اینایی که به من جمله کردن نصفشون جنگ روانی بودن.... اون یارو امارات هم من همون دفعه اول که بهم حمله کرد 50 تا اسکات فرستادم و گشتمش... بعدشم ریپورت اون رو عمومی کردم... تا الان 13 بار اون ریپورت دیده شده و منم الان برای چند تا از هم ترایبی های اطرافش اون ریپورت رو فرستادم...
.gif)
دیگه حمله نمیکنه و فکر کنم ریپورته کار خودش رو کرده و ریختن سرش...
طبق چیزی که توی قسمت Publicize Reports نوشته تا ما لینک اون ریپورت رو به کسی ندیم نمیتونه ببیندش... حالا چجوری ریپورت این یارو امارات رو 13 بار دیدن...؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط یکی از اونا تا این لحظه حمله واقعی بوده که اونم شدیدا ضایع شده... چون من تمام نیروهام رو خارج کرده بودم و حمله کرده بودم به یکی از روستاهای ترایب -3- و با خاک یکسانش کردم... یارو با کلی سرباز اومده هیچی پیدا نکرده و فقط 2000 تا چوب گیرش اومده.....
اینم ریپورتش (دیگه عکس نمیخواد بگذاریم... اینجوری بهتره...):
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا همین ریپورت رو من 5 دقیقه اس عمومی کردم و اینجا اولین جاییه که لینکش رو میگذارم ولی 12 نفر تا الان دیدنش.......!!!!!!
یکی دیگه هم فقط با ماشینای جنگی حمله کرده و متمرکز بوده روی دیوارام و از لول 19 زده شدن 15.......

حالا بزاره باز دوباره شارژ بشم... انتقام تمام این کارا رو ازشون میگیرم و مخصوصا این یارو رو باباشو در میارم...
فعلا که منقرض نشدم....
ولی هنوزم 5 تا Incoming Troops دارم و بین 30 دقیقه تا 12 ساعت ازشون مونده... معلوم نیست این ترایب -3- این منگولا رو از کجا گیر میاره....!!!!! یارو 13 ساعت با من اختلاف زمانی داره به من داره حمله میکنه........