اون دو نظرسنجي كاملا گوياي همه چيز هست دوست من ...
اون دو نظرسنجي كاملا گوياي همه چيز هست دوست من ...
شما چرا مثه يعضي از كسايي كه الان تو مملكتمون هستن دچار توهم توطيه هستين؟؟؟از وقتي كه نقد درمورد آلبوم يه شاخه نيلوفر شروع شده تا همين الان كه رسيديم به ژاكت...هي هي ميگين بعضي حسودا..خراب كردن جو و...... .
آخه من به چي محسن حسودي كنم ؟؟همسنم.... همكلاسيمه..هم شغلمه يا رقيب خواننده محبوب من؟؟؟؟؟
بابا محسن جزو خواننده هاي محبوب من ولي اين دوتا آلبوم آخريش هر دوشونم ايراداي زيادي دارن......اگه حرف منو قبول نداري برو نظرسنجي هاي مربوط به اين آلبوم رو تو همين فروم خودمون بخوون.......... .
چرا نميتونيم هيچ انتقادي رو تحمل كنيم؟؟چون شماها از محسن خوشتون مياد و آهنگاشو دوس دارين دليل بر اين نميشه كه مثلا يه بار آلبوم ضعيف بيرون بده...يه بار شعرش قشنگ نباشه و....؟
اونقدر از محسن براي خودتون بت درست كردين كه اصلا نميتونين قبول كنين كه محسن هم گاهي دچار ضعف در كاراش ميشه.......به خدا محسن از دست همين كاراي بعضي از شماها تو بد مخصمه اي گير كرده.......
رها كنيد اي توهم توطيه رو.........
اميدوارم حرفم دوستان رو ناراحت نكرده باشه...طرف حرفام اصلا با طرفداراي محسن نيس..چون خودم هم يكي از طرفداراشم...فقط خواستم به بعضي ها بگم كه بدونن محسن رو چطوري دارن به نابودي مي كشونن.....
Last edited by halflife g; 21-02-2010 at 21:32.
گفتم بعضی ها ... با اون کسانی نبودم که به هر دلیلی که برای خودشون محترمه از این البوم سلطان چاوشی خوششون نیومده که البته قابل حدسه که مثل البوم یه شاخه نیلوفر بعد چند وقت نظر اکثرشون تغییر میکنهاونقدر از محسن براي خودتون بت درست كردين كه اصلا نميتونين قبول كنين كه محسن هم گاهي دچار ضعف در كاراش ميشه.......به خدا محسن از دست همين كاراي بعضي از شماها تو بد مخصمه اي گير كرده.......
Last edited by Greedy; 21-02-2010 at 21:32.
اولا ايشون بچه ايدزي نبوده و نيست اينها همش دشمن تراشي ها و شايعات پوچ و بي اساسه رفيق !
در ضمن ايشون اونقدر جا افتاده هست و طرفدار در ايران و خارج از ايران داره كه نه نياز به تاپيك طرفدار داره نه تبليغ و ...
در ضمن من هم مثل شما به چاووشي علاقه مند هستم و من هم مثل خيلي ها ناراحت شدم وقتي ديدم انتظارم و
سطح توقعم توسط محسن ارضا نشد .
بهتره خيلي خونسرد باشيد چون فعلا شماييد كه خيلي زود از كوره در رفتي دوست من
در پناه خدا
يا حق
به خدا از یه شاخه نیلوفر بهتره!!!
اخه کجای اهنگ بخون امشب بده؟ (من اسیرم تو فقط لحظه مردن من ---میتونی وا کنی این یوغو از گردن من)
کجای اهنگ دوره اخر بده؟ (اون روبروم داره پرواز میکنه میبینمش هنوز از پشت پنجره -هی دست تکون میدم هی داد میزنم -اون سنگدل ولی هم کوره هم کره)
کجای اهنگ 4 دیواری بده؟(تا روی ماهتو نمیبینه -دل رنگ شادیو نمیبینه -سهم دلم اینه -تنها و غمگینه یه روز خوش نمیبینه)
کجای اهنگ خنده بده؟(خنده رو از لب این دل ناشاد بگیر -یکم عاشق شدنو از دلم یاد بگیر -اگه حتی تو بخوای احدمون شکسته شه -نمیزارم یه نفس دلم از تو خسته شه)
کجای اهنگ اسیری بده؟
با اینکه کوه دردم با اینکه غم زیاده همین که با تو باشم از سرمم زیاده
متن اهنگاشو ببینین چقدر قشنگه
بگین جون مادرتون کجای این اهنگها بده>؟؟؟؟؟؟/؟/؟؟//
Last edited by vahid_fisher; 21-02-2010 at 21:38.
دوستان عزیزم ، بیاین احترام به عقاید و نظرات همدیگر رو یاد بگیریم...
اگه یه نفر عقایدش با شما یکی نیست ، چرا سعی می کنید نظراتتون رو تحمیل کنید یا حتی به دنبال متقاعد کردنش باشید؟
اگه از نظر شما اشتباه می کنن ، اجازه بدید در جهل (البته از نظر شما) بمونن...
موافقان دست از تعصب زیاد بردارند و مخالفان به نام تاپیک توجه داشته باشند و باعث تحریک طرفداران عزیز نشن...
برخی دوستان هنوز فرهنگ انجمن های اینترنتی رو خوب یاد نگرفتند...
بهتر است کمی اصلاح شیم
امضا: یکی مثل خودتون...
دریاچه مرده و حراجو چرا نمیگی؟!دیوونه کنندن!
اوه چه موضع گیری هایی !
هم طرفدارا و هم منتقدا دارن خیلی تند میرنا !
هر چی باشه یه خوانندست
یه سری ازش خوششون میاد ، یه سریم نه
همین
لازم نیست دعوا کنیم تا نظرمونو تحمیل کنیم
آهنگ یه چیزه نسبیه
اره حراج از دقیقه 2 به بعد خدایی فوق العاده میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)