سلام tomwasp من kamranfazell یکی از اعضاء هستم و قصد تهیه adsl شاتل را دارم اگر برایت امکان داره برام یک کارت طلایی بفرست. متشکرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام tomwasp من kamranfazell یکی از اعضاء هستم و قصد تهیه adsl شاتل را دارم اگر برایت امکان داره برام یک کارت طلایی بفرست. متشکرم
پارس آنلاین کدام سرویسش شبانه 190 سرعت داره؟؟
برای 128 سرعت دانلود شبانه چنده؟؟؟
چطوری میشه فهمید تو ساعت رایگان چقدر دانلود کردم؟سایت خاصی داره؟
من از عصر تلکام
سرویس می گیرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
128 با 5 گیگ = 18800 تومان
رو 2024 بستن
شب از ساعت 3تا7صبح رایگان هست
سرعت شبانه بین 32 تا 70 الان 6 ماهه سرعت شبانم همینه
چی میشد شاتل اینجوری بود؟!
![]()
- وارد سایت زیر بشید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- یوزر و پسوردتون رو بزنید.
- روی گزینه ی ترافیک کلیک کنید.
- از پایین صفحه، گزینه ی گزارش روزانه رو انتخاب کنید.
- ابتدا و انتهای تاریخ رو مشخص کنید (هر دوتاش رو مثلاً بذار 15/8/90)
- به تفکیک ارسال + دریافت + ارسال رایگان + دریافت رایگان رو می نویسه.
چقدر قیمت هاش مفته
حیف تو شیراز نمایندگی نداره وگرنه از این شرکت میگرفتم
مثل اینکه شرکتهایی که معروف نیستند قیمت خیلی پایین تر وسرعت بالاتر میدن نسبت به شرکت های معروف
تا 20 روز دیگه از دست شاتل راحت میشم هنوز نمیدونم از کدوم شرکت بگیرم
سرویس اکو 128 شاتل
سرعت روداشته باشید - این سرعت روزانه هست
Last edited by sadeghrenjer; 06-11-2011 at 20:24.
سلام
طبق صحبتی که با چندتا از isp ها داشتم حرف همشون این بود که از مشترکین پر مصرف "در ساعات رایگان" خوششون نمیاد
(حتی 1 گیگ در هر شب رو هم خیلی زیاد میدونند)
و بعضی هاشون هم تلاش میکنند که ساعات رایگان رو بردارند یا نیم بها کنند
در حال حاظر آسیاتک سرویسهای زیر 5 گیگ رو نیم بها کرده شبانش رو.
یه قانون هم هست که وقتی isp مشترکینش رو ازدست میده سرعت رو افزایش میده و وقتی که در جذب مشترکین جدید موفق شد دوران رکود سرعت هم شروع میشه"سیاست فعلی شاتل".
سرویسهای وایرلس در حال حاظر بهترین کیفیت رو دارند
پس در انتخابتون به این موارد توجه کنید
فخري زارع - حضور شرکتهای اینترنتی و PAP در انتخابات دور سوم سازمان نظام صنفی رایانهای بسیار پررنگ بود و تا جایی که توانستند تعداد شایان توجهی از صندلیهای هیئت مدیره را از آن خود کنند. محمد حسن شانهساززاده، مدیرعامل شرکت آریا رسانه تدبیر(شاتل) نیز از جمله کاندیداهای اینترنتی انتخابات سازمان بود که به هیئت مدیره راه یافت و تصمیم دارد، از این پس با اطلاعرسانی و کمک به شرکتهای pap از انحصار بیشتر شرکت مخابرات ایران در حوزههای مختلف جلوگیری کند. وی از انحصاری که مخابرات به خصوص در حوزه تلفن ثابت به وجود آورده ابراز نارضایتی کرده و میگوید: به خاطر حفظ منافع شرکت مخابرات، کشورمان را از یکسری خدمات محروم کردهایم. در صورتی که بخش خصوصی میتواند همان خدمات را مانند آب خوردن به مردم ارایه دهد.
وای خدا به خیر کنه مدیر شاتل بیاد رو کار دیگه باید قید اینترنت رو بزنیم...![]()
ولی انصافا حرفای جالبی زده حتما بخونین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 103 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 103 مهمان)