شاتل هیچی نمیده ! هر چی هم بده بازم بده کاره ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل هیچی نمیده ! هر چی هم بده بازم بده کاره ...
سرویس شتاب ( Burst )
توجه به نیاز کاربران و همچنین رفع مشکلات آنها همواره از اولویت های شرکت لایزر به شمار می رود. امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی ( تا 1.5 مگابیت در ثانیه ) یکی از مهمترین نیازهای کاربران از بدو ورود به دنیای اینترنت بوده است. سرویس شتاب امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی را فراهم ساخته و با این سرویس، دیگر دانلود فایل های حجیم ، فیلم ، موسیقی و ... برای کاربران اینترنت یک رویا محسوب نخواهد شد.
این توضیحات شرکت لایزر در باره سرویس شتابشه
اگه اینجا ته جهنم نیست پس کجاست؟؟؟؟؟
اولا این چه طرز نگارش و صحبته؟ مثل اینکه دوستان در لایزر گاو و گوسفندهاشون رو فروختن اومدن شرکت زدن ؟؟ دوما به سرعت 1.5 مگابیتی میگه نجومی!!!!اون سر دنیا اینترنت با سرعت 1GB/s
با 70 دلار در ماه ارائه میدن این چرت و پرت ها رو نمیگن بعد اینجا!!!!اینجا ایران آخر دنیا
البته داره مشترکینی که از شبانه استفاده می کنند رو از دست میده که دوباره با هزینه کردن برای تبلیغ به جای هزینه کردن برای خرید پهنای باند دوباره مشتری جذب میکنه که در درصدی از مشتریان جدید هم کسانی تشکیل می دهند که از شبانه استفاده نمی کنند همینجور اگر این چرخه رو بخواهند ادامه بدهند بیشترین سود رو می برند.
سرویس 128 نامحدود شاتل در اصل 512 هست![]()
ضمن تاکید بر فرمایشات شما ؛ احتمالا اون عدد 1Gb است نه 1GB .
من هم سرویس 512 ماتریکس(داتک) گرفتم و طرف گفت 300 رو بهت میده روزانه ؛ که به خاطر خلوت بودن این شرکت در منطقه مخابراتی ما(غدیر) اکثرا بالای 300 هست و شبانه هم بین 60 تا 70.(البته بالاتر از 70 هم زیاد میره ولی میگم همون 70 تا اینا هم خدای نکرده مثل شاتل پر رو نشن برای مشترکاشون که هر چی دارن از اوناست ؛ قیافه بگیرن)
اره جون عمش ...یه خورده زیاد دانلود کن اونوقت 128 شاتلتون میشه 64
اینم سرعت من ساعت 12.10 دقیقه بامداد
![]()
سلام داداش
شما که اینها رو نوشتی اصلا منظورت چیه؟؟؟؟؟؟!!به ما چه که یارو گاو و گوسفند داره یا دکترا
شما بگو سرویسهاش سرعتش خوبه یا نه بقیش به ما مربوط نیست
در ضمن دوست عزیز اینجا در مورد شاتل صحبت میکنیم نه لایرزالبته برای یاد آوری گفتم به دل نگیری
فروم لایرز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخ جون ٬ خدا جون مرسی ...
بچه ها الان من دارم با ۹ کیلوبایت دانلود میکنم تازه page هم میتونم باز کنم ...
یک هفته میشه به کوب از صبح تا شب دارم حجم مصرف میکنم ٬ شبا هم که تعطیل تا صبح ٬فکر کنم اگه خدا بخواد امشب ۱۰۰ مگی بتونم بگیرم .![]()
عنی شاتل 128 محدود هم قانون fub داره ؟! پس چرا تو یک سال و چند ماهی که شاتل دارم اولین بازه این وضعیت رو میبینم !!
.
اصلا من تو چند هفته ی گذشته شبی نبوده بیشتر از 500. 600 مگ دانلود کرده بودم
.
کسه دیگه ای هم مثه من سرعتش شده دیال اپ لطفا بگه![]()
این رو قبلا توی قراردادش توضیح داده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعله برای سرویس شبانه رایگان FUP اجرا میشه ...بدون اطلاع رسانی قبلی...عنی شاتل 128 محدود هم قانون fub داره ؟! پس چرا تو یک سال و چند ماهی که شاتل دارم اولین بازه این وضعیت رو میبینم !!
.
اصلا من تو چند هفته ی گذشته شبی نبوده بیشتر از 500. 600 مگ دانلود کرده بودم
.
کسه دیگه ای هم مثه من سرعتش شده دیال اپ لطفا بگه![]()
چند تا از دوستان دچار این معضل شدند
هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)