پره بالا وی می ره سروقت شوا باید چی کار کردشوا رو چه جوری باید نجات داد زبون بسته همش از صخره می افته وهرچه گلوله (نارنجک تفنگی)به وسکر می زنم اثر نمی کنه یعنی دید خوبی نداره واون بالا هم نمی شه رفت گیرکردم حسابی
    اول بايد بري اونسنگ كه گرد هست را با دكمه ها كه ميده اونو غلط بدي بندازي داخل مذاب تا دختره بعدا براش راه باز بشه كه بياد پيشت
    بعد فوري برميگردي به بالاي سنگها منظور همونجايي كه گرد شكل هست و بالاترين جا هست
    بعد از اونجا چند تا شليك به ويكر كني دختره خودش خودشو نجات ميده و بعدا مياد پيشت
    در اين حال كه دختره مياد پيشت ويكر هم بهش از دور حمله ميكنه
    بايد نشنانه گيري كني و به پشتش شليك كني
    همون جاي زرد
    بعدش وسكر هم مياد پيشت

ولی من تو سایت کپکام خوندم که میشه اونجا گفته بودن کافیه در بازی فقط دکمه کنترلر دوم رو فشار بدی تا درست بشه !!!
    من اينكارو ميكنم اتفاقي نمي افته
    دو دسته دارم
    راستي بچه ها من دور دو را با شوا انتخاب كردم
    در اين دور شوا مايل به راست هست
    يعني درست وسط صفحه قرار نميگيره
    اين موضوع منو اذيت ميكنه
    شايد بخاطر اين باشه كه بعدا با دسته دو نيز بشه كريس را كنترل كرد
    كسي چنين چيزي شنيده ؟
    سلام اویل 5 چه جوری save می شهHELP ME PL
    خودش اتوماتيك سيو ميشه
    ولي قبلش بايد يك پروفايل بسازي
    اگه نسازي سيو نخواهد شد

حاجي فكر كنم در اين زمان ديكه بايد بزني
    دقيق يادم نيست ولي فكر كنم اينطوري بود

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اگه منظورت از مردیکه اخری همون وسکر (عینکیه) هستش خوب باید اول همه چراغ هارو خاموش کنی بعد
    یه ارپیچی هست که باون بزنیش میگیره ارپی جی رو زود باید با یک اسلحه بزنیش تا تودستش منفجر بشه
    بعد که افتاد زمین میری میگیریش و شوا میاد واکسن یا همون چیز رو بهش تزریق میکنه.
    زیزم ما الان تو دهانه اتشفشان باهاش درگیریم اونجایی که شما منظورته رو رد کردم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

زیزم ما الان تو دهانه اتشفشان باهاش درگیریم اونجایی که شما منظورته رو رد کردم
    اونجا وقتی که وسکر شما رو دنبال کرد و رفتین با هم به جایی که مثل گردباد هم میچرخه
    وسط سینش یه چیزی میاد باید اونو بزنی.....
    ولی یه پیشنهاد بهتره یک RPG بخری بعد بزن وسط سینش
    تمام.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

داره خودمونی میشه h.ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا در مورد پچ بازی بیشتر توضیح بدین.

داره خودمونی میشه blAck fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام من تازه بازیرو خریدم منو تنظیمات ژاپنی یا چینی یا ... هست همه این بازیا اینطوری؟ میشه EN کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزيز تو قسمت launcher روي گزينه language كليك كن و زبان انگليسي رو بزن.

10. این کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض سلاح های ویژه و بینهایت کردن تیر سلاح ها در RE5

Gatling gun

این سلاح بعد از آپگرید کامل (VZ61 (Machine gun باز شده و به قیمت 50,000 قابل خرید است
    این سلاح, مختص کریس بوده و دارای تیر بینهایت و همچنین قدرت شلیک بالایی است. تنها نقطه ضعف این سلاح, تاخیر در شروع شلیک است

Longbow

این سلاح بعد از آپگرید کامل (S75 (Rifle باز شده و به قیمت 50,000 قابل خرید است
    این سلاح, مختص شوا بوده و دارای تیر بینهایت و همچنین قدرت شلیک بالایی است. تنها نقطه ضعف این سلاح, نداشتن نشانه (لیزر و...) است

S&W M500

این سلاح بعد از آپگرید کامل (S&W M29 (Magnum باز شده و به قیمت 30,000 قابل خرید است
    حداکثر قدرت شلیک: 5000
    بهترین زمان پر کردن مجدد سلاح: 3.18
    حداکثر خشاب: 6
    نکته: این سلاح آپگرید میشود

Hydra

این سلاح بعد از آپگرید کامل (Ithaca M37 (Shotgun باز شده و به قیمت 30,000 قابل خرید است
    حداکثر قدرت شلیک: 550
    بهترین زمان پر کردن مجدد سلاح: 3.30
    حداکثر خشاب: 10

M93R

این سلاح بعد از آپگرید کامل (M92F (Handgun باز شده و به قیمت 30,000 قابل خرید است
    این سلاح قابلیت شلیک تیرباری 3 تیر را دارد
    حداکثر قدرت شلیک: 400
    بهترین زمان پر کردن مجدد سلاح: 1.36
    حداکثر خشاب: 30

Samurai Edge و Px4

این 2 سلاح, در حالت The Mercenaries باز شده... (اگه کسی از دوستان این 2 سلاح رو باز کرده ممنون میشم شیوه دقیق باز کردنشون رو بگه. با تشکر)

نکات:
    بینهایت کردن تیر سلاح ها: بعد از آپگرید کامل سلاح, به قسمت Bonus Features رفته و گزینه مربوط به بینهایت کردن سلاح مربوطه را با توجه به امتیاز مورد نیاز, بخرید و سپس به Special Settings و در ادامه به Infinite Ammo رفته و گزینه Infinite Ammo Mode را On کنید و در هنگام شروع بازی, در پنجره Network گزینه Infinite Ammo باید Yes باشد

بینهایت کردن تیر Rocket Launcher: برای اینکار, باید بازی را زیر 5 ساعت بروید
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 18-10-2009 at 12:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •