فک کنم اولین بار سال 90 اجرا شد ولی آخرین دستورالعمل همینه و همین قانون اجرا میشه...
فک کنم اولین بار سال 90 اجرا شد ولی آخرین دستورالعمل همینه و همین قانون اجرا میشه...
مرسی از راهنمایی
نه از همین مقطع که فارغ التحصیل شدید حساب میشه.در هر مقطعی یک سال وقت دارید
سلام دوستان
این چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرباز معلمی ابلاغ شده ؟!
با تشکر مهران...
سلام
نه هنوز بخشنامه نیومده ..
خوب دو ماه گذشت و آموزشیم توی زاهدان تموم شد و از شانس من تنها منو نگه داشتن تو همون پادگان و بقیه رو تقسیم کردن ....
حالا کسی میدونه چطور میشه انتقالی بگیرم به دادگاه خانواده؟
یعنی اصلا امکانش هست که مثلا از یگان ویژه انتقالی گرفت به دادگاه؟
یا حد اقل شهر خودم بیوفتم
باید عوض (جایگزین) مناسب تو شهر خودت پیدا کنی که اونم راضی باشه جای تو خدمت کنه.یه طرح هایی هم به اسم طرح امایش هست که فکر کنم سالانه اجرا میشه و نیروهای غیر بومی استانها را به استان خودشون برمیگردونن مشروط بر اینکه به همون تعداد نیرو از استان خودتون که اهل مثلا زاهدانن برن اونجا.از کارگزینی یگان خدمتیت بپرس.
سلام دوستان
من شش ماه از خدمتم باقی مونده و الان یه شرایطی پیش آمده که احتمالا میتونی معافی بگیرم(معافیت سابقه جبهه و جانبازی). یکی از دوستانم گفتن که این چند ماه رو هم برم و پایان خدمت بگیرم چون این دو سال جز سابقه بیمم در آینده رد میشه و دو سال از زندگی جلو میوفتم.
حالا سوال من اينه که واقعا همینطوره
یکی میگفت چنین چیزی نیست گ حتما قبلش باید واسه حداقل یه بار بیمه رد کرده باشی ولی یکی دیگه از دوستانم میگفت ربطی به این مسئله نداره و اگه قبلا بیمه رد کرده بودی این دو سال جزء سابقت میشه و پولی لازم نیست بدی ولی اگه قبلا بیمه رد نکردی بازم این دو سال جز سابقه محسوب میشه با این تفاوت که باید پول بیمه این دو سال رو خودت بدی
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید چون نمیخوام الکی شش ماه دیگه خدمت کنم و حداقل یه فایده ای داشته باشه![]()
سلام
ممنونم، تماس گرفت با آموزش و پرورش همین حرف رو زد.
بعیده تو هفته ی آینده اتفاق خاصی بیفته، به نظرتون سال
آینده ابلاغ بشه به بچه های اعزامی اردیبشهت میرسه یا
نه؟!
با تشکر مهران...
مقام معظم رهبری بعضی وقتا غیبتارو میبخشه آیا اگه امسالم ببخشه سربازی که تو پادگان خدمت میکنه و غیبت داره با این بخشش میتونه بره دانشگاه؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)