امیر سرعتت چنده الان؟
معلومه بالاست![]()
امیر سرعتت چنده الان؟
معلومه بالاست![]()
تخفیف که نمیگیری این کوپنه ورمیداری فروشگاه کوپنو میدی گیگ تحویل میگیری
هم اون بالاست (600) کیلوبایت, هم خودم بالا هستم , هم زده بالا!
داداش نمیدونم این مهم قسمتت شده بری تو صف سبد کالا یا نه... الان وضعیت دقیقا اونجوریه باید از هفت خان رد بشی برا گرفتن این هدیه...
اول باید بری تو باشگاه مشتریان کد هدیه رو وارد کنی . بعدش بری تو فروشگاه یک گیگ بخری در قبال 70 امتیازی که دادن... بعد ایمیل میکنه برات کد رو. بعد میری تو سایت پارس اون کدی که ایمیل کردن برات رو تو قسمت کد هدیه وارد میکنی... این وسط باید از ارورینگ و سنگ شکنیای پارس افلاین هم رد بشی ... ممکنه این مراحل 10 20 بار از اول تا اخر رو باید انجام بدی...
Last edited by hasanoooooooo; 29-07-2014 at 00:13.
آره رفیق اوضاع اصلا خوب نیست حالا نمیدونم چرا ولی دعا کن درست بشه
البته دیگه میشه گفت عجیب نیست آخه وقتی یکی با 512 شبی 10 گیگ دانلود میکنه ولی یکی با دومگ مثل آقا امیر سرعتش 40 میشه اصلا عجیب نیست !
از اون بالای پنل برو قسمت فروشگاه روی بسته یک گیگ کلیک کن و خرید رو بزن
کد هدیه واسه من وارد نمیشه و صفحه ارور میده !!!![]()
امیر یالا نذر کن
نذر کن سرعتا درست شد امتیازای باشگاتو همه بدی به من
واسه منم 120 اه میگم یک حسی بهم میگه 5 دقیقه به 2 همچی اسساسی میزنه پایین![]()
قضیه چیه؟چرا سرعت من این ریختیه؟
صفحات بزور باز میشن
چه اوضاع بعضی ها داغونه. منم شاتل داشتم خراب بود وضعم ولی رو پارس با 512 هر شب ۴گیگ دانلود میکنم.
من پینگم بین 150 تا 180 متغیره راهی هست که پینگم کمتر بشه ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
اره داداشی....40 که سرعت خوبمه.... وگرنه بیشتر رو 20 هست... میام اینجا میگم 40 که پیش 512 ها و 256 ها کم نیارم... بلاخره ما هم اهنی تلوپی داریم برا خودمون.... 2 مگه الکی که نیست
نذر کنم؟ برا چی؟ ... اون بالایی خودش میدونه صلاحمون چیه... حتما قراره یه تکونی به خودم بدم ( واقعا سخته.... شیرازی بازی!) برم یه شرکت دیگه بلکه شبی 10 گیگ نصیبمون کنه.... اگرم درست شد که به پارس و مدیر عاملش رحم کرده چونامیر یالا نذر کن
نذر کن سرعتا درست شد امتیازای باشگاتو همه بدی به من
واسه منم 120 اه میگم یک حسی بهم میگه 5 دقیقه به 2 همچی اسساسی میزنه پایین![]()
هم بصورت تلپاتی براشون فحش حواله میکنم هم بصورت کتبی
Last edited by hasanoooooooo; 29-07-2014 at 00:21.
همون کدی که در باشگاه مشتریان ثبت کردم باید دوباره در قسمت "ورود کاربران اینترنت" وارد کنم؟ همون قسمتی که مربوط تمدید و مشاهده کارکرد و ... هست؟
آخه پیام زیر را میده !
کد هديه وارد شده موجود نمی باشد. ( کد هديه منقضی شده يا قبلاً استفاده شده است)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)