تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 351 از 1174 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

امکان نداره بارسا قهرمان بشه
    1- بارسا کلی بازیکن تازه داره می خره 1 فصل لااقل کار دارن.
    2- بازیکنهای رئال جوان و با آینده هستند و فصل بعد قهرمانیم.
    از 2 فصل بعد اگه مدیریت این 2 تا باشگاه درست باشه رقابت وحشتناکی خواهند داشت !
    وای چی میشه 2010 فینال جام قهرمانان تو برنابئو, رئال و بارسا باشن و البته چون رئالیم, رئال ببره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام :
    این سومین باره که مینویسم ولی خوب وقتی میام میبینم هیچی نیست خییلی عجیبه......
    ولی خوب باید بگم که دوستان مسئله قوی یا ضعیف شدن بارسا نیست و ما مخالف اون نیستیم چون قوی شدن لالیگا به قوی شدن حریفان رئال بستگی داره...
    و اینکه پاچینوی عزیز شما تنها کسی نیستی که اینتر رو دوست داریبنده از زمان رکوبا و رونالدو دوسش دارم پس سعی نکن رابطه حسنه رئال با اینتر رو مخدوش کنی......
    و بعدی اینکه خییلی دوس دارم اینتر با رئال در فینال بخوره چون مطمئن هستم که رئال با تجربه که امسال جونای ما به دست اوردن حریفی نداره و اگه رونالدو بیاد دیگه معرکه میگی نه نیگاه کن.

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام :

ولی خوب باید بگم که دوستان مسئله قوی یا ضعیف شدن بارسا نیست و ما مخالف اون نیستیم چون قوی شدن لالیگا به قوی شدن حریفان رئال بستگی داره...
    مورد تایید قرار می دهیم ... مخصوصا این انگلیسی ها دیگه دارن رو اعصابمون راه میرن

دوست عزیز اینجوری ها هم نیس که شما گفتی بارسلونا بیشتر طرفدار داره بین بازیکنا و مربیا تا رئال

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض پيشنهاد 2 ساله اسپانيا به آراگونس

خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال اسپانيا در آستانه ديدار اسپانيا با روسيه پيشنهادي 2 ساله را براي تمديد قرارداد به آراگونس تقديم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، در حالي كه فرناندو ايه‌رو نايب رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا مصرانه پيگير گزينه دل بوسكه براي جانشيني آراگونس است رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا تحت فشار هواداران و وزير ورزش اين كشور مي كوشد با ارائه يشنهاد تمديد قرارداد براي 2 سال آينده بحران بوجود آمده در اردوي اسپانيا را از بين ببرد.
    آراگونس كه خود از خداحافظي پس از يورو 2008 سخن گفته بود از تلاش فدراسيون براي معرفي جانشين خود قبل از فينال يورو 2008 ناراحت شده است.
    برخي كارشناسان و خبرنگاران حاضر در كمپ تمرين اسپانيا معتقدند آراگونس طي دو روز گذشته طراوت سابق را از دست داده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

رونالدو هم بگیرین نمی تونین قهرمان اروپا بشین مربی تون سطحش خیلی پاینه

می شه بگی طرفدار کجایی ؟؟؟
    نکنه طرفدار پاس همدانی ؟؟؟

داره خودمونی میشه e X e's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشید دوستان C.Ronaldo قراره بیاد Real ؟
    من یه اینطور چیزی از اخبار شنیدم ...

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

می شه بگی طرفدار کجایی ؟؟؟
    نکنه طرفدار پاس همدانی ؟؟؟
    جوابتو نمی دم شاخ می شی
    از اولم اشتباه کردم اینجا پست دادم اصلا با رئال حال نمی کنم
    در هر صورت این آخرین پستم تو این تاپیک بود
    خواهش می شه تاپیک رو منحرف نکنید حالا ما یه حرفی زدیم شما نمی خواد اینقد دنبالشو بگیرید
    خوش باشین دوستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ببخشید دوستان C.Ronaldo قراره بیاد Real ؟
    من یه اینطور چیزی از اخبار شنیدم ...
    اره قراره که بیاد ولی هنوز بطور رسمی چیزی اعلام نشده ولی خوب خییلی به رئال نزدیکه شده و اینطور که بوش میاد 5 جولای قراره که قراردادی به امضا برسه.....
    ولی در کل هننوز هیچ چیزی مشخص نیستش.

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

جوابتو نمی دم شاخ می شی
    از اولم اشتباه کردم اینجا پست دادم اصلا با رئال حال نمی کنم
    در هر صورت این آخرین پستم تو این تاپیک بود
    خواهش می شه تاپیک رو منحرف نکنید حالا ما یه حرفی زدیم شما نمی خواد اینقد دنبالشو بگیرید
    خوش باشین دوستان
    خوب قصد ما هم این بود که شما به اشتباه خودت پی ببری -- ولی نگران نباش اینترم بالاخره قهرمان اروپا میشههههههههههههههه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دوستان خواهشن شما هم نظرتون رو بگید:
    نظرتون درباره خیابانی چیه؟؟
    نظرمن:
    ادم کثیف اشغال که اونقدر بد گزارش میکنه که نگو کلا اصلا باهاش حال نمیکنم وقتی صداش رو میشنوم تیک عصبی میگیرم از بس که از تیم مورد علاقش(بارسا-ارسنال-بوردو-ایتالیا-روسیه)طرفداری میکنه که حال ادم بهم میخوره مثلا یه بازی رئال رو داشت گزارش میکرد باور کنید رئال یکی از بهترین بازیهاش رو داشت میکرد که هی زر میزد رئال خوب بازی نمیکنه و جالب اینه که وقتی چند هفته ای به پایان نمونده بود و بارسا اشغال بازی میکرد باز هی میگفت این بارسا میتونه بارسا عالیه .
    اون بازی اونقدر این ابله چرت گفت که خودمو از صدای تلویزیون محروم کردم و فقط تصاویر رو تماشا کردم.

و این بازی طوری از ارشاوین یاد میکنه که اگه کسی بازیش رو ندیده باشه انگار مارادونا است و یا طوری از پاولیچنکو و بقیه روسها حرف میزنه انگار که پله و تیم ملی برزیل دهه هفتاد هستن اخه ابله تو اصلا ....لا اله اگه اسلام دست و بالم رو نبسته بود همینجا خودمو خالی میکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •