وقتی که میخوایی کد هدیه ای که اونده تو ایمیلت رو وارد کنی
وقتی که میخوایی کد هدیه ای که اونده تو ایمیلت رو وارد کنی
پس دیگه راهی نداری! لامصب به پشتیبانی هم که زنگ بزنی برا باشگاه مشتریان میگه ما کاری به اون بخش نداریم.... ( تاکید میکنه به شماره ای که تو سایت هست زنگ بزنی و پیغام بزاری ) ولی فکر نکنم دیگه فایده ای داشته باشه کاکو ....میدونی دیگه... اینا بهترین سرویس دهنده تو خاورمیانه هستن امکان نداره سیستم هاشون اشتباه بکنن.. همیشه اشکال از مشتری هست.
واسه من بالاخره شد البته ترافیک نخریدم باش فقط کد رو وارد کردم که 70 امتیاز گیرم بیاد حالا شدم 140 امتیاز .........
اگه سرعت شبانش درست نشه این هدیه ها و مسخره بازیا مفت گرونه !
بالاخره وارد شدپس دیگه راهی نداری! لامصب به پشتیبانی هم که زنگ بزنی برا باشگاه مشتریان میگه ما کاری به اون بخش نداریم.... ( تاکید میکنه به شماره ای که تو سایت هست زنگ بزنی و پیغام بزاری ) ولی فکر نکنم دیگه فایده ای داشته باشه کاکو ....میدونی دیگه... اینا بهترین سرویس دهنده تو خاورمیانه هستن امکان نداره سیستم هاشون اشتباه بکنن.. همیشه اشکال از مشتری هست.
میگم ماشالله خوش اشتهاء هم هست حداقل نگفته بگم ایران آخه خاورمیانه وشما؟؟؟؟؟![]()
والا میگفت ما تجهیزاتمون تجهیزات روز دنیا هستو نمیدونم وایبر و اسکایپ ما اصلا قطعی نداره... میگفت نمیدونم ملت دیگه دنبال سرعت نیستن!
به جان مادرم قسم دقیقا همینارو میگفت .... یه جوری میگفت انگار منی که دنبال سرعت اسمی خودمم ... املی ... اسکلی...چیز خلی هستم....
البته منم انقدر سرش داد زدم که گفت یا برو یا سرعتتو اسمی میکنم! ... سرعترو اسمی کرد من پشت سرش زنگ زدم به پشتیبانی دوباره اوردش رو 6 مگ
ها کاکو ما بچه شهریم
روزه دارا ایشالا بعد از یک ماه سخت و فرسایشی... امیدوارم خستگی بهتون غلبه کنه بزارید ما دانلودر ها هم روزمونو بعد از یک ماه باز کنیم از امشب!
Last edited by hasanoooooooo; 28-07-2014 at 23:15.
عزیزم ریفرش کن خودب خود درست میشه
رضا اوضاع برای شما خیته
من دیگه کمتر از 5 گیگ دان نکردم شبا رفیق دارم توی ماهه رمضون تا 15گیگ هم دان کردن
خیلی عجیبه وضعیت شما![]()
اره خیته اساسی
امیر کجایی 3 شنبه نشد؟![]()
در واقع بجز شما و اقای leonardo کسی اینجا دم از دانلود بالای 3 گیگ در این ماه نزده!
زیر سایتیم گلو....رضا اوضاع برای شما خیته
من دیگه کمتر از 5 گیگ دان نکردم شبا رفیق دارم توی ماهه رمضون تا 15گیگ هم دان کردن
خیلی عجیبه وضعیت شما
امروز سه شنبست! خودم 8 گیگ فایل ریختم تو idm ! ( اعتماد به نفس در حد لالیگا)پ
54 دقیقه تا عصبانیت یا ارضای روحی
داداش گذاشتی یه گوشه تا بچه کنه؟! حجم بخر خوب!واسه من بالاخره شد البته ترافیک نخریدم باش فقط کد رو وارد کردم که 70 امتیاز گیرم بیاد حالا شدم 140 امتیاز .........
اگه سرعت شبانش درست نشه این هدیه ها و مسخره بازیا مفت گرونه !
Last edited by hasanoooooooo; 29-07-2014 at 00:06.
من کد تخفیف عید فطر را ثبت کردم، امتیازم شد 75.
حالا چه طوری باید تخفیف بگیریم؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)